Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün sorumluluklarınız için canınızı dişinize takarak var gücünüzle çalışabilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif olacak; gelecekteki kariyeriniz ve sosyal konumunuz için çalışacaksınız. Ancak sinirsel gerilime dikkat etmeli; gereksiz öfkeden uzak durmalısınız. Akşam saatlerinde yuvanızda ailenizle birlikte vakit geçirmekten huzur duyabilirsiniz; sevdiklerinizin desteği sizinle.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bir yandan keyiflere açık diğer yandan sorumluluklarınızın bilincindesiniz. Çocuklar veya aşk hayatınızda yaşanan bazı durumlar sizi düşünmeye ve eleştirel olmaya itebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili yapacağınız girişimlerde akılcı davranmaya gayret etmekte varolan konumuzu sağlama alma niyetindesiniz. Bugün hayat görüşünüzü olumlu etkileyecek kişilerle tanışabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev, yerleşim ve ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Yüklendiğiniz sorumlulukları yerine getirmek bazen sizi yorsa da akılcı davranmaktasınız. Sabah saatlerinde öfkenize yenilmemeli; alacağınız kararların finansal yönünü de değerlendirerek hareket etmelisiniz. İlerleyen saatlerde kendinizi güvende hissedeceğiniz koşullar içinde olacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler zihinsel olarak meşgul etmekte. Eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili gelişmeler yıpratıcı olabilir; olumlu sonuç alabilmek tüm dikkatinizi toplamanız gerekebilir. Güçlü kişilerden alacağınız destekler sayesinde üstesinden gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde planlı ve sakin davranmanız sayesinde iç huzurunuzu yakalayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda sizi planlı düşünmeye ve hareket etmeye zorlayan koşullar içindesiniz. Bağlı olduğunuz gruplardan, yakın çevrenizden veya arkadaşlardan size gelen eleştiriler sizi ikilemde bırakabilir. Ancak destek bulacağınız koşulların da var olması sizi az da olsa rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde kendi içinize kapanabilir; sevgi ve şefkat beklentisinde olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi ön plana çıkarmakta ve gerek işinizle gerekse de bilginizle tanınmanıza yol açmakta. İş ve sosyal hayatınızdaki hareketli koşullar yüklerinizin artmasına ve fazlasıyla yorulmanıza sebep oluyor. Hedeflerinize olan içten bağlılığınız sayesinde planlı ilerleyebilir; güçlü kişilerden destek bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir işe yaramanın huzurunu ve mutluluğunu hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı kurcalayan sorular sizi huzursuz hissettirebilir. Eğitim, yurtdışı işler ve yolculuklardan kaynaklı konulardaki gelişmeler yıpratıcı olabilir. Mantığınızı ön plana alarak harekete etmeli; duygularınıza kapılmamalı; olaylara eleştirel yaklaşmamalısınız. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle uyumlu ilişkiler kurabilir; anlayışın ve şefkatin hakim olduğu paylaşımlar içinde olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gruplar içinde oldukça aktif ve katılımcı olmanın yanı sıra eleştirilere de açıksınız. Duygusal paylaşımlar veya finansal konularda ikileme neden olan koşullara bağlı olarak hedeflerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Öğrenmiş olduğunuz bilgilere odaklanarak ve zihnisel konsantrasyon sağlayarak amacınıza uygun harekete edebilirsiniz. Akşam saatlerinde huzurunuz yerinde olacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda sizi yıpratan koşullar içindesiniz. İkili ilişiler ve ortaklıklar açısından sizi gerginliğe sürükleyen gelişmeler yaşanabilir. Fevri davranmak yerine akılcı olmalı; kendi değerinizi ortaya çıkaracak şekilde davranmalısınız. Duygusal paylaşımlarda veya finansal konularda duyduğunuz endişeleri ancak anlayışlı ve planlı olarak çözebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla alakalı durumlar iş hayatınızda hızlı karar almanızı gerektirebilir. Bugün hayatınızın yönünüz üzerinde etkili olacak kişilerle tanışabilir; onların gerek düşünce gerek davranışlarından etkilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkiler adına olumlu gelişmelere açıksınız. Sevdiklerinizden ilgi, şefkat ve duyarlılık beklentiniz karşılık bulabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularda endişelisiniz ve planlı hareket etme niyetindesiniz. Ancak çocuklardan veya keyiflerden kaynaklı bazı durumlar veya harcamalar neşenizi kaçırabilir. Perde arkası gelişmelere bağlı olarak ortak gelirlerinizde kayıplar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde size sıkıntı veren duygusal bağları sorgulayabilir veya eve ait bir konu üzerine odaklanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay sizi karşı tarafa bağlı kılmakta. Eve, işe ait konulardan kaynaklı sorunlardan dolayı eşin veya ortağın bazı eleştirilerine hedef olabilirsiniz. Ancak karşı tarafın sorumluluklarının bilincinde yaklaşımlarının sizi hedeflerinize taşıyacağını bilmeli;  gelen önerileri önemsemelisiniz. Akşam saatlerinde sevgiye dair güzel paylaşımlar yaşanabilir.