Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün bilgi ve iletişim trafiğini kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Aldığınız haberler sizi heyecanlandırarak, iyimser bir ruh haliyle harekete geçmenizi sağlayabilir fakat sonu belli olmayan girişimler enerjinizi boşa harcamanıza neden olabilir. Finansal konularla ilgili beklentileriniz yüksek olmasına rağmen sert gerçeklerle yüzleşebilir ve sorumluluklarınızın bilincine varabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir fakat sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına alamasanız da iyimserliğinizi muhafaza edebilirsiniz. Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; ilişkilerin önemine vurgu yapmakta. Evlilik, ortaklık ya da işbirliklerinde duygusal baskılar yaşanabilir, sorumluluklarınız hatırlatılabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün hem hayatınızı ilgilendiren konularda hem de ilişkilerde sizi mutlu edecek ve umutlandıracak gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz ama sonuca ulaşmadan fazla iyimserliğe kapılmamalısınız. İş ve sosyal hayatınızda ki hayallerinize ulaşmak için çalışma ortamınızda ağır sorumluluklar altına girebilir, destekler alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kadersel gelişmeler beklemediğiniz yerlerden destek görmenizi sağlayabilir, gizli anlaşmalar sizi umutlandırabilir fakat iyimserliğe kapılmadan önce olayların gidişatını doğru gözlemlemelisiniz. Bugün duygusal olarak kendinizi baskı altında hissedebilir, sevdiklerinizin sorumlulukları size ağır gelmeye başlayabilir fakat yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinize varmanızı sağlayan olumlu gelişmeler iyimserliğinizi artırabilir, arkadaşlarınızdan ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan destek alabilirsiniz. Yine de olayların sonuçlarını hemen alamayabilirsiniz. Aileye ve eve dair sorumluluklar üstünüzde duygusal baskı hissetmenize neden olsa da finansal konularda fedakarlık yapabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün iş ve sosyal hayatınızda sizi sevindirecek gelişmeler yaşanabilir, kariyerinizde hedeflerinize vardığınızı düşünerek umutla dolabilirsiniz fakat aldığınız bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeden harekete geçmemelisiniz. Yazılı ve sözel iletişiminizde kesintiler olabilir, kendinizi ifade edemeyebilirsiniz fakat anlaşmalar için uygun bir zaman.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Uzun yolculuklar, mahkemeler ve yüksek eğitimle ilgili konularda yaşanacak olumlu gelişmeler mutlu olmanızı sağlayabilir, hayata bakış açınıza iyimserlik ve neşe hâkim olabilir.

  Bugün ekonomik konularda uzun vadeli girişimlerde bulunabilir, her ne kadar duygusal baskı altında kalsanız da sorumluluklarınızı yerine getirmek için adımlar atabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularla ilgili girişimlerinizin sonuçlarını alabilir, sizi iyimser kılacak haberler alabilirsiniz. Ortak kaynakların paylaşımında sizin lehinize olacak vaatler verilebilir. Fakat yine de kontrolü elden bırakmamakta fayda var. Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yaşamınızı ilgilendiren konularda girişimlerde bulunmanızı ve sorumluluklarınızı üstlenmenizi anlatabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün karşınızdakilerin iyimserliği ve neşesi sizi de mutlu edebilir. Anlaşmalar da, ortaklıklar da ya da işbirliklerinde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Evlilikle ilgili kararlar alabilirsiniz. Fakat içsel olarak kendinizi huzursuz hissedebilir, sorumluluklarınızın ağırlığından dolayı bilinç altınızda baskı hissedebilirsiniz. Aileniz için fedakarlık yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda sizi heveslendirecek gelişmeler olabilir, iş arkadaşlarınızın desteğini hissedebilir, üstünde çalıştığınız projelerde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Fakat bilgi akışında ki kontrolsüzlük uzun vade de yanlış yönlendirilmenize neden olabilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için sorumluluklar alabilir, yakın çevre ilişkilerinden alacağınız destekle girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün sizi mutlu edecek ve yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz gelişmeler olabilir. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda ve romantik ilişkilerde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Fakat aldığınız haberlerin doğruluğunu kontrol etmeden harekete geçmemelisiniz. İş ve sosyal hayatınızda sorumluluklar almanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gayrimenkul alım satımında sizi mutlu edecek olumlu sonuçlar alabilir, eve ve aileye dair gelişmelerden dolayı iyimser bir ruh haline bürünebilirsiniz. Fakat fazla umutlanarak harekete geçmeden önce biraz daha beklemelisiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde görüşlerinizi ifade edebilir, duygusal baskı altında olmanıza rağmen sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.