Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 16.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdaki hedefleriniz için tutarlı ve sağduyulu adımlar atabilir, para biriktirmek, geleceğe maddi olarak daha güvenli hazırlanmak isteyebilirsiniz. İnatçı ve kararlı tutumunuzla uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ortamlarda bulunabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda hareket eden Ay’ ın enerjisiyle bugün kalıcı ve uzun vadeli planlar yapabilir, sağduyulu, akılcı girişimlerde bulunabilirsiniz. Kişisel bakımınızla ve gelişiminizle ilgilenebilir, sağlığınıza önem verebilirsiniz. İlişkilerde uzun bir aradan sonra mutlu ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız alanlarda çalışmalar yapabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendi içinizde huzurlu ve keyifli olabilirsiniz. Evinizde zaman geçirebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardımcı olmak için harekete geçebilir, hastanelerdeki yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Finansal konularla ilgili uzun vadeli, kalıcı planlar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi güven ihtiyacınız kadersel olaylardan dolayı açığa çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sevdiklerinizle huzurlu ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber organizasyonlar yapabilir, dernekler içinde aktif görevler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik işbirlikleri içine girebilir, kendinize sağduyulu ve uzun vadeli hedefler koyabilirsiniz. Sizi mutlu edecek idealler peşinden koşabilir, yeni projeler içinde var olabilirsiniz. Yemek programları yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda girişimlerde bulunabilir, daha önce yaptığınız çalışmaları devam ettirebilirsiniz. Toplum içinde kendinizi ifade edebilir, kalabalık çevreler içinde yer alabilirsiniz. Bugün hem kariyerinizde hem de aile içinde huzura ve uyuma yönelik hareketler içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda uzun vadeli, sağduyulu ve kalıcı projeler yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün düşüncelerinizde huzur ve güven duygusu hakim olabilir. Aynı görüşü paylaştığınız gruplar içinde yer alabilir, kendinizi akılcı bir dille ifade edebilirsiniz. Yüksek eğitim, mahkemeler, yurtdışıyla ve yabancı kültürlerle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayata bakış açınızı gözden geçirebilir, geleneksel yapınızı tekrar düzenleyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda güven ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ortak paylaşımlarla ilgili girişimlerde bulunmak, geçmişten ve aileden kaynaklanan kazançları daha akılcı kullanmak, sağduyunuza güvenerek çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle maddi manevi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Krizlere karşı sabır ve inatla direnebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün şartlar size bağlı olmayabilir, olayların gelişimini kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle ortak çalışmalar içinde olabilir, danıştığınız uzmanlardan sağduyulu ve akılcı fikirler alabilirsiniz. Girişimlerde size destek verecek insanlara ihtiyaç duyabilir, birlikte hareket ettiğiniz kişilere karşı güveninizi tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ortamınızda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla sizi mutlu eden programlar yapabilir, kariyerinize yönelik uzun vadeli kalıcı projeler içinde olabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yerine getirirken işi biraz ağırdan alabilir, tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Bugün sağlığınıza özen göstermeniz gerekebilir, yemek yemeyi abartabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Keyifleriniz veya hobileriniz için zaman ayırabilir, alışverişe gidebilirsiniz. Çocuklarınızla ve sevdikleriniz huzurlu ve konforlu bir gün geçirebilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda bulunabilir, estetik zevkinizi açığa çıkaracak ortamlarda bulunabilirsiniz. Uzun vadeli, kalıcı ve sağduyulu planlar yaparak güveninizi tazeleyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ailenize ve evinize zaman ayırabilir hatta bugün evden çıkmak isteyebilirsiniz. Aile içinde keyifli toplantı organizasyonları yapabilir, yuvanızı güzelleştirmek ve daha estetik bir duruma getirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün hem kendinizin hemde sevdiklerinizin konforunu düşünebilir, güven duygunuzu tazeleyebilirsiniz. İleriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün yakın çevrenizle, kardeş, kuzen ve komşularla beraber olabilir, kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Kişisel gelişiminize katkıda bulunacak eğitimlerin veya yolculukların programlarını yapabilir, uzun vadeli, sağduyulu planlar yapabilirsiniz. Söylemlerinizde fazla inatçı ve kararlı davranabilirsiniz. Sosyal medyada fazla zaman geçirebilirsiniz.