Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.10.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün heyecan ve hareket devam ediyor. Neşemizi muhafaza etmeye çalışarak, ilişkilerde ki gerilimi azaltabiliriz. Aile için atılan adımlar hemen ilerleme kaydetmese bile girişimlerde bulunmanın keyfini çıkarabiliriz. Evin içinde kalabalıklarla beraber günün tadını çıkarabiliriz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günü kardeş, kuzen ve komşularla geçirebilirsiniz. Yapacağınız kısa yollarda ufak tefek aksiliklerle karşılaşabilir, konuşmalarınızın yanlış yöne gittiğini fark edebilirsiniz. Bugün içsel olarak gerilim hissetseniz bile açığa çıkarmak sizin için zor olacaktır. Fiziksel aktivitelere yönelmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Romantik ilişkilerle ilgili gerilimin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Önümüzde ki birkaç gün içinde karar aşamasına gelerek harekete geçebileceksiniz. Bugün yaptığınız harcamaların sizi zor duruma soktuğunu düşünseniz bile moralinizi bozmadan neşenizi muhafaza edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Toplum içinde statünüzü ve pozisyonunuzu korumak için duygularınızı açığa çıkarmayabilirsiniz. Yuvaya ve aileye dair konulara olan yoğunluğunuzu sorgulayarak, kariyeriniz için daha fazla çaba sarf etmeniz gerektiğinin farına varabilirsiniz. İlişkileri idare etmekte zorlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Görüş ve düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeye çalıştığınızda duygusal yakınlık içinde olduğunuz kişileri üzebileceğinizi düşünebilirsiniz. Yolculuklarda yaşanabilecek aksaklıkların üstünde fazla durmamalısınız herşey bir anda çözüme kavuşarak sizi rahatlatabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Duygusal bir karmaşa içinde olabilir, her şeye tek başınıza yetişmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Finansal konular, ortaklıklar gibi konularda yaşanan gerilimin sonuna gelmiş artık karar aşamasına varmış olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş gruplarında anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdakilerin sizden bağımsız harekete geçmeleri can sıkıcı olmaya başlayabilir. Artık ilişkilerle ilgili bir karar varmanın arifesindeyken bir anda fevri davranmamakta fayda var. Toplum içinde ki konumunuzu zedelediğini düşündüğünüz kişilerle gerilim yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yorucu ve bol koşturmalı bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık sorunlarınızı fazla büyütmemelisiniz fakat fiziksel enerjinize çokta yüklenmemekte fayda var. Bugün aileye ve yuvaya dair görüşleriniz de yanılma payı olduğunu anlayabilir, değer ve inançlarınızı istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sevdiklerinizle beraber hareket etmekten keyif alsanız bile bütün kararları tek başınıza almamalısınız. Derin duygusal bağlarınızın olduğu kişilerle paylaşımlardan dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Üstünüzde ki gerilimi azaltmak için zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün aile ve sosyal ortamlarda geçirdiğiniz zaman içinde kendi görüş ve kararlarınızı kabul ettirme çabası içinde olabilirsiniz. Fakat tek başınıza aldığınız kararların karşınızdakiler tarafından onay görmesi gerektiğini unutmamalısınız. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle ortak hareket etmekte fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma arkadaşlarınızla veya yakın akrabalarla geçirdiğiniz zamanı kendi isteklerinizi kabul ettirmek için kullanmamalısınız. Tek başınıza hareket etmeniz duygusal bağınızın olduğu kişilerle aranızda çatışmalara neden olabilir. Konuşmalarınızda dikkatli olmalı, kırıcı davranmamalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sevdikleriniz için yapacağınız harcamalar içten içe gerilime neden olsa bile gelirlerinizle ilgili daha büyük ve önemli kararlar öncesinde olduğunuzdan bu durumu dikkate almayabilirsiniz. Yaşamdan keyif alacağınız konulara yönelerek, duygusal patlamalardan uzak durabilirsiniz.