Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Dün yaşanan Dolunay’ ın ardından bugün üzerinizde ki gerilimi atmak için yakın çevrenizle fikir alışverişine girebilir, kendinizi ifade ederek rahatlayabilirsiniz. Gerçi sabah saatlerinde ertelemeler ve engeller hayal kırıklığına yol açsa bile öğleden sonra ani gelişen fırsatlar yakalayabilir, finansal anlaşmalar imzalayabilir, derinlemesine araştırmalara girebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkilerde yaşanan gerilim ve sonlanmalardan sonra artık ekonomik kazançlarınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Yeni gelir kaynakları bulmak için yakın ilişki de olduğunuz kişilerle işbirliğine gidebilir, kontratlar imzalayabilirsiniz. Günün ilk saatlerinde planlarınızda yaşanan ertelemeler ve engeller kararsız kalmanıza yol açsa da bir anda harekete geçebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Son birkaç gündür yalnız kalmaya ve içsel geriliminizle baş etmeye çalışmış olabilirsiniz ama bugün burcunuzda harekete etmeye başlayan Ay; kendinizi ifade etmeniz ve eski enerjinizi kazanmanız için size fırsatlar sunabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki gelişmeler beklentilerinizi karşılamaya yetmeyebilir ama içinde bulunduğunuz sosyal grupların desteğiyle girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Romantik ilişkiler ve çocuklarla ilgili konularda yaşanan gelişmeler kafanızın karışmasına ve kararsızlık yaşamanıza neden olabilir. Özellikle sabah saatlerinde düşüncelerinizden şüpheye düşebilir ve içinize kapanarak biraz yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Risk alarak ve dönüşüme izin vererek hareket etmeniz faydanıza olacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dün yaşanan Dolunay bir süredir iş ve ev hayatınızda yaşanan gerilimin biraz da olsa boşalmasına yol açmış olabilir. Artık sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Gerçi sabah saatlerinde finansal konular kafanızın karışmasına ve kararsız kalmanıza neden olsa da ani gelişen olaylar harekete geçmeniz için fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün yolculuklar, eğitim ve anlaşmalarla ilgili kararlar alabilir, gruplarında desteğiyle üstünde çalıştığınız projeleri tamamlayabilirsiniz. Olaylara başka bir açıdan bakmanız, farkındalığınızı artırabilir. Sabah saatlerinde işbirliği yaptığınız kişilerin belirsiz tavrı sizin de kararsız kalmanıza neden olabilir ama sonrasında hedeflerinize varmak için harekete geçebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Birkaç gündür güven ve huzur ihtiyacınızın sorgulanması sizi oldukça yormuş olabilir. Bugün sabah saatlerinde hala ne yaptığınızı bilemez ve kendinizi belirsiz bir süreç içinde hissedebilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerin de desteklemesiyle birden farkındalığınız artabilir ve harekete geçebilirsiniz. Hayata bakış açınızda değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ortaklıklar, evlilik ve işbirlikleriyle ilgili alınan kararlar bugün yerini olayların finansal boyutuyla da değerlendirmenin gerekliliğine bırakıyor. Sevdiklerinizden emin olamamanız ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar önünüzü görmenizi engellese bile önümüzde ki günlerde karşınıza ilişkilerin de desteğiyle daha fazla fırsat çıktığını görebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde karar almakta ve istikrar sağlamakta zorlanabilir, ertelemelerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; bugün tek başınıza değil de ilişkilerle ortak girişimlerde bulunabileceğinize işaret etmekte. İşbirliği içinde olduğunuz kişiler daha kolay kararlar almanızı ve çalışma ortamınızda önemli gelişmeler olmasını sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün çalışma ortamınızda oldukça yoğun ve yorucu bir tempo içinde olabilirsiniz. Anlaşmalar ve verilen sözler ertelendiği için hayal kırıklığı yaşayabilir, kararsız kalabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde ailenizin de desteğiyle harekete geçebilir, birden yeni projeler içine girebilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için önemli adımlar atabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Oldukça yorucu ve zorlu geçen birkaç günden sonra artık hayattan daha fazla keyif almanın zamanı gelmiş olabilir. Gerçi hala ekonomik konularla ilgili belirsizlikler hayallerinizi ertelemenize yol açsa bile aldığınız haberler kendinizi mutlu hissetmenizi ve harekete geçmenizi sağlayabilir. Bugün romantik ilişkilere ve hobilerinize odaklanabilirsiniz.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün iş ve aile hayatınız daha fazla gündeminizde olabilir. Sabah saatlerinde yaşanan ertelemeler hayal kırıklığı yaşamanıza ve kararsız kalmanıza neden olabilir. İstikrarlı davranabilmek için günün ilerleyen saatlerini beklemenizde fayda var. Ekonomik konularla ilgili yaşanan ani gelişmeler sizi heveslendirerek gayrimenkul alım satımında girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir.