Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 16.10.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san
 
Bugün karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için çaba içine girebilirsiniz. Ancak sizi rekabete iten bazı durumlarla öncelikle mücadele etmeniz gerekmekte. Hevesle başladığınız işlerin istediğiniz yönde ilerlememesi zaman zaman duygusal tepkiler vermenize ve iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir. Gelişmelere geniş perspektiften bakmayı çalışınız.
 
Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs
 
İş ortamınızda hareketli bir gün geçirebilir; anlaşmalar, yazışmalarla yoğunluk yaşayabilirsiniz. İşbirliklerinize veya çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde uyum ve dengeleri sağlamaya gayret etmelisiniz zira sizi baskı altına alan ve her ana değişme açık olan durumlar söz konusu. Ev veya ailevi konularda yolunda gitmeyen işleri çözüme ulaştıracaksınız.
 
İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran
 
Aşk hayatınız, çocuklarla ilgili beklentileriniz veya aileden gelen gelirlerin paylaşımıyla alakalı işleriniz bugün tam anlamıyla beklentilerinizi karşılamayabilir. Karşınıza çıkabilecek baskı yaratan durum veya kişilerle kısa bir süre de olsa mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak düşünce tarzınızı değiştirerek veya alternatif çıkış yolları bularak sorunları bertaraf edebilirsiniz.
 
Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz
 
Evinizde, yuvanızda ve ailenizle olan ilişkilerinizde yeni bir dönem başlattınız. Sizi yoran ve baskı yaratan unsurları bir bir çözmek istiyor istiyorsunuz. Ancak bugün bu hedefinize varabilmek için diğerleriyle karşılıklı çaba içine girmeniz girmekte. Alacağınız maddi manevi destekler sayesinde geleceğinizi kurmak ve şekillendirmek için fırsatlarınız olabilir. 
 
Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde bugün daha uyumlu ve anlayışlı olmak zorunda kalacağınız durumlar söz konusu. Yaşadığınız baskı, otorite konumundaki kişilerden gelebilecek zorlayıcı tutum zihinsel olarak ta sizi etkileyebilir.  İşbirlikçi ve yaratıcı tarafınızı kullanarak ipleri ele alma gayret içinde olabilirsiniz. Yurtdış ile alakalı fırsatları değerlendirebilirsiniz. 
 
Başak            24 Ağustos - 23 Eylül
 
Finansal konularda başlattığınız yeni işbirlikleriniz, girişimlerinizle ilgili bugün mücadeleye açıksınız. Baskı yaratan durumları, alacak ve borçlardan kaynaklı gelişmeleri akılcı tutumunuz ve uyuma yönelik davranışlarınızla ele alabilirsiniz. Beklemediğiniz alanlardan fırsatlarla karşılaşabileceğiniz gibi aniden çıkan ve sizi kısa bir süre de olsa huzursuz kılacak gelişmeler yaşanabilir. 
 
Terazi            24 Eylül - 22 Ekim
 
İşbirliğine, uyuma yönelik tavır ve davranışlarınız halen sürmekte. Her alandaki ikili ilişkilerinize şekil vermek için harekete geçme isteğindesiniz. Ancak günün enerjileri sizi biraz zorlamakta. Baskılar, aniden değişen koşullar biraz sizi uğraştırabilir. Kendinizi hem düşüncel hem de davranışsal anlamda yenileyerek bunu başarabilirsiniz. Gruplardan size gelecek olan destekler olabilir.
 
Akrep             23 Ekim - 22 Kasım
 
Gerek özel ilişkiler gerek işe dair işbirlikleri zihninizi kurcalamakta. Bilinçaltınızdaki düşünceler sizi bugün baskısı altına alması huzursuzluk hissetmenize neden olabilir. Henüz karar vermek için uygun koşulların olmaması sizi bir süre daha beklemeye itebilir. Perde arkası durumlar işiniz üzerinde etkili olabilir. Dikkat.  Gözlerden uzak yaşadığınız bir beraberlikle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir.
 
Yay                  23 Kasım - 22 Aralık
 
Gruplar, ekip çalışmaları ve arkadaşlıklar alanındaki yoğunluğunuz devam etmekte.  Maddi konulardan gelecek baskılar bu bağlamdaki ilişkilerinizi etkileyebilir.  Beklenmedik karşılıklar görebilir; kopuşlar yaşayabilirsiniz. Gerek iş gerek özel yaşantınızda hedeflerinize varmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirerek veya fırsatlar yaratarak sorunlara ancak çözüm bulabilirsiniz. 
 
Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak
 
İşinizi ve kariyerinizi ilgilendiren görüşme ve anlaşmalar bugün mücadeleli geçebilir. Kendi isteklerinizde baskıcı ve ısrarcı olabilir; karşıt fikirlere açık durmayabilirsiniz. Ancak işbirlikçi yönünüzü ortaya çıkararak hedeflerinize varacağınızı aklınızdan çıkarmamalısınız. Eve, aileye ait bazı durumlar sosyal konumuz üzerinde etkili olabilir. 
 
Kova                21 Ocak - 19 Şubat
 
İlişkilere bakışınızın değiştiği bir süreçtesiniz. Kontrolünüz dışındaki durumlar, toplumsal baskılar veya hedefleriniz sizi farklı düşünmeye itebilir. Yurtdışı, eğitim veya hukuki alandaki işleriniz bugün istediğiniz yönde ilerlemeyebilir; uğraştırıcı olabilir. Karşınızdaki kişilerden gelecek destek ve öneriler sayesinde bu zorlu koşulları aşabilecek fırsatları bulabilirsiniz. 
 
Balık                 20 Şubat - 20 Mart
 
Maddi manevi paylaşımlardaki hareketlilik devam ediyor. Finansal alanda sizi işbirliğine zorlayan koşullarla mücadele etmeniz gerekebilir. Ekip çalışmaları, gruplardan gelecek baskıları göğüslemekte zorlanabilirsiniz. Ancak yeteneklerinizi ve birikimlerinizi işin içine katarak sorunlarınızı çözebilirsiniz. Duygusal olarak yaşadığınız çıkmazı ancak işbirliğine ve uyuma giderek aşabilirsiniz.