Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygusal olarak dalgalanmalara açık olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Eve, yuvaya dair veya bilinçaltınızı kurcalayan konular sizi ikilemlerde bırakabilir. Bu yüzden bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Olayları kontrol altında tutmak yerine akışına bırakmanız yerinde olabilir. Ayrıca fedakarlıkta bulunacağınız ve geri planda kalacağınız bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Arkadaşlarınız için her türlü fedakarlığı ve ihtiyaçlarını karşılamaya yapmaya gönüllü olabilirsiniz. Ayrıca bağlı olduğunuz grupla birlikte hareket ederek yardım çalışmalarına katılabilirsiniz. Gün içinde eğitim, kardeşler veya hedeflerinizi ilgilendiren konularda alacağınız kararlarda duygularınız ağır basabilir. Akşam saatlerinden sonra daha dirayetli davranabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayatınızda ön planda olacağınız bir gün sizi beklemekte. Bir yandan yoğun tempoda yaşarken diğer bir taraftan ikilemler, kararsızlık ve  karmaşa yaratan durumlarla uğraşmanız gerekebilir. Ayrıca yardım amaçlı projelerde yer alabilir; kimi zaman fedakarlık göstereceğiniz olay ve uğraşların içinde çekilebilirsiniz. Şartları zorlamak yerine akışta kalmaya çalışın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yurtdışı, eğitim, medyayı ilgilendiren işler vaktinizin çoğunu alabilir. Aklınızda olan projeleri gerçekleştirebileceğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.  Ancak bir yandan da fazla duygularınızın etkisiyle hareket ediyor oluşunuz bazı ikilemler yaşamanıza sebep olabilir. Akşam saatlerinde güçlü kişiler, eşiniz veya size yön gösterecek kişiler netleşmenizi sağlayabilirler.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda gözü kapalı davranma olasılığınız yüksek. Hayal kırıklığına uğramamak için temkini ve doğru bilgiye ulaşmak için çabalamayı bırakmayın. Ayrıca bilinçaltınızı kurcalayan aile meseleleri, kardeşler, eğitim veya yolculuklarla alakalı konular içten içe kaygı ve endişeye neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkilerde sizi ikileme düşüren gelişmelere açıksınız. Duygu sömürüleri, talepler veya sizi fedakarlığa sürükleyecek koşullarla karşılaşabilirsiniz.  Gruplarlar, arkadaşlar veya bağlı olduğunuz sosyal örgütler için yardım amaçlı çalışmalarda bulunabilir; ihtiyaçlara hassasiyetle yaklaşabilirsiniz. İş yaşantınızın geleceğini etkileyecek anlaşmalar söz konusu.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün üzerinize düşen sorumlulukları adeta kendinizi adayarak yerine getirebilirsiniz. Şefkat duygularınızın yüksek oluşunun yardım işlerini de beraberinde getirebilir. Ancak gün içinde bazen tam odaklanma sağlayamayacağınız durumlar olabilir. Sağlığınızı korumak adına sizi yoran alışkanlıklarınızı bırakmaya karar verebilir; yeni bir düzene geçebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal olarak oldukça yoğun hisler içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye karşı olan hassasiyetlerin artması sizin fedakarlığa varacak davranışlar göstermenize neden olabilir. Ayrıca yaratıcılık gerektiren çalışmalar adına verimli işler çıkarabilir. Akşam saatlerinde mantığınızın devreye girmesiyle yaşadıklarınıza daha realist gözlerle bakabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evde, aile hayatında ve işte bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. İçinde bulunduğunuz koşullar tam anlamıyla net olmasa da bazı kararlar içinde olabilirsiniz. Yerleşim değişikliği, gayrimenkul alım satımı ile alakalı işlerinizde ortak faydanızı hareket etmek istemenize rağmen bazı ikilemler yüzünden fedakarlıklar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde durumu toparlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sezgilerinizi dinleyerek hareket etmekten yanasınız. Mantığınıza güvenmenize rağmen iç sesinizin size yol göstereceğine inanıyorsunuz. Kardeşlerle ilgili olaylar sizi gereken durumda fedakarca davranmaya itebilir. Paylaşımlarınızda şefkat ve duyarlılık ağır basabilir. Ayrıca üzerinde çalıştığınız iş anlaşmaları, yolculuklar ve eğitimle ilgili yeni gelişmeler var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bir gün önce başlatmış olduğunuz iş ve girişimlerin bugün mali yönü sizi meşgul edebilir. Koşulların değişkenliği zaman zaman kararsızlıklara neden olabilir. Bütçenizi planlarken elde olmayan fazladan harcamalar çıkabilir. Ayrıca özel hayatınızda sevdiklerinizi mutlu etmek adına onların isteklerine daha duyarlı davranabilir; ihtiyaçlarını yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; bugün sizi ön plana çıkarıyor. Duyarlılığınızın ve hassasiyetlerinizin artması yaratıcı olduğunuz alanlarda kabiliyetinizi yükseltebilir. Ayrıca çevrenize karşı fedakarca bir tutum içinde olmanız ilişkileriniz üzerinde olumlu etkiler getirebilir. Akşam saatlerinde bağlı olduğunuz gruplar, ekip çalışmaları adına sizi destekleyen durumlar ve gelişmeler var.