Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Zihnen anlaştığınız kişilerle bir araya gelebilir; yeni tanışmaların getirdiği arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Toplumsal işlere daha fazla yönelmeniz gruplar ve dernekler içinde aktif görevler almanıza neden olabilir. İdealleriniz peşinden giderken içinde bulunduğunuz maddi koşulları da göz önünde bulunarak hareket etmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İşe ait hedeflerin ön planda oluşu sizi daha kararlı ve planlı kılabilir. Soysal hayatta ise gruplar ve ekip çalışmaları içinde bulunabilir; gerek fikirleriniz gerek davranışlarınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Bir süre önce başlattığınız finansal işlerinizi yeniden değerlendireceğiniz durumlar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim ve medyaya dair işleri sizi meşgul etmekte. İletişim ağınızın genişlemesi bilgi alış verişlerinizi de arttırabilir. Geleceğe yönelik bazı planlar yapabilir; ideallerinizi gerçekleştireceğiniz planları yapabiliriniz. Ancak diğer bir yandan bilinçaltınızı kurcalayan para ve ilişkileri ilgilendiren sorunlarınız olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ortak kazançlarınız, faiz, vergi, sigorta gibi finansal meseleler yine gündeminizde önemli yer tutmakta. Hedeflediklerinizi gerçekleştirebilmek için var olan bakış açınızı değiştirme çabasında olabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda istediğiniz yakınlığı yaşamanıza engel olan mesafeler sizi farklı davranmaya itebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler, ortaklıklar veya grupların içinde olduğu işbirlikleri gündeminizde. Uyum ve dengeleri iyi ayarlamak karşı tarafa bağlı gibi görünüyor. Bir süre önce karara bağladığınız işlerle ilgili yeniden değerlendirme yapacağınız durumlar söz konusu olabilir. Kişiler arası iletişim ve bilgi aktarımında dikkatli olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma hayatınızda grupların ve ekip halinde yapılacak işlerin önemi büyük. Yeni tekniklere uzak durmayarak, teknolojinin getirdiği yenilikleri takip ederek, internet gibi iletişim kanallarını kullanarak işlerinizi geliştirebilirsiniz. Aradığınız huzuru, güveni sağlayacak maddi manevi kaynaklarınızla ilgili bazı endişeleriniz olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar, arkadaşlar ve toplumsal örgütler içinde yer alabileceğiniz bir gün. Hedefi olan, birlik ve beraberlik gerektiren uğraşlarla ilgilenebilir; iletişim ve haberleşme içinde olabilirsiniz. Çocuklarınız ve sevdiğiniz kişi ile olan ilişkilerinizin geleceği hakkında düşünebilir, bazı kararlar içinde olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ailede, eviniz, yerleşim ve kariyere dair bitiş ve başlangıçlar sürmekte. Koşullarınıza yenilik getirecek gelişmeler var olan düzenleriniz üzerinde etkili olabilir. Ruhunuzun derinliklerine inerek beklentilerinizi irdeleyebilir; geleceğinizle ilgili atacağınız adımlar için yeni kararlar alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hedeflerinize ulaşmak için zihninizi çok çalıştırıyor, yeni fikirler üretiyor ve başkalarıyla iletişime geçiyorsunuz. Öğrendiğiniz bilgiler doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmak ve kendinizi geliştirmek istiyorsunuz. Ancak kendinizi fazla kaptırmamalı; ilkelerinizden taviz vermeden ilerlemeye bakmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Grup çalışmalarından elde edeceğiniz kazançları iyi takip etmelisiniz zira geçen haftalarda gündeminizde olan koşullarda bazı değişimler olabilir. Mali alandaki yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza olanak sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. Gelecekle ilgili öngörülü kararlar alarak gelirlerinizi arttırmaya yönelik hareket edebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda halen ilerleyen Ay; toplumsal faaliyetlerde konumunuza, işinize ve ilişkilerinize vurgu yapmakta. Fikirleriniz, tutumunuz ve girişimlerinizle ön planda ve aktifsiniz. Ancak bir yandan da hareket kabiliyetinizi kısıtlayan engellemelerle karşılaşma riskiniz var. Sabit fikirden uzak durmalı; esnek düşünmeye çalışmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İç dünyanıza çekilebilir; gelecekte yapacaklarınızı zihninizde tasarlayabilirsiniz. Henüz düşünce boyutunda olan planlarınızı ortaya çıkarmak için akşam saatlerinden sonrası daha uygun gibi görünüyor. Eve, aileye ve kariyere dair geçen haftalarda almış olduğunuz kararları değerlendirebilirsiniz. Yakınlarla ilgili aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu.