Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Güne gergin enerjilerle başlayabilir, harekete geçmek için üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Bugün ya hep ya hiç tavrı sergileyebilir, aşırı cesur riskler üstlenerek girişimlerde bulunabiliriz. Duygusal olarak iniş çıkışlar yaşayabilir, aile ilişkilerinde bu gergin tavrınızı yansıtabilirsiniz fakat eylemlerinizde başarılı olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gizli kalmış konuların açığa çıkması sizi harekete geçirebilir, düşmanlarınıza karşı başarı kazanabilir, bilinçaltınızda ki korkularla cesurca yüzleşebilirsiniz. Bugün alacağınız haberler duygusal iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade ederken üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geleceğe dair hedef ve ideallerinize cesur adımlar atabilir, kafanıza koyduğunuzu yapmak için harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar yaşasanız bile onları planlarınıza dahil edebilirsiniz. Maddi manevi değerlerinizle ilgili dalgalanmalar duygusal olarak ta iniş çıkış yaşamanıza neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda fazla cesur kararlar alarak harekete geçebilir, üstlerinizin de desteğiyle ani gelişen projelerde yer alabilir, kendinizi kanıtlamak için fazla efor sarf edebilirsiniz. Fakat duygusal olarak iniş çıkışlar yaşamanız ilişkilerinizde gerilime neden olabilir, karşınızdakilerin talep ve beklentileri üstünüzde baskı hissetmenize yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, medya, mahkeme veya yüksek eğitimle ilgili konularda ani gelişmeler yaşanabilir ve siz cesaret göstererek bu konularda harekete geçebilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı hararetle savunabilirsiniz. Girişimlerde bulunmak istemenize rağmen biraz daha beklemeniz sizin hayrınıza olabilir, sezgilerinize güvenerek davranabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularla ilgili krizler harekete geçmenizi gerektirebilir, ortak kaynakların yönetiminde tek söz sahibi olarak risk alacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün cesur adımlar atarak kriz yönetiminde başarılı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlar ve paylaşımlar yaşanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdakilerin cesareti ve yüksek enerjisi sizi de harekete geçirebilir, ortaklıklar ve işbirlikleri gündeme gelebilir. Fakat ilişkilerin sizi risk almaya zorlaması gerginliğe yol açabilir. Sosyal hayatınızda hislerinizle davranabilirsiniz. Bugün göz önünde olmanız girişimlerde bulunmanızı gerektirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda yaşanan hareketlilik ve yoğunluk gidişatın kontrolünü ele almanızı gerektirebilir, iş arkadaşlarınızla aranızda ki rekabet açığa çıkabilir, üstünde çalıştığınız projelerde aşırı efor sarf edebilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı ifade ederken doğru bir yol izlemiyor, aşırı duygusal tepkiler veriyor olabilirsiniz. Yaşadığınız iniş çıkışlar kararlarınızı etkileyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk ilişkilerinde cesur adımlar atabilir, yeni ilişkilere başlamak için içinizde heyecan hissedebilir, yaşamdan keyif almak için risk alabileceğiniz sporlara yönelebilirsiniz. Çocuklarla ilgili ani kararlar alarak uygulamaya koyabilirsiniz. Güne finansal konuların üstünüzde yarattığı baskıyla başlayabilir, gelirlerde yaşanan iniş çıkışlardan dolayı gerilim yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gayrimenkullerle ilgili risk alarak hareket edebilir, yerleşim yerinizde ani değişikliğe gidebilirsiniz. Aile ve evde yaşanan gelişmeleri kontrol edebilmek için yönetimi ele almanız gerekebilir. Karşınızdakilerin duygusal iniş çıkışları sizi yoruyor olabilir fakat bugün girişimlerde bulunabilmek için başkalarına ihtiyaç duyabileceğinizi göz ardı etmemelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi ifade ederken çok hararetli olabilir, hatta pot kırabilirsiniz. Aldığınız haberler sizi heyecanlandırabilir ve hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ani sözleşmeler, yolculuklar ve eğitimler gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda üstünüzde baskıya yol açan görevler üstlenmiş olabilirsiniz ama girişimlerinizin devam etmesi için duygusal olmayın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik konularla ilgili yaşanan hareketlilik bir anda kararlar almanızı gerektirebilir, harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanabilir, risk alacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif ve hobilerinize zaman ayırmak istemeniz, sevdiklerinize olan duygusal bağlılığınız yeni girişimlerinizi ve hedeflerinize varmanızı engelleyici şartlar oluşmasına yol açabilir.