Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 16.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne daha sakin başlayabilir; keyiflerinizi ön planda tutabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız işlerle uğraşmak için oldukça verimli zamanlardasınız. Ancak harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var zira ihtiyacınızın dışında alışverişler yapabilirsiniz. Gelecekte rahat etmek için bütçenizi iyi ayarlamalı; borç alacak dengesiniz iyi kurmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi daha rahat ifade etmenize; istekleriniz doğrultusunda davranmanıza olanak sağlamakta. Sabah saatlerinde keyiflerinize düşkünlük gösterebilir; işlerinizi ağırdan alabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan bağlarınızı kuvvetlendireceğiniz faaliyetler içinde olabilir; ilişkilerden yana şanslı olabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde sorumluluklar yük getirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızda huzur, güven ve gelecekteki konforunuza dair bazı kaygılar içinde olabilirsiniz. Maddi konularda içten içe yaşadığınız baskılar ilerisini düşünerek hareket etmenizi gerektirmekte. Önümüzdeki günlerde gerek iş gerek özel hayatınızla alakalı atacağınız adımların ön hazırlıklarını yapabilir; hayattan beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gelecekten beklentilerinizi, ne gibi koşullarda yaşamak istediğinizi sorgulamak adına sizin için verimli bir gün olabilir. Gruplar içinde, arkadaşlarla birlikte geçireceğiniz saatler sizde bu konuda bir öngörü oluşturabilir. Ortaklıklardan, işbirliklerinden alacağınız desteklerle kendinizi daha huzurlu ve dingin hissedebiliriniz. Ancak akşam saatlerinde aşk ve sevgide bazı kısıtlanmalar söz konusu.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sosyal hayatın içinde oldukça dikkat çekicisiniz. Yeteneklerinizi, gücünüzü ve çekiciliğinizi doğal bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bugün günlük işler ve çalışmalarda bakı altında hissettiğiniz durumların kolayca üstesinden gelebilir; yaptırımlarda bulunabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ev, aile veya sevdiklerinizden kaynaklı durumlar sorumluluklara neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gelecekteki huzurunuz ve konforunuz için adımlarınızı sağlam atmanız gerektiği düşüncesiyle hareket ediyorsunuz. Gerek eğitim gerek yurtdışını içine alan işlerinizi planlarken size yakın olan kişilerden ve güçlü kişilerden desteklerler bulabilirsiniz. Ancak fazla sahiplenici ve ısrarcı tutumlar kendinizi baskılamanıza ve düşüncede kendinizi sınırlandırmanıza neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkilerde yaşadığınız karmaşık günlerin ardından şimdi de finansal konular gündeminizi meşgul ediyor. Alacak ve borçlarla ilgili planlar yapabilir; aile kaynaklarınızı, ortak gelirlerinizi revize edebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda yaşadığınız güven krizini çözmek için tutkularınızdan vazgeçmek ve yeteneklerinizin farkına vararak davranmak size uzun vadede huzur getirecektir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler, ortaklıklardan yana meşguliyetler getirmekte. Koşulların sizin kontrolünüzde olmaması huzur ve güven temalarını öne çıkarıyor. Yakın çevrenizden alacağınız desteklerle ilişkilerinizi rayına oturtabilir; yeni tanışma fırsatları yakalayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde sevdiğiniz kişinin baskıcı tavırları sizi bir karar aşamasına getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşadığınız hareketli günlerin ardından bugün artık dinlenmeye ve haftanın yorgunluğunuz atmaya hazırsınız. Gerek beden gerek ruh sağlığınızı korumak adına zamanı kendinize ayırmalı; keyif ve konforunuza önem vermelisiniz. Akşam saatlerinde bilinçaltınızı kurcalayan meseleler ve ilişkilere ait gelişmeler sizi hırslı davranmaya yöneltebilir. Değerlendirmelerinizi gerçekçi bakış açısıyla yapmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Keyifli, huzurunuzun olduğu bir gün sizi beklemekte. Sevdiğiniz kişiyle, çocuklarınızla veya size mutluluk veren hobilerinizle günü geçirebilirsiniz. Aşktan yan şanslı oluşunuz önünüze yeni kapılar açılmasına ve taze ümitler içinde olmanıza sebep olabilir. Ancak akşam saatlerinde bağlı olduğunuz gruplar veya arkadaşlarla ilgili bazı gelişmeler sorumluluklar getirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev, aile ve kariyerinize dair bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Yeni koşullar getirecek gelişmeler sayesinde geleceğinizi planlayabilirsiniz. İçten içe baskı hissettiğiniz düşüncelerinizden sıyrılmak için günün olumlu enerjilerini kullanabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde çevreden izole olmak isteyebilir; kendi iç aleminize ve evinize çekilerek huzuru bulmak isteyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakınlarınızla sakin ve keyifli bir gün geçirmek isteyebilir; size huzur verecek, konfor sunacak ortamlarda bulunabilirsiniz. Israrcı davranışlarınız sayesinde isteklerinize ulaşmanız bugün kolay olacaktır. Grup çalışmaları, arkadaşlardan gelecek desteklerle hedeflerinize daha yakın olabilirsiniz. Akşam saatlerinde hırslarınıza yenilmeden hareket etmelisiniz.