Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 16.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Adımlarınızı düşünerek atmayı istiyorsunuz. Ortak veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle paylaşımlarınızda bugün sabah saatlerinde bazı gergin durumlar yaşanabilir. Huzur, güven ve sadakatin test edildiği zamanlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca zevklere, ve lükse yapacağınız harcamaları abartmanız söz konusu olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; keyiflerinize düşkünlük getirmekte. Tutkuyla istediğiniz veya kendinizi fazlasıyla layık bulduğunuz alanlarda; ilişkilerde karşınıza rekabet yaratacak kişiler çıkabilir. Hırslı ve ısrarcı yaklaşımların yanı sıra eşinizin baskıcı tavrı da  gerginliğe sebep olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İçten içe huzuru yakalamak istemektesiniz ancak belli standartlara, konfora veya beklediğiniz ilgi alakayı görmemek veya sahip olmadığınızı düşünmek içinize çekilmenize ve güven duygunuzun zedelenmesine neden olabilir. Çıkacağınız yolculuklar, imzalayacağınız anlaşmalarda ufak sorunlar çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ekip çalışmaları için hareketli bir süreçtesiniz. Keyifli, zevk alacağınız organizasyonlara katılabilir veya siz bu tarz oluşumlar yaratabilirsiniz. Bugün sevdiğiniz kişiyle, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız zira bazı anlaşmazlıklar yaşamanız söz konusu. Her iki tarafında fazlasıyla ısrarcı oluşu çekişmelere neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatında güvenirliliğinizin, maddi durumunuzla ilgili konular ön plana çıkabileceği bir gün geçirebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak ortaya çıkardığınız yaratımlarla kendinizi rahat ifade etmektesiniz. Size uygulanan baskılarla karşılaşma olasılığı yüksek. Sizden faydalanmak isteyen kişilerle bazı pürüzler yaşanabilir. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatı yorumlayışınızı, belli kalıplarınızı ve algılarınızı artık değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Arkadaşlarınız ve kardeşlerinizin etkisiyle düşüncelerinizi gözden geçirebilir; bazı farkındalıklar kazanabilirsiniz. Yurtdışı ve medyayı içine alan alanlardaki girişimlerinizi heyecana kapılmadan yapmaya çalışabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerek duygusal gerek maddi paylaşımlar adına ufak çaplı krizlere açıksınız. Huzurunuzu, konforunuzu kaçıracak olaylarla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Tutku ve arzuyla sahip olmak istediğiniz şeyler için karşınıza rekabet yaratacak kişi veya kurumlar çıkabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Arzularınızı gerçekleştirmek; beklediğiniz ilgi, alaka ve iltifatı elde edebilmek için çaba içindesiniz. Beraber olmak istediğiniz kişiyi etkilemek için abartılı ve ilgisini çekecek şekilde davranabilir; gözünü boyayabilirsiniz. Size rakip olanların önünü kesmek ve liderliği alabilmek için de gizli ve stratejik ilerleyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yapılacak işler ve sorumluluklar olmasına rağmen tembellik etmek isteyebilirsiniz. Ancak sizin dışınızda gelişen durumlar veya bilinçaltınızı yoran düşünceler arzu ettiğiniz huzuru elde etmekte zorlanacağınızı göstermekte. Dost gibi görünüp arkanızdan sizin aleyhinize hareket edenlere dikkat.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşk hayatınız keyifli, yaratıcılığınız yüksek. Sizi tatmin edebileceğini düşündüğünüz ilişkileri kurma peşindesiniz. Ancak bugün sizi gerginliğe iten bazı durumlar yaşanabilir. İkna kabiliyetiniz sayesinde istediğinizi elde etmenize karşın bazı kriterlerin de size uymadığını anlayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Evde, ailevi konularda ve kariyerde bazı bitiş ve başlangıçlar gündemde. Çevrenizde verdiğiniz veya onlardan beklediğiniz maddi manevi güven ve huzur arayışınız bugün sekteye uğrayabilir. Alıştığınız düzenin değişmesine neden olacak bazı durumlar oluşabilir veya ilişkiler içine girebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eğitim, anlaşmalar, yakın çevreniz veya kardeşlerle olan ilişkilerinizin niteliğini değiştirecek durumlar söz konusu. Algınızı ve bakış açınızı değiştirmenize neden olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Karşınızdakilerden alacağınız fikirler ve öneriler doğrultusunda sabit fikir yaptığınız düşüncelerinizi esnetebilirsiniz.