Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeş, komşu ve kuzenlerinizle bir araya gelebilir, kişisel gelişiminiz için yeni eğitimler planlayabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz. Anlaşma ve kontratlar imzalamak için araştırmalar ya da ön görüşmeler yapabilirsiniz. Sosyal medya da aktif olarak yer alabilir, yoğun iletişim trafiği yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gelirlerinizi artırmak için yeni yollar arayabilir, maddi konular hakkında düşünebilirsiniz. Bugün daha fazla harcama yapabilir, kendinizi şımartmak için alış verişe çıkabilirsiniz. Yatırımlarınızı ve değerlerinizi nasıl kullanacağınızla ilgili çevrenizle konuşabilir, onlardan fikir alarak harekete geçebilirsiniz. Fakat gün içinde sık sık karar değiştirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay’ ın enerjisiyle çok yoğun iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Hareket halinde olmak ve girişimlerde bulunmak istediğiniz bir gün olmasına rağmen sık sık karar değiştirerek başlangıçlarınızı erteleyebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle size keyif verecek ortamlarda bulunabilir, kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzdeki günlerde yeni girişimlerde bulunmadan önce araştırmalar yapabilir ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden konuları çözebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Günü kapalı alanlarda çevrenizle iletişim halinde geçirebilirsiniz. Gizli konuşmalar ve dedikodular açığa çıkarak karar değiştirmenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hedeflerinize odaklanabilir, geleceğe dair plan ve projeler geliştirebilirsiniz. Sosyal çevreniz içinde aktif olabilir, dernekler ve gruplarda görev alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla size keyif verecek organizasyonlar yapabilir, yakın çevrenizle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Fakat gün içinde aldığınız kararları sık sık değiştirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sosyal olarak aktif olabilir, topluluklar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. İş hayatınızda yoğun bir iletişim trafiği yaşanabilir, toplantılar yapabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizle ön plana çıkabilir, fikir alış verişinde bulunabilir, kariyerinize yönelik çalışmalar içinde bulunabilirsiniz. Gelecek planları yaparken kararsızlık yaşayabilir, daha çok bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş hayatınızda yaşanan belirsizlik kafanızı meşgul etmesine rağmen bugünü keyifli geçirebilirsiniz. Aynı görüş de olduğunuz kişilerle düşüncelerinizi paylaşabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yurtdışı yolculukları, yüksek eğitimleri planlayabilir, geleceğe dair umutlarınızı yenileyebilirsiniz. Fakat iletişim trafiğinizin yoğun olması kafanızın karışmasına da yol açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün bir süredir yaşanan duygusal ve finansal krizleri çözmek için fikir alışverişinde bulunabilir, düşüncelerinizi paylaşarak yeni arayışlara girebilirsiniz. Ortak kaynakları ve kredileri kullanarak girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz fakat karar almakta zorlanabilir veya aldığınız kararları değiştirebilirsiniz. İyimserliğinizi muhafaza etmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güne iyimser ve neşeli enerjilerle başlayabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişilerle size keyif verecek organizasyonlar yapabilirsiniz. Bugün karşılıklı iletişim kurarak size faydalı olacak bilgiler edinebilirsiniz. Danıştığınız kişiler girişimlerinizde faydalı olacak fikirler verebilirler. Her ne kadar kararsızlık yaşasanız bile gelecek günlerde başlangıçlar yapabileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda yoğun bir iletişim trafiği yaşanabilir, hızlı bilgi akışı ve toplantılar kafanızı karıştırarak kararsızlığa yol açabilir. Fazla iyimser davranarak bir çok projede birden görev alabilir, iş arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmadan önce araştırmalar yaparak, planlarınızı hazırlayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün yaşamdan keyif alabilir, kendinizi şımartabilirsiniz. Zevkinize ve hobilerinize yönelik alış verişler yapabilir, yaratıcılık gerektiren konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebileceğiniz, entelektüel faaliyetler içinde olabilirsiniz. Romantik ilişkilerle ilgili girişimlerde bulunmadan önce fikir alış verişinde bulunmak, danışmak isteyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünü kendinize ve ailenize ayırmak isteyebilir, evinizde keyifli bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Aile fertleriyle yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilir, onların verdiği fikirlerden dolayı kafanız karışabilir. Yaşamınızı ilgilendiren konularda yapacağınız girişimlerde kararsızlık yaşayabilir ya da karar değiştirebilirsiniz. Evde kalabalık davetler verebilirsiniz.