Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 17.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün geçmişten gelen borçlar nedeniyle finansal durumunuzu bir kez daha değerlendirebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda geçmişe yönelik konuların gündeme gelmesiyle hislerinizi sorgulayabilir belki tutum ve davranışlarınızda tavır değişikliği yapabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda çaba göstermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz; işinizde daha hırsla çalışabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda yolunda gitmeyen durumları sorgulayabilir; değişime neden olacak kararlar alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin daha önce size vermiş olduğu vaadleri hatırlatabilir; yerine getirmeleri için ısrarcı olabilirisiniz. Ay boyunca ortak gelirlerinizi planlamak, eşin parasından faydalanmak, varolan borçları kapatmak için uygun koşulları oluşturabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma hayatınızda, günlük uğraşlarınızda ve oluşturduğunuz yeni düzenlerde bugün bazı engellerle karşılaşabilir; detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlınızla alakalı geçmişte gördüğünüz tedaviyi tekrarlayacağınız durumlar ortaya çıkabilir. Bugünden itibaren finansal konularda hedeflerinizi daha net belirleyebilir; çıkarlarınızı koruyarak planlı hareket edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sonlandırdığınız ilişkiyle ilgili haberler alabileceğiniz gibi sevdiğiniz kişiyle olan beraberliğinizde yolunda gitmeyen konuları bir kez daha sorgulayabilirsiniz. Çocukların eğitimi, ihtiyaçları ile ilgili almış olduğunuz kararları gözden geçirmeniz için uygun bir gün olabilir. Karşıt burcunuza geçen Mars ay boyunca partnerinizin üzerinizde baskı ve

  hakimiyet kurmasına neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve günlük uğraşlarınızda daha disiplinli ve sabırla hareket etmeniz gereken bir döneme girmektesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hırs ve azimle çalışabilirsiniz. Bugün aile ilişkilerinizi, yaptığınız yatırımları yeniden sorgulayacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Ancak son kararı almak için acele etmemelisiniz. Evle ilgili ertelediğiniz tadilatlar gündeminizde olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eğitim, yolculuklarla ilgili girişimleriniz veya kardeşlerle ilgili bir süre önce çözüme ulaştırdığınız konular bugün tekrar gündeme gelebilir. Gelişmeleri enine boyuna değerlendirmeniz gerekebilir. Aldığınız kararlarda bir geri dönüş yaşayabilirsiniz. Aşka, çocuklarla olan ilişkinize ve hobilerinize daha ciddi gözlerle bakabilir; sorumluluklar çerçevesinde davranabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, ailevi ilişkilerinize daha bilinçle ve sabırla yaklaşmanız gereken bir sürece girmektesiniz. Yatırımlarınızı çıkarlarınızı gözeterek değerlendirebilir; yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Göz ardı ettiğiniz borçlar veya kazançlarınızı arttırmak için kaçırdığınız fırsatlar bugün yeniden karşınıza çıkabilir. Araştırma ve inceleme yaparak yeniden bu konuları değerlendirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ay boyunca eğitim, anlaşmalar, yolculuklarla ilgili karşınıza çıkan fırsatları lehinize değerlendirebilir; engellerin üstesinden gelebilecek gücü ve hırsı kendinizde bulabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili geçmişteki konuların tekrardan gündeme gelmesiyle yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz. Davranışlarınızı değiştirmek, sağlığınıza zarar veren alışkanlıklarınızı bırakmak için uygun bir gündesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geçmişe dönük düşünebilir verdiğiniz yanlış kararları yeniden sorgulayabilirsiniz. Sizi huzursuz eden sorunlarla yüzleşmek için uygun bir gün olabilir. Kendinizi hırpalamadan düşünmeye çalışmalısınız. Ay boyunca gelirlerinize odaklanabilir; harcamalarınızda daha tedbirli ve tasarruf etmeye yönelik davranabilirsiniz. Risk almadan yeni yatırımlar yapmanın arayışı içinde olabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuza geçen Mars ile hedeflerinize odaklı, cesur ve kararlı olabilir, kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Bugün geçmişteki arkadaşlarla tekrar bir araya gelebilir; eskilerden konuşabilir veya bağlı olduğunuz gruptaki konumunuzu sorgulayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili eksik bıraktığınız konuları gözden geçirebilirsiniz.

 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Önümüzdeki süreçte hedef ve projelerinizi belirlemekle uğraşabilir, yeni bir yön tayin etmek için ön hazırlık yapabilirsiniz. Ancak süregelen işlerde karşınıza engel çıkaracak kişilere karşı temkinli olmalısınız. Bugün iş ve sosyal hayatınızla ilgili aldığınız kararları sorgulayabilir; yapmış olduğunuz anlaşmalar veya verilmiş sözlerle alakalı sizi huzursuzluğa düşüren gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ay boyunca hedef ve projeleriniz disiplinle ele alabilir; geleceğe ait maddi manevi yatırımlar yapabilirsiniz. Gruplar içindeki yerinizi sağlamalaştıracak adımlar atabilirsiniz. Bugün ise eğitim, yurtdışı veya hukuki konularda sizi tekrar karar almaya yönelten gelişmeler yaşayabilir; geçmişte yapmış olduğunuz yanlışları telafi edecek düzeltmelere gidebilirsiniz. Hayata bakışınızı sorgulayabilirsiniz.