Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün kendinizi daha neşeli ve iyimser hissedebilir, geleceğe dair umutlarınızın peşinden gidebilirsiniz. Fakat sabah saatlerinde girişimlerinizde ertelemeler ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinize karmaşa hâkim olabilir, kafanız karışabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise karşınıza çıkan fırsatlar harekete geçmenizi ve cesaretinizi toplamanızı sağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde ortak kaynakların paylaşımında hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için attığınız adımların hızlı ilerlememesi ya da ertelenmesi karmaşaya neden olabilir. Öğleden sonra beklenmedik gelişmeler karşısında heyecanlanabilir, nereden geldiği belli olmayan gizli ve kadersel desteklerle iyimserliğinize kavuşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İlişkilerin, ortaklıkların ve işbirliklerinin önem kazandığı bir dönemdesiniz. Birkaç gündür devam eden yorucu iş temposundan sonra kendinizi daha iyimser ve neşeli hissedebilirsiniz. Fakat yaşanan ertelemeler hayal kırıklığı yaşamanıza ve nereye gideceğinizi bilememenize neden olabilir. Öğleden sonra arkadaşların desteğiyle karşınıza çıkan fırsatlar sizi heyecanlandıracaktır.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzde ki birkaç gün boyunca iş hayatınız gündeminizde daha fazla yer tutacak. Çalışma ortamınızda daha hevesli ve yenilikçi olmak isteyebilirsiniz fakat sabah saatlerinde girişimlerinizin karşılığını almakta zorlanabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise üstlerinizden gelen destekle kendinizi daha güçlü, cesur ve heyecanlı hissedebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün keyiflerinize, hobilerinize ve ilişkilerinize zaman ayırabilirsiniz. Kendi zevkiniz veya sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar kısa bir süre de olsa olayların kontrolünü elden kaçırmanıza ve ne yapacağınızı bilememenize neden olabilir. Fakat sonrasında karşılaşacağınız fırsatlar kafanızın netleşmesine ve hevesle harekete geçmenize yol açacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde ilişkilerinize güvenerek giriştiğiniz işlerin beklediğiniz gibi ilerlememesi hayal kırıklığına yol açabilir, karşınızdakiler kafanızı karıştırabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde güveninizi ve neşenizi tekrar kazanabilir, hevesle harekete geçebilirsiniz. Finansal konularda fırsatlarla karşılaşabilir, banka, sigorta, vergi gibi işlemlerinizin aniden hızla geliştiğini görebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün iletişim trafiğiniz hız kazanarak, sizi heyecanlandırabilir. Önce beklediğiniz haberlerin gelmemesi, yolculuk, eğitim gibi girişimlerinizin ilerlememesi hayal kırıklığına yol açabilir. Kafanızın karışması plan yapamamanıza neden olsa da sonrasında ilişkilerden alacağınız destekle hevesle harekete geçebilirsiniz. Beklenmedik işbirlikleri ve ortaklıklar gelişebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gelirlerinizde aldığınız riskler sabah saatlerinde kafanızın karışmasına ve kararsızlığa yol açabilir. Yatırımlarınızı ve harcamalarınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat öğleden sonra karşınıza çıkan fırsatlar sizi heyecanlandırarak, harekete geçmenizi sağlayabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destekle kazançlarınızı artırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; ilişkilere, ortaklıklara ve işbirliklerine vurgu yapmakta. Yaşadığınız yer, aile ve gayrimenkullerle ilgili konularda kafanız karışabilir, ertelemeler ve engeller hayal kırıklığına yol açabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde hayatınızı etkileyecek kararlar almanızı sağlayacak fırsatlar yakalayabilir, sevdiklerinizin desteğini alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğiniz planlamak ve uzun vadeli hedefleriniz için sarf ettiğiniz çaba sizi birkaç gündür yormuş olabilir. Bugünden itibaren biraz da dinlenebilmek amacıyla içinize çekilebilirsiniz. Sabah saatleri kararsızlıklar ve hayal kırıklıklarıyla geçse bile öğleden sonra ailenin de desteğiyle heyecanlanabilir, daha önce farkına varamadığınız konuları açıklığa kavuşturabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Önümüzde ki birkaç gün oldukça yoğun ve hareketli olabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz adımları atarak, uzun vadeli planlarınızda iyimser davranabilirsiniz. Ekonomik konularda ki belirsizlik önünüzü görmenizi engelleyerek, kararsızlığa yol açabilir. Alacağınız haberler neşenizi yerine getirerek hevesle harekete geçmenizi sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda yoğun ve enerjik bir tempo sizi bekliyor. Toplum içinde kendinizi ifade edebilir, dikkatleri üzerinizde toplayarak harekete geçebilirsiniz. Gerçi sabah saatleri kararsız kalarak, yönünüzü çizmekte zorlanabilirsiniz fakat öğleden sonra yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlar yakalayabilir ve ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.