Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde isteklerimizde ısrarcı olabilir; özgüvenin getirdiği duyguyla hareket edebiliriz. Yanılma payının yüksek olduğunu unutmamalı; girişimlerinizi düşünerek yapmalısınız. Öğleden sonra sağlık, hizmet etmek ve yardım temalarının hayatınıza girmesiyle birlikte daha titiz olabilir; kendinizin ve yakınlarınızın ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk saatlerinde ailevi konulara odaklanabilir; isteklerinizin yerine gelmesi için inatçı bir çaba içine girebilirsiniz. Büyüklerinizle aranızda olabilecek gerginliklere dikkat etmeli, gereksiz ısrarcılıktan uzak durmalısınız. Maddi konularda yanılgılı kararlar alma olasılığınız yüksek; bu yüzden temkinli ilerlemelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Israrcılığınız ve kendi fikirlerinize olan güveniniz oldukça yüksek ancak sizi karmaşaya düşüren şeyleri de hesaba katarak karar vermelisiniz. Bilinçaltınızda yer etmiş konular bugün sizi hayale sürükleyebilir. Öğleden sonra aile içinde huzurluk yaratan konulara eğilebilir; kardeşlerinizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Maddi konularda gereksiz şekilde ısrarcı davranabilir; hedeflerinize varmak için her yolu deneyebilirsiniz. Grup çalışmalarında değerinizin anlaşılmadığı düşüncesi yanılgılara sebep olabilir. Kardeşlerle aranızda kontrolünüz dışında gelişebilecek kırgınlıklara dikkat etmelisiniz zira hayal kırıklığına uğrama şansınız yüksek. Detaycı ve akılcı düşünmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki Ay sizi fazla özgüvenli hareket etmenize neden olmakta. Bugün iş ve sosyal hayatınızda inatçı ve dediğim dedik tavırlar içinde olabilir; isteklerinizin peşinden fazla hırsla gidebilirsiniz. Ancak hayallerinizi bir kez daha gözden geçirmek sizin hayrınıza olacaktır zira yanlış hedefe ilerleme olasılığınız yüksek.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk bölümünde kendi kendinizle olmaktan ve geleceğe dair planlar yapmaktan keyif duyabilirsiniz. Ailevi konularda sizi maddi yüke neden olan sorunlarınıza çözüm arayışında olabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde burcunuza geçen Ay sizi daha bilinçli davranmaya yöneltecek; endişelerden sıyrılmanıza neden olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplardan veya arkadaşlardan gelecek öneriler sizi temkinli davranmaya itebilir. İstemeden bazı şeyleri gurur yapabilirsiniz. Yanlış kararlar almamaya dikkat etmeli; düşünmeden hareket etmemelisiniz. İlerleyen saatlerde kendi kendinizle baş başa kalmak ve iç gözlem yapmak isteyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınız sabah saatlerinde yoğun geçebilir. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde güven sarsıcı gelişmeler gündeme gelebilir; gururunuzu ön plana almanız gerekebilir. Ancak yanılabileceğinizi de unutmamalı; temkinli davranmaya çalışmalısınız. İlerleyen saatlerde arkadaşlar ve gruplar içinde daha aktif zamanlar sizi beklemekte.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde iş ve uğraşlardaki yoğunluktan kendinizi kıstırılmış hissedebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili sizi yoran durumlar gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişilerin ikilem yaratan tavırları güvensizliklere neden olabilir. Yanıltılma payınızın yüksek olduğunu bilerek hareket etmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda veya duygusal paylaşımlarda güven sorunu yaşayabilirsiniz. Sağlam olarak bildiğiniz durumlar beklediğiniz gibi olmayabilir. Zihninizi karıştıran gelişmeler sebebiyle bugün net düşünemeyebilirsiniz. Nihai kararları almamanızda akışta kalmanızda fayda var. Öğleden sonra farkındalığınızı arttıracaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler ve ortaklılarınız açısından dipten gelen sorunlar zorlanmanıza neden olabilir. Karşınızdakilerin pervasız hali sizi temkinli davranmaya itebilir. Çocuklarla ilgili ihmal ettiğiniz konularla artık yönelebilir, iletişiminizde olan kaybı telafi yoluna gidebilirsiniz. Maddi konularda analizler yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümünde yönetimi elinizde tutmakta ısrarcı olabilir; her ne olursa olsun son karar merci siz olmak isteyebilirsiniz. Yanılmanıza neden olacak koşulları dikkate alarak hareket etmeli; hayale kapılmadan ilerlemeye çalışmalısınız. İlerleyen saatlerde ikili ilişkiler ve ortaklıklar sizi daha meşgul edebilirsiniz.