Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Finansal konularla ilgili uzun vadede atacağınız adımların işbirliklerini, planlarını hazırlayabilirsiniz. Henüz adım atmaya hazır olmamanıza rağmen zihninizi meşgul edebilir, kadersel gelişmelerin farkına vararak sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Derin paylaşımlarda bulunduğunuz kişilerle karar aşamasına gelmiş olabilir, kazanç ve kayıplarınızı değerlendirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün ilişkilerde yaşanacak kadersel gelişmeler bir karar arifesinde olduğunuzu gösterebilir. İçinde bulunduğunuz işbirlikleri, geleceğe dair hedef ve ideallerinizi destekleme yolunda size rehberlik edebilir. Karşınızdakilere verdiğiniz değeri sorgulayabilir, uzun vadeli planlarınız için bu ilişkilere ne kadar güveneceğinizi hesaplayabilirsiniz. Yakın çevrenizin onayını alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızla ilgili hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirme yolunda destekler alabilirsiniz. Çalışma ortamınız ve günlük alışkanlıklarınız hakkında kararlar alma aşamasına gelebilir, iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ve üstünüzde ki sorumlulukları tekrar değerlendirebilirsiniz. Bugün kariyeriniz için atacağınız adımlar size ekonomik kazançlar da getirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşkta ve çocuklarla ilişkileriniz de yeni bakış açıları geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Hayattan aldığınız keyfi sorgulayarak kendinize yeni hobiler arayabilir, sanatsal yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle kendinize olan güveniniz artabilir, iyimserliğinizi koruyabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aile, ev ve geleneksel değerlerinizle ilgili görüşlerinizi ve sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirerek, kadersel gelişmeler karşısında yeni bir yön çizebilirsiniz. Bugün finansal konularda kendinizi daha iyimser ve şanslı hissedebilirsiniz. Beklenmedik destekler daha rahat girişimlerde bulunmanızı ve işlerin istediğiniz gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İlişkilerinizden alacağınız destekle, işbirliği içinde olduğunuz kişilerle girişimlerde bulunabilir, arkadaşlarınızın ve grupların yardımıyla geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirebilecek adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle veya kuzenlerinizi ilişkilerinizi sorgulayabilir, yazılı ve sözel iletişiminizle ilgili bakış açınızı değiştirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi ve manevi değerlerinizi, sorumluluklarınızı gözden geçirebilir, kazançlarınızı farklı bakış açılarıyla tekrar değerlendirebilirsiniz. Önünüzde engeller olsa bile girişimleriniz uzun vadeli ve kadersel gelişmelere yol açabilir. Çalışma ortamınızda kendinizi şanslı ve rahat hissedebilir, bugün yaptığınız işlerin sizi hem ekonomik hemde kariyeriniz anlamında desteklediğini görebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün hayatınızı, ilişkilerinizi, kendinize verdiğiniz değeri yeniden sorgulamak, var olan durumunuzu muhafaza etmek ya da değiştirmek yolunda kararlar alabilirsiniz. Yaşanacak kadersel gelişmeler olaylara bakış açınızı farklılaştırabilir. Romantik ilişkilerinizde sizi destekleyen ve hayattan keyif almanızı sağlayan kişilerle bir araya gelebilir, sanatsal işlerinizde başarılı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve özel yaşamınıza dair konularda seçim arifesinde olabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili kararlarınızda sizi finansal açıdan destekleyen kişilerle karşılaşabilir, beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün yaşanacak kadersel gelişmeler korkularınızla yüzleşmenizi sağlayabilir, olaylar sizin kontrolünüzde olmasa bile sonuçları farkındalığınızı geliştirecektir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Beklentilerinizi, hedeflerinizi tekrar değerlendirme fırsatı bulabilir, içinde bulunduğunuz gruplardan alacağınız desteklerle kendinize yeni bir yön belirleyebilirsiniz. Bugün duygularınızı rahatlıkla ifade edebilir, yazılı ve sözel iletişiminizde sezgilerinizi kullanarak, yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Anlaşmalarda olumlu gelişmeler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizde yaşayacağınız kadersel gelişmeler sizin için dönüm noktası niteliği taşıyabilir, sosyal konumunuzu ve toplum içinde ki statünüzü tekrar değerlendirebilirsiniz. Sorumluluklarınızı gerçekleştirmek yolunda atacağınız adımlar uzun vadeli hedeflerinize varmanızı sağlayabilir. Ekonomik konularla ilgili girişimleriniz desteklenerek kazanca dönüşebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün girişimlerinizde, ilişkilerinizde ve hayatınızı ilgilendiren konularla ilgili alacağınız kararlarda desteklenebilir. Sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın ya da aynı görüşü paylaştığınız grupların yardımıyla harekete geçebilirsiniz. Hayata bakış açınızı, değer verdiğiniz fikirleri tekrar gözden geçirebilir, kadersel olaylar karşısında düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz.