Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 16.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün geleceğe daha iyimser gözlerle bakabilirsiniz. Hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlarda işbirliklerinden ya da ilişkilerden destek görebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla çatışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal sorumluluklar yolunuzda ilerlemenizi engelleyebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden kariyer hedeflerinize varabileceğiniz destekler alabilir, gelişen işbirliklerinden yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde hevesle attığınız adımlar yakın ilişki de olduğunuz kişiler tarafından engellenerek, karşılıklı inatlaşmalara ve ertelemelere yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayata bakış açınızı yeniden değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle yapacağınız fikir alış verişleri ilkeleriniz doğrultusunda hareket etmenizi kolaylaştırabilir. Hobileriniz ya da keyifleriniz için yurt dışı seyahatleri planlayabilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Fakat iş hayatının sorumlulukları önünüze engeller çıkarabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal açıdan kendinizi daha bağımsız hissetmek isteyebilir, bireysel kararlar alarak ortak kaynakların yönetimini ele almak için harekete geçebilirsiniz. Ailenizden alacağınız desteklerle gayrimenkul alım satımına yönelebilir, kredi, vergi, sigorta gibi konularda fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Keyifleriniz ya da sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar zorlanmalara yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki günlerde işbirliklerine yönelebileceğinize işaret etmekte. Üstünde çalıştığınız ya da önceden ertelenmiş anlaşmaları sonuçlandırabilir, fikir alış verişlerinden destek görebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin bireysel ve sıra dışı tavırları çatışmalar yaşamanıza neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ortamınızda grup çalışmaları içine girebilir, yorucu ama keyifli projeler üretebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlar yakalayarak, ekonomik kazançlarınızı artırabilirsiniz. Fikir alış verişleri geleceğe yönelik hedeflerinizi belirlemenize yardımcı olabilir fakat gelen haberler düşüncelerinizden kuşku duymanıza ya da iletişimin kapanmasına yol açabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Güne keyifli ve yaratıcı enerjilerle başlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle sizi mutlu edecek organizasyonlar yapabilir, gelecek ideallerinizi paylaşabilirsiniz. Gruplar içinde yapılan fikir alış verişleri sizde farkındalığa yol açabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde ekonomik zorunluluklar ve kısıtlanmalar kendinizi engellenmiş hissetmenize neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gizli bilgilerin açığa çıkmasıyla heveslenerek harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aldığınız duyumlar yatırımlar yapmak için uygun bir zamanda olduğunuzu zannetmenize neden olabilir fakat sizin şartlarınıza uymayan gelişmeler, girişimlerinizi ertelemenizi ve sonradan değerlendirmek üzere rafa kaldırmanızı gerektirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hareketli ve yoğun bir iletişim trafiğinin içinde olabilirsiniz. Fikir alış verişleri geleceğe dair hedeflerinizi şekillendirerek, hevesle adımlar atmanızı sağlayabilir. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar veya arkadaşlarınızla ortak girişimlerde bulunabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Fakat kontrol edemediğiniz gelişmeler kendinizi kısıtlamanıza yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün ekonomik konularla ilgili gelişmeler yaşamınızda ön planda olabilir. İş ve sosyal hayatınızdan alacağınız destekler ve yapacağınız fikir alış verişi kariyer hedeflerinize doğru hevesle adım atmanızı, yeteneklerinizi kullanarak girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Ama günün ilerleyen saatlerinde önünüze çıkan engeller kararlarınızı ertelemenize neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ay; birkaç gündür kontrol edemediğiniz olaylara bakış açınızı değiştirerek, ipleri ele almanızı sağlayabilir. Hem yaşamınızla hem de ilişkilerle ilgili kararlar almanızı kolaylaştıracak fikir alış verişlerinde bulunabilir, hevesle harekete geçebileceğiniz destekler alabilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatın sorumlulukları kendinizi kısıtlanmış hissetmenize neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzde ki birkaç gün kendinizi yalnız hissedebilir, içinize kapanarak çevrenizden izole olabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar bir yandan finansal konularda ki endişelerinizi giderebilir fakat diğer yandan da kendinizle ters düştüğünüzü fark ederek huzursuz olabilirsiniz. Aynı görüşte olduğunuz kişilerin ve grupların üstünüzde baskı kurduğunu düşünebilirsiniz.