Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.04.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Eve, yerleşime ait bir konuda artık harekete geçme zamanı. Haklarınızı korumak veya bulunduğunuz yeri güzelleştirmek adına girişimde bulunabilirsiniz. Ancak hırslarınıza yenik düşmemeli; hızlı karar almamaya dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise çocuklarınıza, aşka ve hayatın size sunduğu keyiflere daha fazla yönelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde temkinli olmalı ve iletişim tarzınıza dikkat etmelisiniz. İçinizden gelerek ve duygularınızı ön plana alarak yapacağınız konuşmalar sevdiklerinizle aranızdaki bağları koparabilir. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Değişen koşullarla birlikte ev, aile ve yerleşime ait konular gündemde.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konular ve kazançlarınızla ilgili endişelerinizi gidermek amacıyla kendinize yeni hedefler arayışındasınız. Yapacağınız girişimler için gerekli motivasyonunuz ve gücünüz var. Arkadaşlardan ve bağlı olduğunuz destek almak için iletişime geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde kardeş, yakın çevrenizden size güç katacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzdaki Ay hassalığınızı arttırmakla birlikte isteklerinizin peşinden gitmenize de destek vermekte. İş ve sosyal hayatınızda yaşadığınız mücadeleli dönemi aşmanız için güçlü olmalı; gereken hamleleri yapmalı; gereksiz risklerden uzak durmalısınız. Gelecekle ilgili hayallerinizi için adımlarınızı sağlam atmaya gayret göstermelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Halen bilinçaltınızın derinliklerindesiniz. Sizi endişeye sürükleyen durumlarla mücadele ederken hala kendi fikirlerinizi önemsiyor ve ısrarcı davranıyorsunuz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla başlatmış olduğunuz girişimlerle ilgili fazla düşünmeden kararlar alabilirsiniz. Geleceğinizi güvenli bir şekilde planlamaya çalışmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlar, gruplar içinde oldukça aktifsiniz ve çevrenize yardımcı olma niyetindesiniz. Ancak düşünce farklılıklarından doğacak tartışmalara ve güç çekişmelerine de açıksınız. Hedefleriniz için yapacağınız pek çok şeyin sabah saatlerinde engellenmesi ve karşınıza maddi yük olarak çıkması sizi reaksiyon vermeye itebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdaki kişilerin sizi tepki vermeye ve mücadeleye davet eden davranışları olabilir. Bununla baş ederken alacağınız kararlar duygusallık taşımamalı.  Ev, aile ve yerleşimle ilgili konularda sağlam adımlarla ilerlemek ileride olabilecek sorunları şimdiden engeller nitelikte olabilir. Gerginlikten uzak durmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yurtdışı, yabancılar ve eğitimle ilgili işlerin üstesinden gelebilmek için çaba göstereceksiniz.  Güvenli yarınlar kurabilmek adına düzenlerinizle ilgili değişikler yapabilir. Ancak bu düzenlerin değişmesi bir yandan da endişe ve kaygıya neden olabilir. Aşkta ve çocuklarla ilgili gelişmelerde gözü kapalı davranabilir; hayaller içinde olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ortak gelirler, alacak ve borçlarla ilgili endişeleriniz olabilir. Gereken mücadeleyi gösterirken fazla hırslı davranabilirsiniz. Çocuklarınızla veya sevdiğiniz kişiyle aranızda çıkabilecek çatışmalarda aranızdaki duygusal bağlarda zedelenme olabilir. Dikkat. Emlak, gayrimenkule dair işlerde hayalci olmamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İlişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalarla ilgili sizi endişeye iten durumlarla baş etmeniz gerekiyor. İçten gelen kazanma ve mücadele etme güdünüzün yüksek oluşu motivasyonunuzu yükseltmekte. İş, kariyer ve evle ilgili gelişmelerde insiyatifi elinizde tutmak istemeniz işbirliğini zorlaştırabilir. Aşkta ise kalıcılık istiyorsunuz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün iş ortamında oldukça hareketli saatler sizi beklemekte. Anlaşmalar, yolculuklar veya eğitimle ilgili işlerde hızlı karar almak ve insiyatif kullanmanız gerekebilir. Yorucu koşullar zihinsel olarak sizi yıpratabilir. Maddi konulardaki belirsizlikleri aşabildiğiniz takdirde güveninizi tazeleyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin yanı sıra değerinizi ve geçmişte yaşadıklarınızı sorgulamaktan da geri kalmıyorsunuz. Duygularınızı gösterirken fazla atak olabilir; talepleriniz doğrultusunda davranabilirsiniz. El becerileri, yetenek gerektiren çalışmalarda somut başarılar elde edebilirsiniz.