Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.08.2014

Koç                     21 Mart - 20 Nisan

Tempolu bir gün sizi bekliyor. Kendinizi ifade etmek, ikili ilişkiler ön planda olacak. Fazla düşünmeden kendinizi cesaretle ortaya koyabilir; olayların merkezinde yer alabilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise önümüzdeki günlerde eğitim, hizmet temalarına vurgu yaparken yakınlarla olan iletişiminize yeni bir tarz getirebilir. Başkalarına faydalı olmak önem kazanabilir. 

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

Bilinçaltınızı kurcalayan kaygılarınız öne çıkmakta. Maddi manevi alanda sizi huzursuz eden konular içinize çekilmenize neden olabilir. Cesaretle olayların üstüne gitmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı yapacağınız fedakarlıklar söz konusu olabilir. Aşk, çocuklar, yolculuklar ve yaratıcılığınızın vurgulanacağı günler sizi beklemekte.

İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran

Gelecek planlarının öne çıkması daha cesur davranmanıza neden olmakta. Fazla düşünmeden alacağınız kararlar arkadaşlıklarınız üzerinde etkili olabilir. Gruplar içinde faal ve hareketli geçecek bir gün yaşanabilir. Burç değiştiren Merkür evde ve ailede iletişimin yoğun geçeceğine işaret ederken ruhunuzun derinliklerindekiler de su yüzüne çıkabilir.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Hayatınızda cesur tavırlarınızla gündemde olabilirsiniz. Tek başına olmanın veya bireysel hareket etmenin getirdiği bazı zorlukları aşmanız gerekebilir. İlişkilerde ve toplumsal alandaki yerinizi korumak adına uyum dengeyi sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Burç değiştiren Merkür eğitim, yolculuklar ve yakınlarınızla iletişimizde yeni bir evre başlatacak.

Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos

Düşüncelerinizi yenilenmekte olduğunuz bir dönem. İsteklerinizde ısrarcı olurken cesur hamleler sergileyebilirsiniz. Yurtdışı, medya ve hukuki konularda yeni girişimleriniz olabilir; işbirliklerinin önemini yaşadıklarınız sayesinde idrak edebilirsiniz. Kazanç ve gelirlerle ilgili alana geçiş yapan Merkür ile önümüzdeki günlerde daha planlı programlı hareket edebilirsiniz.

Baflak            24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuza geçen Merkür önümüzdeki bir ay boyunca düşünce dünyanız ve kendinizi ifade alanında oldukça destekleyici olacaktır. Eğitim, yolculuklar, anlaşmalar ve kardeşlerle olan gelişmeler vurgulanacaktır. Bugün ise finansal alandaki işleriniz, borç ve alacaklar ufak çaplı krizlere neden olabilir; risk alacağınız       girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

Ay; gerek sosyal yaşantıda sizi mücadeleye davet etmekte. Eşin, dostun fevri tavırları ve yaşanacaklarda uyum, dengeyi kurmak; işbirliği geliştirmek sizin becerilerinize bağlı olacaktır. Bilinçaltınızı temsil eden alan geçiş yapan Merkür önümüzdeki günlerde fikir ve düşüncelerinizi kendinize saklamanıza; temkinli hareket etmenize sebebiyet verebilir.

Akrep             23 Ekim - 22 Kasım

Kendi isteklerinizin ön planda olduğu bir yaşam kurma peşinde olabilirsiniz. Başkalarına olan bağlılıkların getirdiği zorlukları aşmak için cesur davranışlar gösterebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstereceğiniz günlerde olduğunuzu bilmeli; ani bedensel hareketlerden uzak durmalısınız. Burç değiştiren Merkür hedefleriniz ve idealleriniz üzerinde düşüneceğinize işaret etmekte.

Yay                  23 Kasım - 22 Aralık

Aşktan yana yenilenmeler içindesiniz. Hayatın keyiflerine daha yakın olduğunuz şu günleri işbirliğinde olarak geçirmeye çalışmalı; gereksiz ve huzurunuzu kaçıracak davranışlarda bulunmamalısınız. İş ve sosyal hayatınızda iletişim alanında yoğunluk bugünden itibaren başlayabilir. Yolculuklar, anlaşmalar ve eğitimle ilgili uğraşlar daha fazla meşgul edebilir.

Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak

Evde, aile ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yaşanabilir.  Ani ve beklenmedik şekilde alacağınız kararlarla yenilenmeler de yapabilirsiniz. Duygusal açıdan ise sizi zorlayan durumlar var. Mücadeleci tarafınızı kullanmanız gerekebilir. Yurtdışı, yolculuklar ve eğitimle ilgili uğraşlarınızı belli bir plan içinde uygulamak için pozitif günler var.

Kova                21 Ocak - 19 Şubat

Düşünce ve davranışlarınızda atak olabilir; fazla düşünmeden istekleriniz için doğrudan harekete geçebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler ve akrabalarla olan ilişkilerinizde uyum ve dengeyi kurmak için çaba gösterebilirsiniz. Yolculuk, eğitim ve anlaşmaları içine alan işlerde yenileneceğiniz koşulları iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Önümüzdeki günlerde finansal konular önem kazanacak.

Balık                 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuza geçen Merkür; akılcı ve eleştirel kişilerle daha fazla irtibatta olacağınıza işaret etmekte. Koşullar size bağlı olmasa da onlardan öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Finansal alanda atacağınız adımlarda bireysel karar almak istemenize rağmen ortaklıklar bağlayıcı olabilir. Kazançlarınızı arttırmak için riskli yeni oluşumlar içine ve işbirliklerine girebilirsiniz.