Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 16.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün olaylar kontrolünüz altında olmasa bile gelişmeler lehinize olacaktır. Aile için yaptığınız fedakarlıkların yerini bulmadığını düşünseniz bile daha uzun vadeli düşünerek siz kararlarınızı uygulamaya devam edebilirsiniz. İlişkilerin içten içe sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Aslan burcuna geçen Jüpiter; aşk hayatınızı renklendirecek.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak koşullar çok çaba sarf etmeden önünüze çıkabilir. İletişim trafiğinizde karmaşa yaşasanız dahi hayallerinizin peşinden gitmeyi tercih edeceksiniz. Aslan burcuna geçen Jüpiter; ailevi konularda size güç kazandıracak ortamı hazırlayacaktır. Ev ve gayrimenkullerle ilgili şanslı bir dönemdesiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş, kariyer ve sosyal yaşantınızı etkileyecek olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerçi aile veya keyifler için yapılan harcamalar sizi telaşlandırsa bile alacağınız destekler uzun vadeli hedeflerinize varmanızı kolaylaştıracaktır. Önümüzde ki bir yıl boyunca kardeşler, eğitim, iletişim ve yolculuklara dair şans ve fırsatlar gelecek; kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün bir çok konuda desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Yaşama bakışınızda ve olayları değerlendirirken fazlasıyla duygusal olsanız da ayaklarınızı yere sağlam basmanızı sağlayan yardımlar alabilirsiniz. Aile içi anlaşmazlıklar sizi yolunuzdan döndüremeyecektir. Jüpiter, yeteneklerinizi kullanmanıza ve kazançlarınızı arttırmanıza fırsat sağlayacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuza geçen Jüpiter; önümüzdeki bir yıl boyunca hem ilişkilerde hem de yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere yol açacak, size şans ve fırsatlar sağlayacaktır. Bugün ise finansal konularda yaşanan krizleri çözecek destekler alabilir, uzun vadeli yatırımlara yönelebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda daha hassas davranabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Koşullar size bağlı olmasa da gelişmeler sizin lehinize olarak girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Ortaklıklar, işbirlikleri ve anlaşmalarla ilgili fırsatlar çaba sarf etmeden önünüze çıkacak ve kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Aslan burcuna geçen Jüpiter; kadersel ve gizli olayların size şans getirmesine olanak sağlayacak.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Çalışma ortamınızda üstünde çalıştığınız projelerin olumlu ilerlemesi, kariyerinizde lehinize sonuçlanabilecek gelişmelere yol açabilir. Girişimlerde bulunurken alacağınız destekler başarılı olmanızı sağlayacaktır. Önümüzde ki bir yıl boyunca arkadaşlar, sosyal gruplar ve dernekler içinde parlayacak; hedeflerinize daha fazla yaklaşacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün uzun vadede kazanç sağlayacak akılcı riskler alabilir, spekülatif yatırımlara yönelebilirsiniz.  Çocuklarınıza ve sevdiklerinize şefkat ve anlayışla yaklaşabilir, yaşamdan keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.  Aslan burcuna geçen Jüpiter; iş ve sosyal hayatınızda şanslı ve başarılı olabileceğiniz fırsatları da beraberinde getirecek.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yeni girişimlerde bulunmanız ve sağlam adımlar atmanız için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilecek ev, aile ve kariyere ait konularda destekler alabileceksiniz. Fakat finansal konular hedeflerinizi varmanız için daha fazla çaba sarf etmenizi gerektirecektir. Önümüzde ki bir yıl boyunca;  yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün anlaşmalarda, ortaklıklarda ya da işbirliklerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir, girişimlerinizde desteklenebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize varabileceğiniz planlar yaparak, kararlar alabilirsiniz. Karşınızdakilerin sizi engellediğini düşünseniz de yolunuza devam edebilirsiniz. Jüpiter ile duygusal paylaşımlar söz konusu olacak.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konularda aldığınız kararları uygulayarak, kazançlarınızı artıracak kariyer fırsatları yakalayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaşanan çatışmalar sizi yolunuzdan alıkoyamayacak ve girişimlerde bulunmaya devam edeceksiniz. Karşıt burcunuza geçen Jüpiter; ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızda şanslı bir süreci başlatacak; size başarı getiren beraberlikler yaşayabileceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yaşamdan keyif alabileceğiniz girişimlerde bulunabilir, romantik ilişkilerde sağlam adımlar atabilirsiniz. Koşulları istediğiniz şekilde belirleyerek; hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Fakat bu süreçte harcamalarınız, finansal krizlere yol açabilir. Önümüzde ki bir yıl boyunca çalışma ortamınızda başarılı olabilecek, iş arkadaşlarınızın desteğiyle liderlik yapabileceksiniz.