Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.05.2014

Koç             21 Mart - 20 Ni­san

Güne iyimser ve pozitif duygular altında başlamaktasınız. Hayatınızı yeni bir bakış açısıyla ele almak isteyebilir; geleceğe maceracı heveslerle yaklaşabilirsiniz. Ufkunuzu açacak gelişmelerle karşılaşma olasılığınız yüksek. İdeallerinizin peşinden giderken risk alabilecek bir tutum ve davranış içinde olabilirsiniz. Beklentileri makul seviyelerde tutmaya çalışın. 

Boğa    21 Nisan - 21 Mayıs

Duygusal olarak yoğun ve kararların alındığı birkaç günün ardından maddi konularınıza yönelebilirsiniz. Geleceği düşünerek yatırımlarınız, ortak gelirleriniz, kredi gibi finansal işlerinizle ilgili yerine getirilmesi gerekenlerle meşgulsünüz. Alternatif öneri ve tekliflere açıksınız. Yanılma payının olduğunu bilmeli; fazla iyimserliğin getirdiği rehavete ve risklere karşı dikkatli olun.

İkizler  22 Mayıs - 21 Haziran

İş, güç veya sağlık konuları derken ilişkilerinizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Bugün artık eşinize, sevdiğiniz kişilere vakit ayırabilirsiniz. Beraber hoşça zamanlar geçirebilir; sohbetler içine girebilirsiniz. Ayrıca yurtdışı konularda yabancılarla veya danışman seviyesindeki kişilerle olan dialoglar da dikkat çekebilir. Size yeni görüşler kazandıracak etkinliklerde yer alabilirsiniz.

Yengeç            22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yerine getirilmesi gereken sorumluluklar, eğitim, yurtdışını içine alan işlerle geçebilir. Detaylı değerlendirmeler yapabilir; projelerin üzerinde çalışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ise samimiyete dayalı bir atmosferde geçebilir. Öneri ve fikirleri size destek olabilecekleri gibi bakış açınıza yenilik katacak nitelikler de taşıyabilir.

Aslan   24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayatın keyiflerine daha açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Birkaç gündür içinize dönmenize neden olan yoğun duygusallıktan sıyrılıyor; ev koşullarının, ailenizin üzerinde kurduğu baskılı durumdan çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyle maceracı bir ilişki yaşayabilir; çocuklarınızla hoşça vakit geçirebilir; dostlarınızla seyahat programları yapabilirsiniz. Eğitimle alakalı konularda gündemde olabilir.

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

Evinizde, ailenizde bazı bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Bir süredir var olan konuları yeni bir bakış açısıyla değerlendirebilir, farklı bir tarzla ele alabilirsiniz. Yurtdışından bazı haberler gelebilir veya misafir davet edebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.  Kariyerinizle ilgili yapacağınız girişimlerin gerek zihinsel gerek davranışsal zemininin hazırlığına başlayabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

İçinde bulunduğunuz finansal sıkışıklığın getirdiği yorgunluğu artık bir kenara atabilirsiniz. Dünyaya daha pozitif yaklaşabilir; umutlarınızı ve neşenizi yeniden kazanabilirsiniz. Eğitim, yurtdışı işler, medya, yayıncılık alanında oldukça aktif geçecek bir gün sizi beklemekte. Başlatmak istediğiniz projelerle ilgili alt yapı çalışması yapabilir; kariyeriniz adına olumlu olabilecek ön adımları atabilirsiniz.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişliler, işbirliklerinin maddi manevi kısmıyla yoğunlaştığınız günlerin ardından artık zihninizde bazı şeyler şekillenmeye başlamakta artık. Sizi rahatsız eden düşünceler ve merak uyandıran durumlarla ilgili bilgi araştırmasına geçebilirsiniz. Sezgilerinizin de yardımıyla bazı gerçekleri ortaya çıkarabilirsiniz. Finansal konularda yapılacak anlaşmalar değişkenlik içerebilir.

Yay     23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuza geçen Ay ile nihayet rahatlıyor; kendiniz pozitif ve özgür hissediyorsunuz. Bilinçaltınızı kurcalayan ve içinden çıkamadığınız konular artık sizin kontrolünüzde olabilir. Tecrübelerinizden edindiğiniz bakış açısıyla maddi manevi ve ilişkisel sorunlarınızı artık daha bağımsız ve etki altında kalmadan çözüme ulaştırabilirsiniz. Ancak fazla beklenti içine girmemeli; riskleri iyi hesaplamalısınız.

Oğlak  23 Aralık - 20 Ocak

İç hesaplaşma yaptığınız, alabileceğiniz risklerin kapasitesini belirlenmesiyle zihniniz meşgul olabilir. Bulunduğunuz koşulları enine boyuna değerlendirebilir gelecekte atacağınız adımların hesabını yapabilirsiniz. Ancak henüz şartların olgunlaşmamsı sizi geri planda durmayı tercih etmenize sebep. Ayrıca kendinizle baş başayken iç dünyanızı keşfedebilirsiniz.

Kova   21 Ocak - 19 Şubat

Gruplar içinde oldukça aktif ve katılımcısınız. Dünya meselelerine, toplumsal konulara olan ilginizin olması bu isteğinizi arttırabilir. İş alanında ise hedeflerinize hızlı adımlarla ilerlemeyi seçebilir; ekip çalışmalarından destek ve yardım görebilirsiniz. Yurtdışı işleri, yabancılarla olan diaolgları, eğitim ve yolculuklarla ilgili bir süredir karar almayı ertelediğiniz durumları alternatif bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz.

Balık   20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayat adına hareketli bir gün sizi beklemekte. Yurtdışı, yolculuklar, eğitim ve anlaşmalar vaktinizi alabilir. Ayrıca karşılaşacağınız kişiler fikirleriyle ufkunuzu açabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak ortaya çıkaracağınız işlerle gözler önünde olabilirsiniz. Maceracı, fazla iyimser ve maceracı davranabilirsiniz. Ancak fazla risk almanıza neden olacak girişimlerde temkini elden bırakmamalısınız.