Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Günü hareketli ve yoğun bir tempoyla geçirebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda kurduğunuz işbirliklerinde ki çıkar çatışmaları açığa çıkabilir ve karşınızdakilerden beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Yaşanan gerilim den dolayı siz suçlu duruma düşebilir, olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Finansal zorunluluklar hedeflerinizi yerinize getirmenizi engelleyebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma ortamınızda ki yoğun tempo yorulmanıza neden olabilir. Güne beraber çalıştığınız kişilerle çıkar çatışmaları yaşayarak başlasanız bile sonrasında fikir birliğine varabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler kariyerinizle ilgili girişimlerinizde engellere neden olabilir. Sizi zorlayan konular hem sağlığınızın hemde ilişkilerinizin bozulmasına yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yetenekleriniz ve sanatsal becerilerinizi kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Risk alarak girişeceğiniz eylemlerde finansal zararlar görebilirsiniz, dikkatli adımlar atmalı bir anda kararlar almamalısınız. Entelektüel çalışmalara yönelerek kendinizi ifade etme şansı bulabilirsiniz. Fakat karşılaştığınız muhalefet hemen vazgeçmenize neden olmamalı.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İlişkilerden yana zorlanacağınız bir gündesiniz. Bir yandan aile ilişkilerini denge de tutmaya çalışırken; öbür yandan içinde bulunduğunuz işbirliklerinde yaşanan çıkar çatışmaları gerilime neden olabilir. Gayrimenkullerle ilgili ani kararlar almamalı, işin finansal boyutunu tekrar düşünmelisiniz. Keyifleriniz için yaptığınız harcamalar da dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Üstünde çalıştığınız projeleri sonuçlandırabilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmelisiniz, bir anda istemeden kırıcı sözler edebilirsiniz. Uzun vadeli yatırımlar için harekete geçmekte zorlanabilir, tekrar değerlendirmeniz gereken konuların varlığını fark edebilirsiniz. Yakın ilişkilerden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekonomik konularla ilgili ani kararlar alabilir, beklenmedik harcamalardan dolayı zorlanabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle yapacağınız fikir alış verişi çatışma yaşadığınız konularda uzlaşma zeminini oluştursa bile yine de kendinizi rahat ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Önünüze çıkan engeller üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün tepkilerinizi kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz. Ani kararlar alarak harekete geçmek isteyebilir ya da özellikle ilişkilerde kontrolü ele almak isterken beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken her zaman ki nezaketinizi elden bırakmamakta fayda var. Risk alarak yapacağınız harcamalar planlarınızı bozabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sorumluluklarınızı yerine getirme çabalarınız aile ilişkilerinde gerilime neden olabilir. Düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edememeniz, kendinize saklamak istediğiniz konular gerilime yol açabilir. Fakat bir şekilde sırlar açığa çıkabilir. Öfkenizi yansıtmamak için büyük bir çaba sarf etmeniz gerekebilir. Uzlaşma zemini bulmaya çalışmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hedeflerinize odaklanıp, geleceğinizi şekillendirmek için  girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazanç sizi tatmin etmeyebilir ve daha fazla gelir elde etmenin yollarını arayabilirsiniz.  Bugün aldığınız haberler önünüze engeller çıkmasına ve düşmanlarınızın varlığını fark etmenize neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal ortamlarda yoğun bir hareketlilik yaşanabilir. İş hayatınızda üstlendiğiniz görevler beklentilerinizi karşılayamayabilir, çıkarlarınızı gözetmek için çatışmalara girebilirsiniz. Kazançlarınızın hedeflerinize  varmanız için yeterli olmaması engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Fakat uzlaşma zemini bulabilirseniz işbirliklerinden destek görebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatın sorumlulukları kendinizi ifade etmenize engellediği gibi, yaşamınıza dair aldığınız kararları da ertelemenize neden olabilir.  Gizli ilişkilerin açığa çıkması çıkarlarınızın düşmanlarınız tarafından zedelendiğini görmenizi sağlayabilir. Fakat akılcı ve objektif tavırlarla uzlaşma zemini bulabilir ve kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İçinde bulunduğunuz duygusal krizleri çözmek kolay olmayabilir. Beklenmedik tepkiler ve ani öfke patlamaları krizleri daha da derinleştirebilir. Finansal konularla ilgili alacağınız kararlar sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Bugün harcamalarınızı kontrol altına almalı borçlanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Düşüncelerinize karşı gelişen muhalefet canınızı sıkabilir.