Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 16.04.2014

Koç                21 Mart - 20 Nisan

Birkaç gündür devam eden gerilimin ardından olayları değerlendirmenin zamanı gelmiş olabilir. İlişkilerde ve anlaşmalarda yaşanan çalkantıların yol açtığı finansal problemleri çözmeye uğraşabilirsiniz. Derin duygusal paylaşımlarda bulunarak, duygularınızı ifade edebilirsiniz. Karşınızdakilerin uzlaşmaz tavırları yıpratabilir.

Boğa       21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün tek başınıza harekete geçmekte zorlanabilir, şartları karşınızdakilerin belirlediği girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal hedeflerinize varmakta ve kendinize ifade etmekte destekler bulabilir, iletişimde ve anlaşmalarda gelişmelerin kolayca aktığını fark edebilirsiniz. Düşüncelerinize karşı muhalefet düşmanlıklara ve sert tartışmalara yol açabilir.

İkizler    22 Mayıs - 21 Haziran

Birkaç gündür yaşanan çalkantıların ardından bugün son noktayı koyabilirsiniz. Eski çatışmaların sürekli gündeme gelmesi kararlılığınızı artırarak uzlaşmamanıza neden olabilir. Çalışma ortamınızla ilgili girişimleriniz beklediğinizden daha olumlu ilerleyebilir. İş hayatınızda sizi destekleyen kişilerin varlığı ve sezgilerinizin yardımıyla başarılı olabilirsiniz.

Yengeç    22 Haziran - 23 Temmuz

Son günlerde yaşanan gerilimin ardından bugün hayatın keyiflerine daha fazla yönelebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde yaşanan olumlu gelişmeler sizin bile beklemediğiniz hızda ve kararlılıkta ilerleyebilir. Duygularınızı paylaşmaktan mutluluk duyabilir, sizi anlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda sözlü tartışmalara açıksınız.

Aslan    24 Temmuz - 23 Ağustos

Hızla gelişen olayların ardından sonuçları değerlendirmenin ve konsantrasyon sağlanmasının zamanı gelmiş olabilir. Bugün son sözünüzü söylemek isteyebilir ve istemeden sert söylemlerde bulunabilirsiniz. Derin duygusal paylaşımlarda bulunmak, ailenizden destek almanızı sağlayabilir. Gelişmelere odaklanmak ve yoğunlaşmak isteyebilirsiniz.

Başak       24 Ağustos - 23 Eylül

Düşüncelerinizde netleşmeye başlayabilir, konsantrasyon sağlayarak kararlarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. İlişkilerden, ortaklıklardan ve gruplardan gelecek destekle anlaşmalar yapabilir, geleceğe yönelik hedeflerinize varabileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Fakat gelirlerinizde yaşanan dengesizlik sert söylemlere neden olabilir.

Terazi        24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda yaşanan dolunay ve tutulmanın ardından artık kararınızı vermiş ve son noktayı koymuş olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler gerilimi artırmış olsa da bugün daha sakin ve derinden ilerleme kaydedebilirsiniz. Daha fazla gelir elde edeceğiniz girişimlerde bulunabilir, iş ve sosyal hayatınızdan destekler alabilirsiniz.

Akrep       23 Ekim - 22 Kasım

Birkaç gündür olayları kontrol etmekte ve şartları belirlemekte oldukça zorlanmış olabilirsiniz. Artık son sözlerinizi söyleyerek dostu düşmanı ayırt etmek ve noktayı koymak isteyebilirsiniz. Zaten yaşamınıza ve ilişkilere dair önemli kararlar alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Bugün sezgilerinizin çok güçlü olması doğru adımlar atmanızı         sağlayabilir.

Yay              23 Kasım - 22 Aralık

Biraz yalnız kalarak, olayları değerlendirmek isteyebilirsiniz. İçinize çekilerek konsantrasyon sağlayabilir ve planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Henüz girişimlerde bulunmak için erken olsa da gelecek için derin araştırmalar yapabilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilir ve aldığınız destekleri fark edebilirsiniz. Fakat hâlâ ilişkilerde çatışmalar olacak.

Oğlak         23 Aralık - 20 Ocak

İş, aile ve sosyal hayatınızda yaşanan beklenmedik gelişmeleri değerlendirmek için derinleşmeye ihtiyacınız olabilir. Hedeflerinize varmak için odaklanmalı ve kararlılığınızı muhafaza etmelisiniz. Duygusal paylaşımlar sizi hem rahatlatacak hem de destekler almanızı sağlayacaktır. Anlaşmaya vardığınız konularda son dakika da uzlaşmazlıklar olacak.

Kova           21 Ocak - 19 Şubat

Sizin için önemli kararlar alarak, kariyerinizle ilgili adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızdan beklentilerinizi gerçekleştirmeniz her zamankinden kolay olabilir, alacağınız desteklerle kendinizi ifade edebilirsiniz. Ekonomik sıkıntılarınızı atlatmanızı sağlayacak yardımlar gelebilir. Fikirlerinizekarşı gelişen muhalefete çok sert tepki vermemelisiniz.

Balık           20 Şubat - 20 Mart

Bir süredir yaşanan krizler kafanızı iyice karıştırmış olabilir fakat bugün daha sakin ve kararlı olmayı başarabileceksiniz. Hayata bakış açınızı netleştirebilir, sezgilerinizin de yardımıyla olaylara odaklanabileceksiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir birliğine varmanız başarılı adımlar atmanızı sağlayabilir.