Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 16.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Maddi konularda dönüm noktası gibi gelebilecek gibi bir durum yaşayabilirsiniz. Geçmişte aldığınız bir kararı sorgulayabileceğiniz gibi kontrolünüz dışında gelişen bir ödeme karşınıza çıkabilir. Huzur ve güvende hissetmek için kendinizi fazla yüklenmemeli, şu aralar olayları akışta kalarak takip etmelisiniz. Bir ilişkiyle ilgili gerçekleri de görmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın pozitif etkilerini hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış bir ilişki veya maddi değerlerinizi sorgulatacak bir gelişme geleceğiniz ve hedefleriniz üzerinde etkili olabilir. Yeteneklerinizi kullanarak kendi lehinize çevirebileceğiniz koşullar içindesiniz. Sanat ağırlıklı grup çalışmalarına katılarak günü renkli ve keyif dolu geçirebilirsiniz.

 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konular veya bilinçaltınızı kurcalayan bir beraberlikle ilgili kadersel sayılabilecek bir gelişme yaşanabilir. Huzur, güven duygunuzu sorgulayabilir; hayallerinizi ne derece gerçek kılabileceğiniz hakkında bir fikre sahip olabilirsiniz. İş yaşantınızda karşılaştığınız fırsatları sağlamlaştırmak için atacağınız adımlarınız olabilir Hafta başından itibaren harekete geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğinizi sağlam temeller üzerine kurmak için girişimler içindesiniz. Yurtdışı, eğitimle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için kişisel çabanızın yanı sıra toplulukların ve grup çalışmalarının da desteğine ihtiyacınız var. Karşınıza çıkan fırsatları lehinize değerlendirmek artık size ve yeteneklerinizi kullanmanıza bağlı. Sosyal yaşantınızda dernek çalışmaları öne çıkabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün geçmişten gelen bir konu gerek iş gerek sosyal yaşantınızda öne çıkabilir. Değerlerinizle ilgili sorgulamalara neden olmakla birlikte gelecekte yapacaklarınız için de önem taşıyabilir. Ortak gelirlerinizle ilgili net olmayan koşulları daha gerçekçi değerlendirebileceğiniz şu günlerde adımlarınızı sağlam atmanız yararınıza olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili kaderesel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha önceden elinizden kaçmış fırsatları yeniden yakalayabilir veya uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Kendi görüşleriniz doğrultusunda geleceğinize yön verirken başkalarının da fikrini almaktan kaçınmayacaksınız. Ancak başkalarının hayalleri sizin hayalleriniz olmasın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geçmişten gelen bir borç veya ödeme karşınıza çıkabilir. Kaynaklarınızı korumak, gelir gider dengesi kurmak şu günlerde önemli konularınız arasında. Size kriz yaşatacak önerilerden, kararlardan uzak durmalısınız. İlişkilerin duygusal boyutunu sorgularken gerçekçi olmanızda yarar var. Yaşadıklarınızdan aldığınız dersleri unutmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilerde huzur ve

  güveni sağlamak önemli..Bu isteğinizden yola çıkarak beraberlikleri değerlendirdiğiniz bir dönemdesiniz.  Aşkta hayalci tutumunuzun yanı sıra gerçekleri de göz ardı etmeden hareket ediyorsunuz. Geçmişte yaşanmış bir birlikteliğin tekrardan gündeme gelmesi sizi heyecanlandırabilir. Çocuklarınıza karşı daha anlayışlı olmak sizi güçlü kılabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün keyiflerinize fazla yönelebilir; yeme içme konularına ağırlık verebilirsiniz. Ancak isteklerinizi abartmamanızda yine de fayda var.

  Sağlığınızla ilgili sizi zorlayan şikayetlerinize cevap bulacağınız olumlu koşullar içindesiniz. Yakınlarınızın desteğini ve yardımını alarak ilerleyebilirsiniz. Aile fertlerine anlayışlı ve duyarlı davranışlar göstermeniz kendinizi iyi hissettirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşk hayatınız bugün oldukça hareketli geçebilir. Yoğun geçen günlerin ardından sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Geçmişte bıraktığınız bir sevdiğinizle yeniden bir araya gelebiliceğiniz gibi varolan ilişkinizdeki sorularınızı çözmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı işler, çocuklarla iletişiminiz güven tazeleyici olabilir. Yapacağınız planlarla günü dolu dolu yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev, yerleşim ve ailevi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir; bazı bitiş ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek, kazançlarınızı değerlendirmek adına yeni yatırımlar için girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Geçmişte sizin için önemli olmuş gayrimenkul, arazi ile ilgili yeni haberler alabilir; tüm ilginizi ve kaynaklarınızı bu konuya yöneltebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta sonunu yaşantınızda huzur, güveni bulmak; aklınızdan gerçekleştirmek için uygun koşullar içindesiniz.  Geçmişte kaçırdığını düşündüğünüz bir eğitim, bir yolculuk yeniden karşılaşabilir; yakın çevreniz ve kardeşlere aranızda yaşanmış ve sizi üzen sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Yeteneklerinizi etrafınızdakilerle paylaşmaktan keyif duyabilirsiniz.