Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.07.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san
 
Oldukça hareketli ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Aniden gelişen olaylar karşısında hemen tepki vermeniz; iş ve sosyal hayatınızda ki baskıyı da artırabilir. Geçmişten gelen ilişkiler ve konular tekrar karşınıza çıkarak yeniden değerlendirme yapmanızı gerektirebilir.  Aile ilişkilerinden fayda görebileceğiniz, evinizde olmaktan keyif alabileceğiniz bir dönemdesiniz.
 
Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs
 
Bugün olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Beklenmedik düşmanlıklarla karşılaşmanız içten içe öfkeye ve huzursuzluğa yol açabilir, muhalif düşünceler girişimlerinizi engelleyebilir.  Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşu ilişkilerinde şanslı olabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.
 
İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran
 
Hedeflerinizi gerçekleştirmek için karşınıza çıkan fırsatlar finansal konular yüzünden engellenebilir. Eski ilişkilerin tekrar canlanması, gruplar içinde ki sorunların yeniden gündeme gelmesi değerlendirme yapmanızı gerektirebilir. Bugün verdiğiniz tepkileri baskılamak zorunda kalabilirsiniz. Ekonomik gelirlerinizde artış yaşayacağınız bir süreçtesiniz.
 
 
Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz
 
Bugün kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlarla tekrar karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yaşanacak ani gelişmeler tepkilerinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin duygusal baskısını üstünüzde hissedebilirsiniz. Venüs gezegeninin burcunuza geçmesiyle fiziksel görünümünüze daha fazla önem verebilir, ilişkilerde kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. 
 
 
Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Kendinizi ifade etmek isterken fazlasıyla rekabetçi ve saldırgan davranabilirsiniz. İnanç ve görüşlerinizde ani değişimler ve farkındalıklar gündeme gelebilir. Fakat günlük yaşamın baskısı kararlarınızı uygulamanızı engelleyebilir. Gizli ilişkilerden ve kulislerden fayda görebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İhtiyacı olanlara yardım etmek ve sevdikleriniz için fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz. 
 
 
Başak            24 Ağustos - 23 Eylül
 
Bütçenizi kontrol etmekte zorlanabilir, eskiden kalan borç ve alacaklarla uğraşabilirsiniz. Finansal konularda ki ani gelişmeler ve beklenmedik harcamalar, keyiflerinizden ödün vermenize neden olabilir. Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirecek fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Grup ve arkadaşların desteğini alabilirsiniz.
 
 
Terazi            24 Eylül - 22 Ekim
 
Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişilerin ani çıkışları ve beklenmedik kararlarına uyum sağlamakta zorlanabilir, eve ve aileye dair sorumlulukların duygusal baskısıyla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kurduğunuz ilişkiler ve işbirlikleriyle toplum önüne çıkabilir, kariyerinizde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gelişmeler sizin lehinize olarak iş ve sosyal hayatınızda başarı getirebilir. 
 
 
Akrep             23 Ekim - 22 Kasım
 
Gündelik yaşamınızda işlerinizi tamamlamaya çalışırken engellerle karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaşanacak ani değişiklikleri kontrol etmekte zorlanabilir, hırs ve rekabetten kaynaklanan çatışmalara girebilirsiniz. İlişkiler ve işbirlikleri için uzun seyahatlere çıkabileceğiniz, hayata bakışınızda daha fazla aile ve yuva temalarının olacağı,  bir dönemdesiniz. 
 
 
Yay                  23 Kasım - 22 Aralık
 
Eski aşklar ve alışkanlıklar tekrar gündeme gelebilir. Hayattan keyif almak için fazla riske girebilir, romantik ilişkilerde ki ani gelişmelere beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Ekonomik konular üstünüzde baskıya yol açabilir. Ortak finansal kaynaklardan yana şanslı olabileceğiniz, derin duygusal paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. 
 
 
Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak
 
Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Venüs ilişkilerden ve işbirliklerinden yana şanslı olabileceğiniz bir sürece işaret ediyor. Evlilik ya da ortaklıklarla ilgili kararlar alabilir, anlaşmalara varabilirsiniz. Aile fertleriyle ilişkilerinizde ya da yerleşim yerinizde ani değişimler yaşanabilir. Olayları kontrol etme isteğiniz çatışmalara yol açabilir.
 
Kova                21 Ocak - 19 Şubat
 
Aniden açığa çıkan bilgiler ve kulağınıza gelen duyumlar girişimlerinizde engellere ve duygusal baskıya neden olabilir. Kaçırdığınız fırsatlarla tekrar karşılaşmanız yeni durum değerlendirmesi yapmanızı gerektirebilir. Çalışma ortamınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, beraber çalıştığınız kişilerden destek alabileceğiniz bir dönemdesiniz. İşyerinden yeni ilişkiler gelişebilir.
 
Balık                 20 Şubat - 20 Mart
 
Ekonomik konularla ilgili ani değişimler, harcamalarınızı kontrol edememenize ve geleceğe dair hedeflerinizde engellere yol açabilir. Ödenmesi gereken borçlar tekrar gündeme gelebilir, alacaklarınızı toplamak için harekete geçebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde hayattan daha fazla keyif alabilir, aşk ve çocuklarla ilgili konularda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.