Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler ve ortaklıklara dikkatinizi çekiyor. Denge ve huzur arayışı içindeyken rekabet içeren durumlar yaşayabilirisiniz. Özellikle öğleden sonraki saatlerde vereceğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz zira çatışma ve gerilim söz konusu. Balık burcuna geçen Güneş; bilinçaltınızın derinliklerine sizi yöneltirken önümüzdeki günlerde her şey kontrolünüz dışına çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gerek iş gerek özel yaşantınızda uyumu ve dengeleri sağlamak bugünlerde ana konunuz olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, işbirlikleri gündeminizde. Günün ikinci yarısında karşılaşacağınız olaylar düzen değişikliliklerine neden olabilir. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca hedeflerinizi ve arkadaşlıklarınızı gözden geçireceğiniz koşullar içindesiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkileriniz veya yaratıcılığınızı ortaya koyduğunuz uğraşlarla ilgili daha fazla ilgilisiniz. Var olan düzeni korumak isterken değişen bakış açınız veya hedefleriniz gereken anlayışı ve sabrı gösterememenize neden olabilir. Çatışmaların getirdiği gerilim bazı terslikler yaşatabilir. Balık burcuna geçen Güneş; iş ve sosyal hayatınıza renk katarken bazı fedakarlıkları ön plana çıkarabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evde, ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar gündeminizde. Var olan uyumunuzu tehdit altına alan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde gerilime açık olacağınız öğleden sonraki saatlerde sakin kalmaya bakmalısınız. Balık burcuna geçen Güneş; önümüzdeki bir ay boyunca yurtdışı, eğitim ve hukuki konularla yoğun geçecek bir döneme işaret ediyor. Yeni bakış açısı kazanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaşantınızda yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Maddi manevi paylaşımlarınızda bazı fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Uyumlu ve işbirlikçi davranmak isterken bunu başarmanız zorlaşabilir. Özellikle günün ikinci yarısında dikkatli olmalısınız. Balık burcuna geçen Güneş; bir ay boyunca finansal alanda size yeni koşullar getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kazançlarınızla ilgili önemli kararlar alacağınız birkaç gün sizi bekliyor. Ortaklaşa işlere girebilir veya var olan işbirliklerinde yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Hedeflediğiniz işlerden beklentilerinizi yüksek tutmadan ilerlemeye bakmalısınız. Ayrıca çocukları ilgilendiren uğraşlar, yaratıcılık gerektiren faaliyetler üzerinizde baskıya neden olabilir. İkili ilişkilerde önümüzdeki bir ay önemli gelişmeler olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuza geçen Ay; sizi ön plana çıkarırken kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacaktır. Uyum ve dengede kalarak ilişkilerinizi sürdürmeye bakmalısınız zira gerilim ve çatışmalara açık olduğunuz bir süreçten geçmektesiniz. Özellikle günün ikinci yarısı oldukça hareketli geçebilir. Balık burcuna geçen Güneş; iş ve günlük düzenlerinize yeni bir soluk getirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım 

Bilinçaltınızı kurcalayan ilişkiler ve işbirlikleri var. Üstesinden gelebilmek şu günlerde yıpratıcı olabilir. İş hayatınızda aniden değişen koşullar veya çalışma arkadaşlarınızdan kaynaklı durumlar gerilime neden olabilir. Uyum ve denge içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. Balık burcuna ilerleyen Güneş; yavaş yavaş hayata daha olumlu bakmanıza ve hayattan keyif almanıza yardımcı olacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bağlı olduğunuz gruplar, ekip çalışmaları içinde işbirliği geliştirmeniz gerekiyor. Ancak kendi isteklerinize odaklı olmak gerilime neden olabilir. Özellikle günün ikinci bölümünde çocuklardan kaynaklı durumlara önem vermelisiniz zira planlarınız üzerinde değişime neden olabilirler.  Balık burcuna geçen Güneş; ailevi temalarınıza, yerleşime dair yenilenmelere vurgu yapıyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda işbirlikleri önem kazanıyor. Uyum ve dengeden yana olmanıza rağmen gerilime neden olan faktörler bugün koşullarınızı serleştirebilir. Özellikle öğleden sonraki saatlerde yaşayacağınız yeni gelişmeler sizi birşeylerle yüzleştirebilir. Balık burcuna ilerleyen Güneş, önümüzdeki günlerde yakın çevreniz ve kardeşlerle olan iletişiminize ve bağlarınıza yeni bir boyut getirecektir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler var. Zihnen düşünmeniz ve karar vermeniz gereken gelişmelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Beklenmedik durumlar veya hayat görüşünüze ters gelebilecek olaylar sizi kararsızlıklara itebilir. Akşam saatlerinden itibaren Balık burcuna geçen Güneş; değerlerinizi yeniden yapılandıracağınız bir sürecin başladığına işaret ediyor.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Akşam saatlerinde burcunuza geçen Güneş; önümüzdeki ay oldukça gündemde olacağınız ve kendinizi daha rahat ifade edeceğinizin habercisi gibi. Sabah saatlerinde ise finansal konulardaki ani değişimler sizi meşgul edecektir. Ortak paylaşımlarınızı ilgilendiren alanda uyum ve işbirliği içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. Fevri alınacak kararlardan uzak durmalı; kendinizi korumaya bakmalısınız.