Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.08.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san
 
Eve, aileye dair uğraşlar,tadilat, tamirat, taşınma gibi işlerle ilgilenebilirsiniz. Aile fertleri için fedakârlık yapmanızı gerektiren durumlar gelişebilir. Geçmişte yaşanmış bazı konular yeniden gündeme gelerek sizi duygusal olarak etkileyebilir. İş ve sosyal hayatınızdan gelişen sorumluluklar üstünüzde ki baskıyı artırarak huzursuz olmanıza ve gerilimin artmasına yol açabilir. 
 
Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs
 
Kardeş ve kuzenlerle ilişkilerin yoğun geçeceği bir gün yaşayabilirsiniz. Geçmişten kaynaklı bazı sorunların ya da dedikoduların yeniden gündeme gelmesi ani tartışmalara neden olabilir. Arkadaşlarınızla hayallerinizi paylaşarak, sezgilerinizi harekete geçirebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların baskısıyla karşılaşabilir, muhalif düşüncelerle uğraşabilirsiniz.
 
İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran
 
Bugün kazançlarınıza, gelir ve giderlerle alakalı işlerinize odaklanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ulaşmak istediğiniz hedeflere varmak için attığınız adımlarda dalgalanmalar, iniş ve çıkışların yaşayabilirsiniz. Akılcı çözümler üretmenin yanı sıra sezgilerinize de kulak vererek ilerlemeye çalışmalısınız. Fakat finansal sorumluluklar üstünüzde ki baskıyı artırıyor.
 
Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz
 
Hâlen burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi hassas ve duygusal davranmaya itebilir. Kendi bakış açınızla hareket etmek istemenize rağmen karşınızdaki güçlü kişilerden, düşmanlardan, eşinizden ya da işbirliklerinizden baskılara maruz kalabilirsiniz. Sezgilerinizin çok güçlü olması doğru adımlar atmanızı sağlasa da hislerinizde ki iniş çıkışlar kararlı olmanızı engelleyebilir.
 
Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Bilinçaltınızda süregelen sevdiklerinize bakmaya yönelik içsel bir gerilime yol açabilir. Henüz gün yüzüne çıkmamış bazı plan, proje, düşünce veya beklentilerden dolayı kafanız karışabilir. Gelişmelerin kontrolünüzde olmaması çalışma ortamınızdan karşılaştığınız baskının sizi yıpratmasına neden olabilir. Bugün en iyisi olayları zorlamadan akışına bırakmak olacaktır.
 
Başak            24 Ağustos - 23 Eylül
 
Arkadaşlar, gruplar ve ekip çalışmalarına zaman ayırabilir, dostlarınızla ve sevdiklerinizle duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilere karşı gösterdiğiniz aşırı hassasiyet içsel iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir.Hedeflerinize varmak için attığınızı adımları engelleyen faktörler üstünüzde ki baskının artmasına yol açabilir.
 
Terazi            24 Eylül - 22 Ekim
 
İş ve sosyal hayatınızda yaşadığınız iniş çıkışlara rağmen hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ve aileye ait konular gündeminizde olsa da toplumsal alanda var olmanız gerektiğinden kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sizden yardım bekleyen yakınlarınıza koşullar zor olsa da destek vermek için çaba gösterebilirsiniz.
 
Akrep             23 Ekim - 22 Kasım
 
Sevdikleriniz için her türlü fedakârlığa hazır olmanıza rağmen aşırı hassasiyetiniz önünüze engeller çıkarabilir. Kariyerinizi etkileyecek girişimlerin hazırlıklarına zaman ayırabilirsiniz. Yaşama bakış açınızı etkileyen çevresel faktörler üstünüzde baskı hissetmenize ve kararsızlığa neden olabilir. Ancak mantığınızı da devrede tutarak ilerlemeye gayret edin. 
 
Yay                  23 Kasım - 22 Aralık
 
Ortak gelirler veya kaynakların değerlendirilmesi ile ilgili çalışmalar yapmanız gerekir. Ekonomik sorumluluklar beklentilerinizin karşılanmasını engelleyebilir. Aileniz için yapacağınız fedakârlıklar bütçenizi dengelemekte zorlanmanıza neden olabilir. Derin duygusal paylaşımlarda bulunmak, sezgilerinizin de yardımıyla krizlerle baş etmenizi sağlayabilir.
 
Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak
 
Karşınızdaki kişilerin hassas tavırlarını anlamakta zorlanabilir ve onlara baskı uygulayabilirsiniz. Fakat işbirliklerine ihtiyaç duyacağınızı unutmamalısınız. Eve, aileye ve işe ait konulardan kaynaklı değişken koşullara hazırlıklı olmalısınız. Üstünde çalıştığınız anlaşmalarda fazla hayalci davranabilirsiniz.
 
Kova                21 Ocak - 19 Şubat
 
 Hem zihinsel hem de fiziksel sağlınıza özen göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yaptığınız işe sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı katarak daha başarılı olabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilere karşı aşırı hassasiyet göstererek, taraflı davranabilirsiniz. Fakat duyarlılığınız kararsız kalmanıza ve gizli düşmanlarınızın üstünüzde baskı kurmasına yol açabilir.
 
Balık                 20 Şubat - 20 Mart
 
Aşk hayatınızdan romantizm ve hassasiyet beklentilerinin yüksek olması sizi fedakârca davranmaya itebilir. Sevdiğiniz kişilerle paylaşımlarınızda dikkatli olmalısınız,  gereksiz alınganlıklar ilişkinizi zedeleyebilirsiniz. Gruplar, arkadaşlar ya da otorite konumundaki kişilerden gelebilecek baskı ve engellemeler keyfinizi kaçırabilir.