Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bağlı olduğunuz gruplar, ekip çalışmaları ve arkadaşlarla yapılacak organizasyonlar günün ilk bölümünde yine faal olmanıza neden olabilir. Ancak yeni girişimler yerine var olan konuları tamamlayabilirsiniz. Akşam üstü saatlerinden itibaren değişen koşullarla birlikte daha fazla iç dünyanıza yönelebilir; hayallerinizle baş başa olmak isteyebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sosyal organizasyonlar sizi bugün de meşgul etmekte. Kendinizi yaratıcılığınız ve grup çalışmalarındaki katılımcı yönünüzle var edebilirsiniz. Ancak eldeki işleri toparlamalı yeni başlangıçlarından kaçınmalısınız. Akşamüstünden itibaren çevrenize olan duyarlılığınız artabilir; arkadaşlıklar veya bir ideal uğruna yapılacaklar önem kazanabilir. Hayalleriniz için harekete geçebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geleceğinizi tasarlamak, iş hayatınızda ön hazırlıklar yapmak için karşınıza çıkan olanakları değerlendirmeye bakmalısınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konularda tamamlamanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ise içinde bulunduğunuz koşulların değişkenliği yönünüzü belirlemenizi zorlaştırabilir. Ailevi konular öne çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular, borç ve alacaklarla ilgili değerlendirmeler yapabilir; ileriye yönelik atacağınız adımların ön değerlendirmelerini yapabilirsiniz. Ancak önemli kararları günün ikinci bölümüne bırakmalısınız zira sezgilerinizin de desteğini alabilirsiniz. Yurtdışı işleriniz, eğitim ve geleceğinizi ilgilendiren konularda karşınıza kadersel fırsatlar ve kişiler çıkabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin halen gündeminizde önem taşıdığına işaret etmekte. Eşiniz, dostunuz olan kişilerle kurulacak dialoglardan beklediğiniz destekleri alabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren maneviyatın yanı sıra finansal konuların da devreye girmesiyle birlikte farklı koşullar oluşabilir. Akışta kalmakta zorlanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekip ruhuyla hareket etmenin verimini ve üretkenliğini yaşamış olabilirsiniz. Akşamüstüne kadar olan süreçte artık elinizdeki işleri bitirmeye odaklanabilirsiniz zira ikili ilişkilerin ve ortaklıkların önem kazanacağı koşullar içine girmektesiniz. Karşınızdaki kişilerin ihtiyaçlarına yönelebilir; onların istekleri doğrultusunda yön belirleyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi, arkadaşlıklar ve yaratıcı işlerle dolu dolu geçen süreciniz artık yerini hizmet konularına bırakmakta. Akşamüstü saatlerinden itibaren yakınlarınızın ihtiyaçlarına odaklanabilir; bazı fedakarlıklar göstermeniz gereken durumlarla karşılaşabilirisiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgili şikayetlerinizi geri plana atmamalı; gerekli tedaviler için harekete geçmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eviniz, aileniz ve iş yaşantınızla ilgili başlattığınız girişim ve uğraşıları artık toparlayabilir; almış olduğunuz kararlar doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren sorumluluklar yerine size daha fazla keyif veren, duygusal açıdan sizi daha fazla besleyen koşullar içine gireceksiniz. Aşkta, çocuklarınız ve yaratıcı alanlarda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yakın çevre ve kardeşlerle olan paylaşımlarınızda fikir alış verişleri bugün de devam etmekte. Eğitim, yolculuklar ve anlaşmaları içine alan konularda bugün yeni kararlar almalı; eksik bıraktıklarınızı tamamlamalısınız. Akşamüstü saatlerinden itibaren evde, ailevi konularda ve işinizle ilgili yeni bir sürecin içine gireceksiniz. Bitiş ve başlangıçlara hazırlıklı olmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Akşamüstüne kadar olan zaman diliminde finansla konular yine gündeminizi yoğun kılabilir. Yeni girişimler yerine elde olan kaynakları geleceğiniz için en iyi şekilde değerlendirmeye bakmalısınız. Günün diğer bölümünde ise bilginiz ve fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz. Alacağınız kararlarda sezgilerinizin de katkısı olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerle duygusal anlar yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın olumlu enerjisini akşam saatlerine kadar üstünüzde hissedebilirsiniz. Başlatmış olduğunuz girişimleri kendi yönetiminizde ilerletebilirsiniz. Günün diğer bölümde ise finansla konularda oldukça dikkatli olmalısınız zira belirsiz ve değişken koşullar sizi zorlayabilir. Sezgilerinize kulak vermelisiniz. Aile, ev ve ihtiyaçlarınız için harcamalarınız artabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümünde içine kapanık haliniz ve geleceğinizi ilgilendiren konulardaki endişeleriniz halen sürmekte. Akşamüstü saatlerinden itibaren burcunuza geçen Ay ile birlikte kendinizi daha fazla ve rahat ifade edebilir; yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir; sezgilerinizden ilham alarak ilerleyebilirsiniz. Duygusal paylaşımlar, başkalarına yardım ve destek temaları hayatınızda yer alabilir.