Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bilinçaltınızda sizi geçmişe götüren duygularla dolusunuz. Anıların sizde bıraktığı duygusallığı yaşayabilirsiniz. Günü sevdiklerinizle bir arada ve akışa teslim olarak geçirebilirsiniz. Mars’ın Başak burcuna geçiyor oluşu önümüzdeki günlerde birçok işi aynı anda yapmanın yoğunluğunu getirebilir. Çalışma koşullarınız, sağlık, alışkanlıklarınız ve düzenlerinizle ilgili yeni bir ritim başlatabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sevdiğiniz kişiler, arkadaşlarınız veya gruplarla bir arada gününüzü geçirebilirsiniz. Size hayal gibi gelen şeylere kavuşmanın, hedeflerinize ulaşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Mars’ın burç değiştirmesi size olumlu etkiler getirecek; aşk, çocuklar ve yeteneklerinizle ilgili alanda yenilenmeler ve hareketlilik yaşayacaksınız.

  Yaratıcılığınız artıyor.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Zaten hareketli olan hayatınız bugün daha bir yoğunluk kazanabilir. Sevdikleriniz, ailenizle birlikte geçireceğiniz saatler sizi beklemekte. Bugün hayalinizde olan şeyleri gerçekleştirmenin, başkalarına yardım etmenin içsel huzurunu hissedebilirsiniz. Ancak geçmişin ve anıların getirdiği duygusallığı da yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde eviniz, aileniz ve yerleşimle alakalı yenilenmeler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayatı duygusal tarafından ele almaktasınız. Geleceğinizi tasarlarken geçmişi unutmuyor; yaşadıklarınızdan yola çıkıyorsunuz. Yurtdışı konular, yolculuklar ve yakınlarınızla olan ilişkiler güne hakim olabilir. Sevdiklerinizi mutlu etmek için çaba harcayabilirsiniz. Burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde eğitim, kardeşler ve anlaşmaların sizin için önemli olacağını gösteriyor.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygusal paylaşımların yanı sıra maddi konular bugün gündeminizde. Hayallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımların finansal yönü aklınızı kurcalamakta. İleriyi göremeden ilerlemek ufak çaplı krizlere neden olabilir. Bugün burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde daha planlı olacağınıza; borç ve alacaklarla ilgili dengeleri daha iyi kuracağınıza işaret etmekte.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşınızdaki kişilerin isteklerini yerine getirmek için çaba sarfedeceksiniz. Ancak başkalarının taleplerinin ve hayallerinin yüksek oluşu sizi yorabilir. Onları anlamakta zorlanabilirsiniz. Burcunuza geçen Mars önümüzdeki günlerde çalışma koşullarınızın yoğunluğuna işaret etmekte.

  Planlı olacağınız, hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceğiniz ve çok çalışacağınız günler sizi beklemekte.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gün içinde planlarınızı uygulamakta zorlanabilirsiniz. Başkalarına bağlı olarak hareket edecek olmanız bazı fedakarlıklara neden olabilir. Gereke beden gerek ruhsal olarak etkilenebilir veya yorulabilirsiniz. Bilinçaltınızı etkileyen alana geçen Mars önümüzdeki günlerde sizi zihinsel olarak yorabilir. Geçmişte yaşananlardan yola çıkarak belki tamamen unutarak geleceğinizi yeniden tasarlayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün oldukça duygusal olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Sevdikleriniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla birlikte olmanın huzurunu ve keyfini çıkarabilirsiniz. Burç değiştiren Mars ile birlikte hedeflerinize daha planlı ulaşacak, sosyal hayatın içinde; gruplar ve ekip çalışmaları içinde daha fazla yer alacaksınız. Eğitim, yolculuklar kendinizi geliştirmenize destek olacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evde, aile içinde sizi fedakarlık yapmaya iten koşullar içindesiniz. İlerisini net olarak belirleyememek duygusal olarak sizi boşlukta hissettirebilir. Ancak sevdiklerinizle bunu unutabilir, akışa teslim olabilirsiniz. Burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde iş ve sosyal hayatınızda aktif olacağınıza, çok yoğun çalışacağınıza işaret etmekte. Sağlığınıza dikkat etmeli; kendinize iyi bakmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Düşüncelerinizi mantık çerçevesinde belirlemeniz bugünlerde zor görünmekte. Sezgilerinizin yardımıyla yönünüzü çizebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve sevdiklerinizle gününüzü geçirebilir; geçmişten ve anılardan bahsederek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Burç değiştiren Mars önümüzdeki gümlerde eğitim, yolculuklar ve yabancılarla olan bağlantıların önem kazanacağını göstermekte.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konularda beklentilerinizin dışında harcamalarla karşılaşabilir; keyifleriniz hayalinizdekiler için yüksek meblalar ödeyebilirsiniz. Burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde duygusal paylaşımlarınızda ve finansal alanda sizi gerginliğe sürükleyen durumlar gelişebileceğine işaret etmekte. Kaygı ve endişe yaratan durumları aşmak için daha planlı hareket etmeniz gerekmekte.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi hassas ve duyarlı kılmakta. Sevginizi, ilginizi rahatça gösterebilir; etrafınızdakileri şefkatle kucaklayabilirsiniz.  Hayallerinizi gerçekleştirmek için gereken olanakları elde edebilir; akışa teslim ilerlemenin hazzını yaşayabilirsiniz. Burç değiştiren Mars ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızda yoğun bir sürecin başladığına işaret ediyor. Karşınızdaki kişilerle bağlarınız değişebilir.