Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuzdaki Ay, sizi oldukça hareketli ve sabırsız kılmakta. Cesaretinizin yüksek olması girişken davranmanıza ve risk alarak hareket etmenize neden olabilir. İkili ilişkilerinizde kendi isteklerinizi ön planda tutmanızdan dolayı sürpriz gelişmelere açıksınız. Duygularınızı ifade etmekte zorlanmanız veya üzerinizde hissedeceğiniz baskı birlikteliğinizi farklı bir yöne itebilir.

 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün sizi girişken kılacak enerjilere rağmen cesur ve atılımcı davranmayabilir; kendinizi arka planda bırakabilirsiniz. Ancak ileride yapmak istediklerinizin ön hazırlıkları için uygun koşulları oluşturabilirsiniz. Son günlerde yaşadığınız hareketli zamanlardan dolayı yorgun düşmüş olabilir; bu yüzden dinlenmeye çekilebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda sürpriz gelişmeler var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gruplar, arkadaşlar ve sosyal hayat içinde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kendi istek ve görüşlerinizi kabul ettirmek isteyebilir; liderliği ele alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden gelecek fırsatlar yeni hedefler belirlemenize olanak sağlayabilir. İlişkinizde de sürpriz gelişmelere açıksınız. Duygularınızın yoğunluyla hareket etmeniz bazı problemlere ve güç savaşlarına neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yeni girişimler içindesiniz. Tek başına hareket etmek istemeniz, liderliği ele alma çabanız dikkatleri üzerinize çekerken bazı huzursuzlukları da beraberinde getirebilir. Ev, aile hayatınızda bazı bitiş ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Karşınızdakilerden gelecek baskılar ilişkilerinizde farklı bir dönemi başlatabilir. Sağlığınızla ilgili sizi etkileyecek olumlu ve sürpriz gelişmelere açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayata bakışınızı yenileyebilir; üzerinizde hissettiğiniz baskıları bir kenara bırakarak kendinize yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz. Yapacağınız yolculuklar, edineceğiniz bilgiler ufkunuzu açabilir; kendinizi geliştirmenize olanak sağlayabilir. Ayrıca aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir; yaşam sevinci getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşınızdaki kişilerin kararsız tavırları nihayet son buluyor; ikilemde kaldığınız konularda yeni hamle ve girişimler yapacağınız koşullara kavuşuyorsunuz. Duygusal paylaşımlarınızda sizi gerginliğe iten gelişmeler ilişkinizin yönünü değiştirebilir. Ortak olduğunuz gelirle alakalı bazı bitişler yaşanacak olması; sizi tek başına hareket etmeye veya yeni ortaklık arayışına itebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuza geçen Ay; bugünlerde ikili ilişkiler ve ortaklıkların öne çıkacağına işaret etmekte. Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden konularla ilgili yeni bilgiler edinebilir; kararlar arifesinde olabilirsiniz. Uyum ve dengeyi kurmaya istekli olmanıza rağmen karşınızdaki kişilerin fevri tavırları gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Gerek zihinsel gerek bedensel olarak yaşadığınız yoğunluk güçsüz düşmenize neden olabilir. Ayrıca iş hayatınızı, ilişkilerinizi içine alan konularda yapacağınız girişimlerin alt yapısını kurmak için atağa geçebilirsiniz. Değerlendirmeleri yaparken isteklerinizi ve hedeflerinizi ön sırada tutacaksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün fazlasıyla risk almaya yatkınsınız. Gerek maddi konularda gerek duygusal alanda üzerinde mantıklı düşünmeden güdülerinizle hareket edebilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilir, çocuklarınızla ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Gruplar içindeki ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız zira kendinizi düşünerek hareket etmeniz var olan bağları değiştirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evde, aile içinde bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Herşeyi kuralına göre yapmak isteyen ve risk almaktan çekinen tavırlarınıza rağmen bugün sürpriz davranışlar gösterebilirsiniz. Gerek özel gerek ailevi ilişkilerinizde bazı kopuşların yanı sıra yeni bir evre başlatacak gelişmelerde yaşanabilir. Duygularınızın yoğunluğuyla hareket etmeniz gerilime neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendi fikir ve düşüncelerinizi ısrarla başkalarına kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde bugün sürpriz gelişmelere açıksınız. Yolculuk, eğitim ve işbirliklerini içine alan konularda yeni girişimlerde bulunabilir; bakış açınızda değişiklik yapabilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplar içinde aktif görevler alabilir; hedefinize inançla ilerleyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi konularda inişli çıkışlı koşullar içindesiniz. Ortaklarınızdan kaynaklı sebeplerden dolayı beklemediğiniz harcamalar yapabilir veya kazançlarınızdan olabilirsiniz. Bağlı olduğunuz grup, ekip çalışmalarında hedeflerinizi gerçekleştiremeyeceğinizi düşünmeniz bazı ayrılıklar veya kopuşlar getirebilir. Değerlerinizi sorguladığınız şu günleri lehinize kullanmanızda fayda var.