Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeme gelebilir, sizi harekete geçirecek haberler alabilirsiniz. Yoğun iletişim trafiği içinde bir çok kararı birden alarak, girişimlerde bulunabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitim ve seminerlere katılabilir, ticari konularla ilgili yolculuklara çıkabilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Fakat gün içinde fikir değiştirerek, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi konularla ilgili seçim yapmanızı gerektiren birçok fırsatla karşılaşabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Gizli veya kadersel destekler alabilirsiniz fakat kafanızın karışması girişimlerinizi zora sokabilir. Önümüzdeki günlerde arkadaş çevrenizde değişiklikler yapabilir, gelecek hedeflerinize gözden geçirerek yeni idealler belirleyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay’ ın da etkisiyle hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi ifade edebilir, sosyal çevrenizden gelen fırsatlarla ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat sık sık karar değiştirmeniz ya da kararlarınızdan vazgeçmeniz fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızda yenilikler ve girişimler söz konusu olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün dedikodular ve kulisler sizi harekete geçirebilir. İçten içe huzursuzluk hissetmenize rağmen girişimlerde bulunmak isteyebilir fakat karar almakta ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan kaynaklanan fırsatlar beklenmedik gelişmelere neden olabilir. Düşünce ve umutlarınızı gözden geçirerek, inançlarınızı tazeleyeceğiniz bir dönemdesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşınıza çıkan fırsatlar hedeflerinizde değişiklik yapmanıza, yeni plan ve projeler içinde olmanıza neden olabilir. Arkadaşlarınızla yoğun iletişim trafiği içinde olabilir, size hareket kazandıracak ilişkiler geliştirebilirsiniz. İş hayatınızdan gelirlerinizde olumlu değişiklikler olabilir. Finansal konularla ilgili konular gündeme gelerek, kafanızın karışmasına yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün çalışma hayatınızda ya da sosyal ortamınızda sizi şaşırtacak ve mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Karşınıza birden fazla fırsat çıkabilir ve siz aralarında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ilişkilerin gündeme gelmesi ve şartların size bağlı olmamasından dolayı daha fazla kararsızlık yaşayabilirsiniz. Finansal konularda destek görebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin ya da işbirliklerinizin desteğiyle yurtdışı, mahkemeler, medya veya yüksek eğitimle ilgili konularda beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen harekete geçerek girişimlerde bulunmak isteyebilir fakat seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma ortamınızda gelişmelerin yaşanacağı bir döneme girdiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş arkadaşlarınızın ya da yakın akrabalarınızın desteğiyle finansal konularla ilgili krizleri çözebilir, banka, kredi, nafaka, miras gibi sorunlarda birden fazla fırsatla karşılaşabilirsiniz. Fakat sonunu düşünmeden yapacağınız girişimler, sonradan vazgeçmenize neden olabilir. Bu ay romantik ilişkilerin ve çocuklarla ilgili gelişmelerin ön planda olması mümkün.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün birçok yerden destek alabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Her ne kadar koşullar sizin elinizde olmasa da girişimlerinizde size yardımcı olacak kişiler yanınızda olacaktır. Fakat şartların sık sık değişmesi sizin de kafanızın karışmasına neden olabilir. Aşk ilişkilerinde ki beklenmedik gelişmeler hoş sürprizler yaşamınızı sağlayabilir. Hobileriniz yeni işbirliklerine yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir, görev tanımızla veya yerinizle ilgili değişiklikler sürprizlere yol açabilir. Fakat sizin seçim yapmanız gereken kararlarda kafanız karışabilir ve kararsızlığa düşebilirsiniz. Akrabalarınızla ilişkileriniz de yeni konular gündeme gelebilir. Bu ay eğitimler, anlaşmalar ve yolculuklar sizi daha fazla

 meşgul edecektir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün alacağınız haberler ve yaşanacak gelişmeler sizi mutlu edecek, aşk ilişkilerinde beklenmedik sürprizlerle karşılaşabileceksiniz. Yaratıcılığınızı ifade edecek ortamlarda bulunabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde maddi konular gündeme gelebilir. Kararsızlık yaşamanız karşınıza çıkan fırsatların kaçmasına neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Güneş bu ay; kendinizi daha rahat ifade ederek, ilişkilerde taleplerinizi ve kişiliğinizi ön plana çıkarabileceğinizi anlatıyor. Bugün eve ve aileye dair konularda karşınıza fırsatlar çıkabilir, gayrimenkullerle ilgili yatırım yapabilecek ekonomik destekleri bulabilirsiniz. Seçim yapmakta zorlanmanız kararsız kalmanıza yol açsa da girişimleriniz rahat ilerleyecektir.