Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.07.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san
 
Burcunuza geçen Ay; önümüzdeki birkaç gün ön plana çıkmanıza neden olurken bir yandan da sizi dinamik kılmakta. Özellikle günün ilk bölümünde sabırsızlığın getirdiği aceleciliği taşıyabilir; fazla düşünmeden hevesle her şeye atılabilirsiniz. Ayrıca güdülerinizle hareket etmeniz olmanız cesaretle başlangıçlar yapmanıza neden olacak.
 
Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs
 
Bugün her ne kadar motive eden dinamik, enerjik bir atmosfer bile olsa; siz geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Eviniz, aileniz ve geçmişte yaşanmışlar içten içe huzursuzluk kaynağı olabilir. Sevdiklerinizle bir kazanım sağlayamayacağınız tartışmalardan uzak durmalı; ilişkilerinizi boş yere bozmamalısınız. 
 
İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran
 
Bugün hedeflerinizin peşinden adeta kenetlenmiş bir şekilde hevesle gidebilirsiniz. Bağlı olduğunuz grubun faaliyetleri, ekip çalışmaları için liderlik yapabilir; cesaretle öne atılabilirsiniz. Ancak üzerinde olduğunuz projenin mali yönü sorun yaşamanıza neden olabilir. Beklentilerinizi karşılayacak finansal kaynağı yaratmak için dialaoglar kurabilirsiniz.
 
Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz
 
İş ve sosyal hayatınızda hareketli olan ancak bir yandan da rekabete açık geçecek bir gün sizi bekliyor. Yaşayacaklarınıza fırsat gözüyle bakarak ilerlemek size pek çok şey katabilir. Düşüncelerinizde ısrarcı olmanız ve olayları kendi bakış açınızdan değerlendirmeniz zaman zaman çevrenizdekilerle iletişiminizde sorunlara neden olabilir. 
 
Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Burcunuzda ilerleyen Jüpiter’in sizi destekleyen ve fırsatlar getiren enerjilerini bugün daha belirgin hissedebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ile ilgili işleriniz adına hevesle adım atacağınız yeni girişimler gündeme gelebilir. Bilinçaltı korkularınızı tetikleyen veya kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlarla baş etmeniz gerekecek.
 
Başak            24 Ağustos - 23 Eylül
 
Ortak olduğunuz gelirler, kira, vergi, sigorta gibi finansal konular gündeminizde. Alacak borç hesaplarıyla ilgili durumlar gerginlik sebebi olabilir. Cesaret göstermeniz gereken yerde duygularınız ve düşünceleriniz arasında kalmanız da söz konusu. Arkadaşlarınızla aranızda tartışma yaratacak durumlara karşı dikkatli olmalısınız.  
 
Terazi            24 Eylül - 22 Ekim
 
Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin gündeminizde önem kazanacağına işaret etmekte. İletişim içinde olduğunuz kişilerin dinamik, hevesli, aceleci bir tutum içinde olmaları sizi de motive ederken bir yandan da temkini elden bırakmamak için ikilemde kalabilirsiniz. 
 
Akrep             23 Ekim - 22 Kasım
 
Çalışma hayatınızda hareketli koşullar sizi de hızlı ve dinamik kılıyor. Zaman zaman tek başınıza karar alacağınız ve riskleri yükleneceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla ilgili konularda çıkan fikir ayrılıklarıyla baş etmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde pürüz yaşamamak adına otokontrolü olunuz.
 
Yay                  23 Kasım - 22 Aralık
 
Bugün risk almaya açıksınız; dinamik, aceleci tutum ve davranışlar gösterebilirsiniz. Hayatınıza renk, hareket getiren ilişkiler kurabilir; keyiflere düşkünlük gösterebilirsiniz. Ancak maddi konularda ve yatırımlarınızla ilgili alanlarda dikkatli olmalısınız zira alacağınız kararlar veya atacağınız adımlar sübjektif bakış açısıyla yapılabilir. 
 
Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak
 
Ev, aile ve kariyere dair bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Bugün atacağınız adımlarda aceleci olmamalı; karşınızdakilerin de fikir ve duygularını göz önünde tutarak ilerlemeye çalışmalısınız. Birçok alanda birden var olmaya çalışmak gerginliğe sebep olabilir. Liderliği ele alırken gücünüzü ortaya koymaktan çekinmeyin.
 
Kova                21 Ocak - 19 Şubat
 
Zihinsel olarak aktif olmanız bugün işlerin sizin liderliğinizde ilerleyeceğine işaret etmekte. Özel hayatınızda çarpıcı fikirlerinizle içinde bulunduğunuz koşulları yönetebilir; cesaretle girişimler yapabilirsiniz. Eğitim, anlaşmalar ve yolculuklarla ilgili konularda çıkabilecek sorunları çözebilirsiniz. Kardeşlerinizle aranızdaki iletişimde duygularınıza yenilebilirsiniz.
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
Kazançlarınızla ilgi karşınıza çıkan fırsatları kaçırmadan değerlendirmek için düşünmeden atağa geçme riskiniz var. Size gelen öneri ve teklifleri etraflıca incelemeden harekete geçmeyin. Ayrıca sevdiğiniz kişi, çocuklarınız için bugün maddi manevi hiçbir harcamadan kaçınmayabilirsiniz. İlişkilerde ise çıkabilecek sorunları büyütmeden çözmeye bakmalısınız.