Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne yoğun bir ilişki trafiği ile başlayabilirsiniz. Ortaklıklar ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Girişimlerinizi yürütebilmek için karşınızdakilerin koşullarına uymanız gerektiğini bilmeli, şartları belirlemek için çaba sarf etmemelisiniz. Olaylara objektif bir gözle bakmanız ilişkilerde uyumlu olmanızı sağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma ortamınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Akrabalarınızla bir araya gelebilir, sağlığınıza ve görünümünüze özen gösterebilirsiniz. İş hayatından tanıdığınız kişilerle ortak çalışmalar içine girebilir ya da beraber çalıştığınız arkadaşlarınız arasında arabuluculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İkizler  22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün hayata neşeli gözlerle bakabilir, sevdiklerinize zaman ayırarak kendinizi şımartabilirsiniz. Romantik sürprizlere açıksınız. Size keyif veren organizasyonlar içinde olabilirsiniz. Gece yarısına doğru ekonomik koşullarınızı değerlendirmeniz gereken gelişmeler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aileye daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Evinizin düzeni, tadilatıyla uğraşabilirsiniz. Aile ilişkilerinde daha uzlaşmacı ve uyumlu olmanız var olan sorunları çözmenizi kolaylaştıracaktır. İş ve sosyal hayatınızda diplomatik davranmanız girişimlerinizde ilerlemenizi sağlayacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevreyle sohbet halinde olabilirsiniz. Kardeş ya da kuzenler arasında arabulucu olabilir, olaylara objektif bir bakış açısı geliştirerek sorunları diplomasi yoluyla çözebilirsiniz. Sosyal medyadan gelişen ilişkilerle bir araya gelerek organizasyonlar yapabilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekonomik girişimlerde bulunacağınız bir dönem. Maddi manevi değerlerinizi paylaşabilir,  gelirlerinizi artıracak adımlar atabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde hedeflerinize varmak için;  parasal kaynaklarda mücadele etmeniz gerektiğini fark edebilir, kendinizi bu konuda yetersiz hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzdeki birkaç günü yoğun ve kalabalıklar içinde geçirebileceğinize işaret etmekte. Fiziksel görünümünüze özen gösterebilir, duygularınızı çevrenizle paylaşabilirsiniz. İlişkilerde kontrolü ele alabilir, istek ve taleplerinizi karşı tarafa anlatabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Önümüzde ki birkaç gün boyunca içinize çekilerek yaşananları değerlendirmenizde fayda var. Gizli ilişkilerin içinde olmanız girişimlerinizi destekleyebilir, başkalarının isteklerini gözetmelisiniz. Kendinizi ifade etmek yerine karşınızdakileri gözlemlemeyi ve ön planda olmamayı tercih edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Neşeli organizasyonlar yapabilir, gelecek hedeflerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda arabulucu görevi üstlenebilir, işbirlikleri vasıtasıyla gelirlerinizi artırabilirsiniz. Akşama doğru  ise aile ilişkilerinde yaşanan krizleri sorgulayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda göz önünde olabilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için yaptığınız girişimlerde ilişkilerden destek alabilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle beklediğiniz uyumu yakalayamayabilir, kendinizi ifade edemeyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayata bakış açınızı çevrenizdekilerle paylaşabilir, görüş ve düşüncelerinizi açıklamak isteyebilirsiniz. Her zamankinden daha uyumlu ve nazik davranabilir, gruplar içinde nezaketinizle ikna edici olmaya çalışabilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme ya da akademik eğitimle ilgili konularda girişimlerde bulunabilir, deniz aşırı seyahatleri planlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularla ilgili endişelerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilir, ortaklarınız ya da eşinizin kaynaklarının kullanımında adil davranmaya çalışabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz krizlerden ilişkiler vasıtasıyla çıkabilirsiniz. Derin duygusal bağlar kurabileceğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.