Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 18.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Kendi içinize dönerek gelecekle ilgili hayaller kurabilirsiniz. Yurtdışı işleriniz, yolculuklarla ilgili sizi geliştiren deneyimler yaşayabilirsiniz. Ortak kaynaklarla ilgili fedakarlık yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilir; duygusal kararlar alabilirsiniz. Hislerinizin yoğun olduğu ilişkinizle ilgili gerçekçi düşüneceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeteneklerinizi sergileyeceğiniz gruplar içinde yer alabilir; sanatsal konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Hedeflerinizin yönünü belirlemekte bugün bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak kısıtlamalar olmasına rağmen hayallerinizden vazgeçmeyebilirsiniz. Eş ve ortaklıklardan alacağınız destekler karşısında gerçekçi değerlendirmeler yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal hayatınızda fedakarlık gerektiren konular, yardım amaçlı faaliyetler öne çıkabilir. . Eşin veya ortağın sizin anlayışınıza ihtiyacı olabilir. Ancak fazla hassas davranmak bir süre için görevlerinizi aksatmanıza neden olabilir. Çalışma hayatınızla ilgili bir süredir planladığınız işleri uygulamaya koyabilirsiniz. İş yaşantınız açısından yoğun saatler yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün oldukça hassas ve kırılgan olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili kararsızlıklar yaşayabilir; ileriye dönük plan yaparken hayalci ve duygusal olabilirsiniz. Karşınıza çıkan otorite konumundaki kişilerin veya sevdiğiniz kişinin realist tavrı bir süre sonra gerçeklerle yüzleştirebilir. Yaratıcılık gerektiren uğraşlarda başarılı olabilir; ürettikleriniz herkesten farklı olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda bugün dikkati elden bırakmamalısınız. Aldanmaya ve yanılgılara açıksınız. Eşin veya ortağın parasından faydalanmakta zorlanabilirsiniz. Kredi başvuruları gibi konularda beklenmedik aksilikler çıkabilir. Ancak ilerleyen saatlerde aile kaynaklarından veya aile büyüklerinden gelecek destekler sizi rahatlatabilir. Hedeflerinizde gerçekçi olmaya bakmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzdaki Ay koşulları sizden çok eşin veya ortağın belirleyeceğine işaret ediyor. Bugün hedeflerinize duygusal yaklaşabilir; aileniz veya arkadaşlarınız için fedakar davranışlar gösterebilirsiniz. Sanat ve yaratıcılık gerektiren çalışmalar içinde alabilirsiniz. Öğleden sonra ipleri elinize alabilir; otoriter tavırlarınızla ortama hakim olabilirsiniz. Evde hareketlilik yoğun olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün günlük düzeniniz belirsizliklerle dolu olabilir. Yakınlarınıza zaman ayırabilir; ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili gelecekteki hayallerinizi başkalarıyla paylaşabilir; fikirlerini alabilirsiniz. Projelerinizin maddi yönüyle ilgili sizi gerçekçi düşünmeye iten gelişmeler olabilir. Beklentileriniz nedeniyle zihinsel karmaşa yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün duygularınızın etkisinde fazla kalabilirsiniz. Maddi konularda beklenmedik şekilde ortaya çıkan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklar veya keyifleriniz için umduğunuzdan fazla harcama yapabilirsiniz. Aşka bakışınız şu sıralar gerçekçi olmasına rağmen sizi derinden etkileyen karşılaşmalar olabilir. Duygularınız mantığınızın önüne geçebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Ev, yerleşime dair bazı belirsizliklerin getirdiği karmaşaya açıksınız. Alacağınız kararlarda temkinli olmaya bakmalısınız. Venüs’ün burcunuzda ilerliyor olması desteklerin olduğu bir dönemde olduğunuz işaret ediyor. İkili ilişkiler adına beklentilerinizi bugün yüksek tutabilirsiniz. Duygusal durumunuzun girişimlerinizi etkileyebilir.

  

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sezgilerinizden faydalanabilir; alacağınız kararlarda duygusal davranabilirsiniz. Anlaşmalar, yolculuklar ve eğitimle ilgili yapmış oluğunuz planlarda bazı aksamalar yaşanabilir. Kardeşlerin hedef ve planlarıyla ilgili ciddi haberler alabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki yoğunluk sizi hem bedensel hem zihinsel olarak yorabilir. Dinlenmeye vakit ayırmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konulardaki değişken koşullar olabilir. Gelişmeler umduğunuz gibi ilerlemeyebilir. Bağlı olduğunuz gruplardan destek bulmanıza rağmen iş alanındaki yeteneğinizi sabah saatlerinizde istediğiniz gibi gösteremeyebilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde bunu başarabilirsiniz. Aileniz, sevdikleriniz ve çocuklarınızla iletişiminiz akşam saatlerinde yüksek olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın etkisi sizi duygusal ve kırılgan kılmakla birlikte yaratıcılığınız için olumlu olabilir. Sosyal ortamlarda yetenekleriniz veya yardımseverliğinizle gündeme gelebilirsiniz. Aşk ve sevgiden yana şansınız açık.  Geleceğiniz adına bazı planlarınızı uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Size destek verecek yetkin kişilerden görüşler alabilirsiniz.