Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yakın çevre, arkadaşlar ve çocuklarınızla günün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz ancak sabah saatlerinde sizi bazı sorumluluklar beklemekte. Maddi manevi alanlarda olacak bu yükümlülükleri yerine getirdikten sonra gün sizin olabilir. Yeni girişimler yerine elde olan tamamlayabilir; uzun süredir aklınızda olanları konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız hareketli ancak bazı streslere açık.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eviniz, aileniz veya yerleşiminize ait sizi sorumluluklar altına alan bazı durumlar günün erken saatlerinde karamsarlığa neden olabilir. Eşin veya ortağın kısıtlayan tavır davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak ilerleyen zamanlar da daha rahat hissedecek; birikmiş işleri tamamlamaya yöneleceksiniz. Babanıza veya aile büyüklerinize daha fazla vakit ayıracağınız durumlar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kardeşlerinizin, yakın çevrenizin sabah saatlerinde sizin üzerinize yıktığı sorumluluklar olabilir. Ayrıca iş hayatından kaynaklı durumlar veya sağlığınızla ilgili gelişmeler kısıtlanmalar, engeller yaşamanıza neden olabilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde eski neşenize kavuşabilir; dostlarınıza ve size keyif veren uğraşlara ayırabilirsiniz. Yeni eğitim, yeni yerler tanımak heyecan verebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bütçenizin, kazançlarınızın vurgu kazandığı günler devam ediyor. Günün ilk bölümünde değerlerinizle ilgili bazı kısıtlı durumlar veya engeller yaşamanıza rağmen ilerleyen vakitler daha olumlu geçecektir. Alacak verecek hesabınızı iyi yapmalı; harcamalarınızı kontrol altına almanın yollarını aramalısınız. Yeni girişimlerinizi bir sonraki güne bırakmak yerinde olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Halen burcunuzda olan Ay’ın olumlu etkileri altındasınız. Ancak sabah saatleri sorumluluklar adına ve iş yükleri bakımından yorucu geçebilir. Aileden kaynaklı gelişmeler veya eve, yerleşime ait durumlar karamsarlık ve gerginlik yaratabilir. İlerleyen saatlerde keyiflerinize yönelebilir; alışığınız düzenler içinde olabilir; kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi kabuğunuza çekildiğiniz zamanlardasınız. İçten içe kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koymak istiyor ancak bazı kısıtlamalar veya sorumluluklar nedeniyle bunu pek başaramıyor olabilirsiniz. Zamanı önümüzdeki günlerde yapacaklarınız adına olumlu değerlendirebilir; ön hazırlıklarla uğraşabilir veya elinizdeki işleri tamamlayabilirsiniz. Dinlenmeye de vakit ayırın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde yapmayı tasarladığınız işler ilgili bazı engeller yaşayabilirsiniz. Maddi konulardan kaynaklı durumlar planlarınızı gerçekleştirmenize engel olabilir. Ancak ilerleyen saatler dostlar ve arkadaşlarla vakit geçirmek için uygun bir zaman dilimi. Neşenizi geri kazanacağınız ortamlara katılabilir; sevdiklerinizle bir arada olmanın keyfine varabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk bölümünde gerek ailenize gerek iş hayatınız adına sorumluluklar altındasınız. Keyiflerinizi yerine getirmenize engel bu koşullar öğle saatlerinden sonra dağılacaktır. Çocuklarınız, yakınlarınız ve sevdiklerinizle günün ilerleyen saatlerini paylaşabilir; onlar için adeta koruyucu olabilirsiniz. Bugünün yeni girişimler için uygun olmaması planlarınızı ertelemenize neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla ilgili girişimleriniz sabah saatlerinde bazı engellere takılabilir. Ayrıca sorumluluklar veya arkanızdan çevrilen işler önünüze engeller çıkarabilir. Öğlene kadar olan sürede bu konuda dikkatli olmalısınız. Günün ilerleyen saatleri ise keyifler ve isteklerinizi yerine getirmek adına hareketli geçebilir. Önümüzdeki günlerdeki işe ait planların ön hazırlıklarınızı yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularla haşır neşir olduğunuz durumlar devam etmekte. Gelecek planlarınızı olumsuz etkileyen durumlar sabah saatlerinde sizi meşgul edebilir. Ancak arkadaş ve dostlardan gelecek bazı destekler söz konusu. Duygusal paylaşımlar adına sizi güç savaşlarına iten gelişmeler yaşanabilir. Ancak kontrol altına almakta gecikmeyecek; iradenizle üstesinden gelebileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler ve ortaklıklar halen gündeminizde. Karşı tarafın ipleri eline alma isteği sizi kısıtlayan veya gerginlik yaratan durumlarla uğraştırabilirsiniz. Ayrıca aileniz veya işinizden kaynaklı durumlar planlarınız üzerinde etkili olabilir adeta sizi sıkıştırabilir. Ancak ilerleyen saatler olumlu geçecek; beraber olduğunuz kişilerle olumlu paylaşımlarda bulunmanıza olanak sağlayacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş yükünüz oldukça ağır. Söz verdiğiniz işler üzerinizde baskı yaratmakta. Sorumlulukların altından kalkabilmek için yoğun ve verimli çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanan aksilikler günün ilerleyen vakitlerde çözülecektir. Akşam üstünden sonra görevleri tamamlamanın hazzını hissedebilir; dinlenemeye, eğlenmeye vakit ayırabilirsiniz.