Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Derin, sezgili ve duygusal bir ruh hali içindesiniz. İlişkinizi ve finansal durumunuzda size kriz yaratan konuları analize tabi tutabilirsiniz. Önemli kararları ve girişimleri öğle saatlerine kadar tamamlamanız sizin lehinize olacaktır. Akşam saatlerinden sonra daha iyimser ve coşkulu bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıklarla yoğun birkaç gün geçirdiniz. Karşınızdaki kişilerin duygusal tavırları sizi de derin ve hassas kılmış olabilir. Bugün yaşayacağınız olaylara inat ederek tepki vermemenizde fayda var. İşlerinizi öğlene kadar bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinden sonra maddi konularda risk alacağınız koşullarda olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve günlük hayatın gereklilikleri sizi birkaç gündür meşgul etmekte. Görev ve sorumluluklarınızı gün ortasına kadar halletmeye bakmalısınız zira akşam saatlerine kadar olan süreçte işlerinizi istediğiniz gibi ilerletemeyebilirsiniz. Karşıt burcunuza geçen Ay ikili ilişkiler ve ortaklıkların önem kazanacağına işaret ediyor.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk ve sevgiyi derin duygularla yaşadınız veya tutkuyla davrandınız. Çocuklarınızla ilgili önemli kararlar aldınız; yeteneğinizi sezgilerinizle birleştirip yaratıcı çalışmalarda bulundunuz. Akşam saatlerinden itibaren keyiflere yönelik geçen bu süreç artık yerini daha farklı koşullara bırakacak. Ailevi konular sizi meşgul edecek.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, aile, yerleşimle ilgili önemli kararlar almış olabilir; bitiş ve başlangıçlar yapmış olabilirsiniz. Bugün bu konulardaki girişimlerinizi öğlene kadar tamamlamak lehinize olacaktır zira sonraki süreçte istediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise hayatın keyiflerine daha fazla vakit ayıracağınız koşullar oluşacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Düşünceleriniz sezgilerinizden esinlenmekte; derin ve analizci bir tarzda değerlendirme yapmaktasınız. Olayları kapsamlı ele aldığınız şu günlerde eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili olumlu gelişmeler yaşadınız. Öğleden sonraki zamanı işlerinizi toparlamak ve eksiklerinizi tamamlamakla geçirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda başlattığınız girişimlerinizin istediğiniz doğrultuda ilerlemesi için çaba içindesiniz. Ödemeler, alacak ve borçlarla ilgili işlerinizi öğle saatlerine kadar planlamaya bakmalısınız zira sonra koşullar istediğiniz gibi olmayabilir. Akşam saatlerinden itibaren daha iyimser ve pozitif bir ruh haline sahip olacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Ay, ikili ilişkiler ve ortaklıklar adına yeni başlangıçlara, işinizle ilgili yeni girişimler neden olmuş olabilir. Artık öğlene kadar olan zamanı attığınız adımları sağlamlaştırmak için kullanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde maddi konularda daha iyimser hareket edebilir ve risk alacağınız koşullarda olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Olayları kontrol edemediğiniz ve arka planda kaldığınız koşulları artık geride bırakıyorsunuz. Öğle vaktine kadar çalışmalarınız için ön hazırlıkları yapabilir; eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ve ön safhada olacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedeflediğiniz işlerinizi, üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamaya bakmalısınız. Mali konuları da içine alan uğraşlarınızla ilgili kararlarınızı öğle saatlerine kadar vermelisiniz zira sonraki koşullar pek elverişli olmayabilir. Akşamdan sonra yoğun yaşanan günlerin ardından gerek zihnen gerek bedenen yorgun hissedeceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda maddi konuların, sorumlulukların önemli olduğu bir süreçten geçmektesiniz. Kendinizi kanıtlamak adına oldukça yoğun çalışmaktasınız. Sezgilerinizin, analizci tarafınızın yardımıyla zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Öğleye kadar olan sürede işlerinizi tamamlamalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve gelecekle ilgili projelerinizle ilgili işlerlinizi öğle saatlerine kadar tamamlamalısınız. Değişen fikirleriniz, sezgileriniz veya yaptığınız analizler sonucunda hayatın size sunduğu fırsatları lehinize değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra sosyal hayatınız renklenebilir; ilerisi için yeni ümitler içinizde yeşerebilir.