Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.06.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Olayları daha objektif değerlendirebilir; başkalarının gözünden bakabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içinde olmanız karşınızdaki kişilerin fikir ve düşüncelerine önem vereceğinize işaret ediyor. Zorlu koşulların olması kimi zaman iletişim ve ifade alanında sıkıntılı durumlara da yol açacaktır. Ancak büyük düşünerek ve beklentilerinizi abartmayarak yeni çözümler yaratabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş koşullarınızı veya düzenlerinizi gözden geçirebilir, sizi mutsuz eden koşulları dile getirebilirsiniz. Uyum ve işbirliği içinde olma isteğinize rağmen gelişmeler arzu ettiğiniz güven ortamını sağlamayabilir. Yakın çevre, kardeşlerle ilişkilerde sorunlar veya yolculuklar ve iletişim alanında yaşanacak pürüzlere açıksınız. Kazançlarınızı arttırmak için yapacağınız anlaşmalardan verim alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi geliştireceğiniz ve geleceğinizi düşünerek hareket edeceğiniz koşullar içindesiniz. Fırsatları lehinize kullanmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde uyumu ve dengeyi yakalamak fazlasıyla duygusal davranabilirsiniz. Maddi konularda güvende olma ihtiyacınız tavizler vermenize neden olabilir. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltındaki düşünceler sizi devamlı meşgul etmekte. İçinize sindiremediğiniz durumlar veya çıkış bulamadığınız sorunlarla baş etmek zorundasınız. Ev, aile veya yerleşim değişikliğiyle ilgili bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Kendi bakış açınızdan yola çıkmak işbirlikleriniz üzerinde olumsuzluk yaratabilir. Gerek ailevi gerek özel ilişkilerde uyum ve dengeyi kurmanız zor gibi.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Şu günlerde hedeflerinizi büyük tutmaktasınız. Grup çalışmaları veya topluluklar içinde aktifsiniz ve düşüncelerinizle dikkat çekmektesiniz. Uyum ve işbirliğinden yana tavır ve davranışlarınızın altında duygusal nedenler ve güvenlik ihtiyacı yatmakta. Ancak bilinçaltınızı kurcalayan bu isteğinizi tam anlamıyla yerine getirmeniz ve sağlamanız pek mümkün olmayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda size sunulacak pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına yapacaklarınız ilerideki konumuzu etkileyecektir. Bugün ise maddi konularda bazı endişeler içinde olabilir; geleceğinizi düşünerek işbirliklerinizi sorgulayabilirsiniz. Alacağınız kararlarda duygusal davranmamalı; yapacağınız anlaşmalarda temkinli olmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay ile kendinizi daha rahat ifade edebilmektesiniz. İşbirlikleri ve ortaklıkların gündemde olası sizi uyumlu davranmaya yöneltecektir. Ancak aile meseleleri veya kardeşlerden kaynaklı bazı gelişmeler size toplum önünde sorunlar yaşatabilir. Düşüncelerinizi duygularınızla örtüştürmeniz gerekebilir. Sosyal hayatınız açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilerle ilgili bilinçaltınızı kurcalayan bazı sorularınıza cevap bulmakta zorlanmaktasınız. Uyum ve denge arayışının arttığı ve hayatta, aileye bakışınızın değiştiği şu günlerde kendi içinize çekilmek ve değerlendirme yapmak sizin için yararlı olabilir. Finansal konularda karşınıza çıkan fırsatlar beklenti yaratabilir. Ancak neyin kalıcı neyin geçici olduğunu iyice araştırmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bağlı olduğunuz gruplar ve arkadaş çevreniz içinde oldukça popülersiniz. Uyumlu ve işbirlikçi davranabilirseniz koşullar lehinize işleyebilir. Finansal konularda yaşadığınız endişeler hedeflerinizle ilgili bazı kararsızlıklara neden olabilir. Aile kaynakları, ortak gelirlerle ilgili size kriz yaratan sorunları duygularınız yerine mantığınıza kulak vererek çözebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda işbirlikleri ve anlaşmaların ön plana çıktığı bir dönem geçirmektesiniz. Karşınızdaki kişilerin nabzına göre şerbet vermeyi bilmenize rağmen gelişmeleri idare etmekte zorlanabilirsiniz. Danıştığınız çalışma arkadaşlardan destek bulabilirsiniz. Ailevi konular, sorumluluklar sizi meşgul ederken ilişkilerinize gereken önemi gösteremeyebilir; bazı pürüzler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler zihnen sizi meşgul etmekte.  Yaşadığınız arayışa rağmen ağır basan bazı fikirleriniz olabilir; bu düşüncelerinizi gerçekleştirme umuduyla hareket edebilirsiniz. Aşk hayatınızda, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda ve çocuklarla olan ilişkilerinizde olumlu sayılabilecek bir süreçtesiniz. Lehinize kullanmak sizin elinizde.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusal paylaşımlarda denge ve uyumu sağlamakta zorlanıyor; ufak krizler yaşıyorsunuz. Bu durumun sizin sübjektif düşünce tarzınızdan ve ilişkilerde empati kuramadığınızdan kaynaklanıyor bilmelisiniz. Maddi konularda risk almak yerine varolan kaynakları korumak niyetiyle hareket etmeli; işbirliklerine yakın durmalısınız. Ailenizden ve kardeşlerden fikir alabilirsiniz.