Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gün içinde işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, ertelemeler ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkiler gündeme gelebilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin görüş ve düşüncelerine kulak vermek, onların duygularını dikkate alarak hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklarla ilgili fikirler ortaya atılabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün eylem ve düşüncelerinizde ilerleme kaydetmekte zorlanabilir, yaptığınız işlerin sonuçlarını alamayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla beraber hoş vakit geçirebileceğiniz küçük organizasyonlar yapabilirsiniz. Elinizde ki işleri tamamlamak, eksiklerini gidermek için uygun bir gün olabilir. İlişkilerinize özen göstererek daha duyarlı davranabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Son günlerde iş ve sosyal hayatınızda yoğunluk yaşayarak oldukça yoruldunuz. Girişimlerinizin sonuçlanmaması ve şartlarda ki belirsizlik sizi yönsüz bırakmış olabilir. Bugün dinlenmeniz ve olayları gözden geçirmeniz için uygun bir gün. Başlangıçlardan uzak durarak var olan işleri tamamlamaya çalışabilir, eksiklerinizi gidermeye çalışabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün sizi birkaç gündür meşgul eden endişelerden ve yorucu işlerden kurtulabilir, evinizde daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise aile ilişkileri gündeminize gelebilir, evinizde sevdiklerinizle beraber olacağınız organizasyonlar yapabilirsiniz. Yeni girişimlerden uzak durarak temizlik, düzenleme gibi işlerinizle uğraşmak ve kararlarınızı gözden geçirmek doğru olacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularla ilgili endişeler ve belirsizlikler sizi yormuş olabilir. Fakat bugün yeni girişimlerden ve başlangıçlardan uzak durarak dinlenebilirsiniz. Son günlerde aldığınız kararları gözden geçirmek ve başkalarından fikir almak için uygun bir zaman. Akşam saatlerinde ise yakın çevreyle iletişiminize daha fazla önem verebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son günlerde ilişkilerde ki belirsizlik ve gerginlik sağlığınızı bozmuş, girişimlerinizde engellere yol açmış olabilir. Bugünden itibaren biraz dinlenerek, kafanızı toplamanız iyi olacaktır. Güvendiğiniz kişilerden fikir alarak, duygu ve düşüncelerinizi paylaşmanız, ekonomik konularla ilgili planlar yaparak, eksiklerinizi gidermeniz gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün üstünde detaylı çalışmalar yaptığınız ve endişelendiğiniz konularda bir ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Fakat öğleden sonra endişelerinizden kurtularak; sorunların çözümüne kafa yorabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ilişkiler ve hayatınıza dair önemli kararlar gündeme gelebilir. Girişimlerde bulunmadan önce araştırmak ve fikir almak için uygun bir gün.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Birkaç gündür aşk ve sosyal hayatınızda yaşanan karmaşa duygusal olarak gerginliğe yol açmış olabilir. Gün içinde çabalarınızın karşılığını almakta, girişimlerinizin ilerlemesinde zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi dinlemeye ve çevrenizden izole olmaya karar verebilirsiniz. Başlangıçlar ve yeni girişimler için biraz daha beklemeniz iyi olur.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün yaptığınız çalışmalardan verimli sonuçlar alamayabilir, çabalarınızın karşılığını göremeyebilirsiniz. Endişelerinizden kurtularak sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmanız uzun vadede sizin için daha olumlu olacaktır. Yorucu bir dönemden sonra dinlenmeye ve geleceğe dair hedeflerinize odaklanmaya çalışmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde görüş ve düşüncelerinizde ki karmaşa devam edebilir, çalışmalarınızda aksilikler ve ertelemeler yaşanabilir. Öğleden sonra iş ve sosyal hayatınızda hareketlilik yaşansa bile araştırmalarınıza devam etmeniz iyi olur. Çevrenizle duygularınızı paylaşarak, fikir alış verişinde bulunmanız gelecek girişimleriniz için faydalı olacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularla ilgili kafanız iyice karışmış, belirsizliklerden dolayı önünüzü görmekte zorlanmış olabilirsiniz. Öğleden sonra umutlarınızı tazeleyebilir, aynı görüş de olduğunuz kişilerden fikir alabilirsiniz. Uzun vade de yapacağınız girişimler için araştırmalar yapmanız ve kararlarınızı gözden geçirmeniz için uygun bir gün olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hala karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; sizi hem ilişkilerde hemde girişimlerinizde oldukça zorlamış olabilir. Onca harekete ve yoğunluğa rağmen ilerleme kaydedememiş olmanız mümkün. Fakat eylemleriniz ve kararlarınız sonrasında size fayda sağlayacaktır. Bugün fikir alışverişinde bulunmanız, duygu ve düşüncelerinizi çevrenizle paylaşmanız verimli olabilir.