Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.06.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; işbirliklerine daha açık olacağınızı işaret etmekte. Kontrolü ele almakta zorlanmanıza rağmen eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle beraber hareket ederek girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili ani kararlar alarak değişime gidebilir, mücadele ettiğiniz konularda yeni stratejiler geliştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularla ilgili daha cesur ve bireysel adımlar atabilir, yeni ve farklı bakış açıları kazanabilirsiniz. Bugün çalışma ortamınızda ilişkiler daha ön plana çıkacak, beraber çalıştığınız kişilerle aranızda uzlaşma olması için çaba sarf edeceksiniz. İş hayatınızda yeni işbirlikleri geliştirerek girişimlerde bulunabilirsiniz fakat size muhalefet eden kişi ve grupların baskısını hissedebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Cesur ve atak girişimlerde bulunabilir, ani gelişen olaylar karşısında yeni stratejiler geliştirebilirsiniz. Bugün özgürlük ve bağımsızlığına daha fazla vurgu yapabilir, geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için bireysel adımlar atabilirsiniz. Romantik ilişkilerde kendinizi ifade edebilir, hayattan keyif alabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Finansal konular karşınıza engel çıkarabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda yaşanan ani gelişmeler sizi gizli planlar kurmaya itebilir. Birikmiş öfkenizi açığa çıkarmak ve bireysel kararlar almak için gereken cesarete sahip olabilirsiniz. Gün içinde aile ve eve dair girişimlerde bulunabilir, ebeveynlerle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişiler eylemlerinize karşı muhalefet edebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hedef ve idealleriniz için vereceğiniz mücadele de farklı gruplardan destek alabilir, özgürlüğünüzü ön plana çıkaracak cesur söylemlerde bulunabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirecek olaylar farkındalığınızın artmasını sağlayacaktır. Hem yakın çevreyle ilişkilerinizde hem de iletişiminizde daha uzlaşmacı ve uyumlu olabilir, empati yeteneğinizi kullanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda yaşanan değişim, ortak kaynakların kullanımında attığınız bireysel adımlar iş ve sosyal hayatınızda olumlu gelişmelere yol açabilir. Yeni stratejiler geliştirerek kariyerinizde daha cesur ve bağımsız girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün ekonomik işbirlikleri ve anlaşmalar gündeme gelebilir, uzlaşmaya açık, empatik tavırlarınızla yeni ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; kendinizi ifade edebileceğinizi, ilişkilerde duygularınızı ön plana çıkarabileceğinizi göstermekte. Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, hayatınızla ilgili kararlar alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde aileden kaynaklanan sorumluluklar duygusal baskıya neden olabilir fakat özgürlüğünüzden ödün vermeden hareket edebileceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün başlangıçlarda bulunmak için uygun bir gün olmayabilir. Kendinizi yalnız hissedebilir, duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkileri sürdürebilmek için tavizler vermeniz ve uzlaşmaya varmanız gerekebilir. Günlük alışkanlıklarınızda ve düzeninizde yaşanan değişim, olaylara farklı bir açıdan bakmanızı ve yeni stratejiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayatınızda size keyif ve mutluluk verecek gelişmeler olabilir, ilişkiler yoluyla yaratıcılığınızı açığa çıkarabilirsiniz. İşbirlikleri olaylara farklı açıdan bakmanızı sağlayabilir, bireysel kararlar alarak cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlarda arkadaşların ve sosyal grupların önemini fark edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda işbirlikleri ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Kariyer hedeflerinize varmak için daha uyumlu ve uzlaşmacı olmalı, bazı tavizler vererek anlaşmalara varabileceğinizi bilmelisiniz. Aile içinde yaşanan gelişmeler çalışma ortamınızda daha cesur ve bireysel kararlar almanızı sağlayabilir. Bugün olaylara bakış açınızda değişimler olabilir, yeni stratejiler belirleyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, mahkemeler ve akademik eğitimle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz. Düşüncelerinizde daha empatik ve uyumlu olabilir, karşı tarafı anlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda ve romantik ilişkilerde cesur ve orijinal adımlar atabilir, risk alarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün ekonomik konularla ilgili cesur ve bireysel adımlar atabilir, gayrimenkul alım satımında ya da yatırımlarınızda sıradışı stratejiler belirleyebilirsiniz. Yaşanan gelişmeler olaylara farklı açılardan da bakmanızı sağlayacaktır. Ortak kaynakların kullanımında adil ve uzlaşmacı bir tavır sergileyebilir, ilişkilerde daha derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz.