Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde yaşanacak baskılı ve gerilime açık durumlar günün ilerleyen saatlerinde yerini sakinliğe bırakıyor. Uyum ve dengeleri koruyarak ilerlemek yararınıza olabilir. Gruplar, arkadaş ilişkilerinizde bir yenilenme ve sürprizler söz konusu. Sizi hedeflerinize taşıyacak tanışmalar gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde işlerin yoğunluğu baskı hissetmenize ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizin bozulmasına neden olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde bu durumu telafi edebileceğiniz gelişmeler var. Ayrıca kariyerinizi ilgilendiren işbirlikleri, anlaşma ve projelerle ilgili yenilenmeler söz konusu.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hayatın keyiflerine yakınsınız ancak sizi hayale sürükleyen durumlar var. Paylaşımlarınızla ilgili baskılar sizi işbirlikçi davranmaya zorlayabilir. İkna yeteneğinizi kullanabilirsiniz. Yurtdışı, hukuk gibi konularda size yenilikler getirecek sürpriz durumlar söz konusu. Bakış açınız değişebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evde, aile içinde bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Hayali düşünceler içinde olabilirsiniz. Ortak paylaşımlarınız, gelirlerinizle ilgili beklemediğiniz ancak olumlu gelişmeler sizi şaşırtabilir; gelecek planlarınızda değişime neden olabilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklar gündeminizde.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Becerilerinizi kullanmak için elverişli koşullar var. İlişkilerinizi kullanarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler size yeni fırsatlar sunabilirler. Ancak fazla hayalci olmamanızda yarar var. Ortak olduğunuz işler ve yatırımlarla ilgili gerçekçi olmaya bakın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konular halen gündeminizde. Çocuklardan, ailenizden veya yatırımlarınızdan kaynaklı bazı durumlar sabah saatlerinde sıkışıklık yaşamanıza neden olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde alternatif çözümler bulabilir; sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay; işbirlikleri ve uyumda kalmanın önemine işret etmekte. Bir karar almanıza yol açabilir. Aynı zamanda çocuklarınız, sevdiğiniz kişi olan ilişkilerinizde yenilenme yaratacak beklenmedik gelişmeler sayesinde hayata karşı olumlu bakabileceğiniz koşullar içindesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bilinçaltınızdaki düşünceler ilişkiler kararsızlık yaratmakta. Seçimlerinizi nasıl yapacağınız konusunda karmaşa içinde olabilirsiniz. Ancak zamana bırakmak şu sıralar en uygunu olabilir. Yakınlarınızdan gelecek destekler hayatınızda yeni açılımlara ve farkındalıklara neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yerleşimle ilgili belirsiz koşullar var. İlerisini tam olarak netleştiremediğiniz konular bulanıklık yaratmakta. Arkadaşlarınızdan desteklerini alabilirsiniz. Çocuklarınız ve sevdiğiniz kişinin size yapacağı uyarılar ve öneriler geleceğiniz adına önem taşıyabilir; ufkunuzu açabilir. Dikkate alın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal hayatın getirdiği yoğunluk sizi baskısı altına alabilir. İşbirlikleri sizi meşgul edebilir; dengeyi sağlama sorumluluğu size düşebilir. Ayrıca gün içinde kazançlarla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Aileden gelen kaynaklar, yatırımlarınız veya yakınlarınızla ilgili pozitif haberler alabilirisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Venüs sizi geleceğe dair ümitkar kılmakta. Bugün alacağınız olumlu haberler canlanmanıza yaşanan olumsuzlukları unutmanıza neden olabilir. Hukuksal alandaki işbirliklerinizle ilgili yeni durumlara açık olduğunuz süreci iyi değerlendirmelisiniz. Finansal alanda ise fazla beklentili olmamalı ancak hayallerinizden de vazgeçmemelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Paylaşımlarla ilgili işbirlikçi tavrınızı sürdürmeniz gerek. Sizi baskısı altına alan durumlara rağmen dengede kalmalısınız. Perde arkasında kalmış ilişkiler, bilinçaltınızı kurcalayan gizli kazançlar veya gelecek kaygınızı ortaya çıkaracak beklenmedik durumlar da gündeme gelebilir.