Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eğitim, yolculuklar veya kendinizi geliştireceğiniz konulardaki girişimleriniz için karar vermek pek kolay olmayabilir. Sonradan pişman olmamak için enine boyuna düşünmemelisiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle aranızda geçecek dialoglarda söylemek istediklerinizi tam anlamıyla ifade etmek bugün zor olabilir. Arkadaşlar ve gruplarla yapılacak aktiviteler sizi mutlu kılabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda sizi ikileme düşüren ve net karar almanızı engelleyen gelişmeler yaşanabilir. Hedeflerinizle ilgili karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için mantığınızı kullanmalısınız. İş ve sosyal hayatınızda sizi ileriye taşıyacak gelişmeleri lehinize değerlendirebilir; bağlı olduğunuz grupların desteğini alabilirsiniz. İkili ilişkilerde kadersel karşılaşmalar olabilir.

 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlarda bazı tereddütler yaşayabilir; duygularınız ile mantıklı düşünceleriniz arasında kalabilirsiniz. Kendi bildiğinizden şaşmayarak alacağınız kararlar kendinize yeni bir gelecek kurmak fırsatını da beraberinde getirecektir. İkili ilişkilerde kendinizi rahat ifade edebilir; sosyal yaşam içinde neşeli ve iyimser tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızın derinliklerindeki düşünceler kendi içinize dönmenize sebep olabilir. Duygularınız ile mantığınız arasında kalabilirsiniz. Gelecekte yapacaklarınızın hayalini kurarken ayaklarınızın yere sağlam basmasına önem vermelisiniz. Yurtdışı işler, yolculuklar ve eğitimle ilgili yaşadığınız ikilemlere bugün çözüm bulmak kolay olmayabilir. Finansla alanda kritik kararlar alabilirsiniz.

 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaş ve gruplar içinde yaşanacak fikir ayrılıkları duygusal olarak ta sizi etkileyebilir. Finansal konulardaki belirsiz koşullar gelecekteki yapacaklarınızı ve hedeflerinizde ikilemde kalacağınız koşullar yaratabilir. Karşınızdaki kişiler, eşiniz, ortağınızdan gelen fırsatları herkesin yararına olacak şekilde değerlendirmeye bakmalısınız. Sosyal hayatınız renklenmekte.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda bilginizle ön plandasınız. Sizi hareketli olmaya ve hızlı karar almaya yönelten gelişmelere açıksınız. Özel hayatınızda kardeşlerle veya yakınlarınızla gözler önünde yaşanacak durumlar sizi ikilemlerde bırakabilir. Sevdiklerinize yapacağınız fedakarlıklar çalışma hayatında da özveri davranmanıza neden olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan destek ve istediğiniz anlayışı bulabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, yolculuklar ve eğitimle ilgili sizi ikileme ve hızlı hareket etmeye yönelten gelişmeler yaşanabilir. Seçenekler karşınızda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün alacağınız haberlerin doğruluğunu araştırmadan fikirlerinizi netleştirmemelisiniz. Çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler sizi zihinsel olarak rahatlatabilir. Sevdiğiniz kişi veya dostlarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda size fırsat gibi görünen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çelişki yaşadığınız durumlarda iç sesinizi dinleyerek karar almalısınız. Sevdiğiniz kişinin belirsiz davranışları ilişkinin duygusal boyutunda derinleşmenizi geciktirebilir. Kendinizi akılcı davranmak zorunda hissedebilirsiniz. Ev, gayrimenkule dair kararlarınızda kadersel gelişmelerin yanı sıra maddiyatta etken olacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişlilerde ve ortaklıklarda karşınıza çıkan fırsatların gerçekten lehinize olup olmadığını araştırmaya bakmalısınız. Kafanızı karıştıracak pek çok gelişme olabilir. Yakın çevre, kardeşlerden alacağınız desteklerle yönünüzü tayin etmekte zorlanmayacaksınız. Ev, yerleşimle alakalı hayallerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçebilirsiniz ancak beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda bugün kendinizi tam olarak bugün etmekte zorlanabilirsiniz. Söyledikleriniz arkadaşlarınız tarafından yanlış anlaşılabilir. Sağlığınıza önem vermeli; gerek zihinsel gerek bedensel olarak etkileyen şikayetlerinize çözüm üretmelisiniz. Maddi konularda yeteneklerinizi ortaya koymakta zorlandığınız dönemin artık sonuna gelmekte olduğunuzu bilmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk hayatınızda hareketlilik ikilemlere neden olmanın yanı sıra sizi bağımsız da kılmakta. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracağınız üretkenliktesiniz. Çocuklarla ilgili meseleler, gereksiz sayılabilecek harcamalar maddi konularda bazı fedakarlıklarda bulunmanıza neden olabilir. İş ve kariyerinizde dönüm noktası sayılabilecek gelişmelerde kendinizi tam olarak ortaya koymak zorundasınız.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, aile ve yatırımlarla ilgili sizi mantıklı düşünmeye yönelten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz şeyleri gerçeğe dönüştürmek için yeni fikirler üretmelisiniz. İkilemde kaldığınız işlerde içsesinizi dinlenmek faydanıza olabilir. Gözlerden uzak yaşadığınız ilişkiniz veya perde arkasında kalan iş ve geleceğinizle ilgili görüşmelerde kadersel kararlar gündeme gelebilir.