Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yakın çevreniz, kardeş ve komşularınızla olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir; bilgi paylaşımlarında ve alış verişlerde bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin ihtiyaçlarına duyarlı olabileceğiniz için onlardan desteğinizi esirgemeyeceksiniz. Onarım işleriniz gün içinde istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Öğleden sonra arkadaşlar geçecek güzel zamanlar var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konular gündeminizdeki önemini halen koruyor. Ticaret, anlaşmalar ve aracılık temelli işlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Ev, gayrimenkul alım satım ile alakalı işlerinizle yapacağınız sözleşmeleri dikkatle planlamanız gerekiyor. Sabah saatlerinde çocuklarınızla ilgili bazı durumlar endişeye neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi hareketli ve dinamik kılmakta. Kendinizi gururlandıracak işler yapmaya devam etmenize karşın ailevi sorumluluklarınızı biraz unutuyor gibisiniz. Günün ilk saatlerinde sizi bu görevleri yerine getirmeniz yerinde olabilir. İlerleyen saatlerde ise dost, arkadaş ve sevdiklerinizle daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Olayları zihninizde çözmeden içinize sindirmiş hissetmiyorsunuz. Bu yüzden şu günlerde bilinçaltınız oldukça aktif. Yakın çevre, kardeşler, eğitim gibi işlerle alakalı durumların ön hazırlıklarını planlamaktasınız. Ancak sizi şüpheye, kaygıya düşürecek veya yanlış bilgi akışına sebep olacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal ortamlar ilginizi çekmeye devam ediyor. Belli bir amaca bağlı organizasyonlar içinde yer almakta ve kendinizi gerek düşünceleriniz gerek söylemlerinizle var etmektesiniz. Ancak bugün mali konularda yanılgılara açıksınız. Bütçenizi gerçekçi gözlerle değerlendirmeli; gelen duyumları araştırmalısınz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün karşınızdaki kişiler emin olduğunuz konularda bile zihninizi bulandırabilir; sizi fedakarca davranmaya yöneltebilir. Dikkatli ve akılcı olmanızda yarar var. İş ve sosyal hayatınızda hareketli zamanların devam etmesi sizin de yoğunluğunuzu arttırmakta. Yolculukları içine alan konularda birçok uğraşınız olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim, medya ile alakalı işlerinize yönelmek kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olacaktır. Bu çalışmalar adeta geleceğiniz için ön hazırlık sayılabilir. Bir yandan da sizi endişeye ve kaygıya düşüren bilinçaltı huzursuzluklarınızla uğraşabilirsiniz. Sağlığınızla da ilgili bir konuda bazı yanlış teşhis söz konusu olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün bağlı olduğunuz gruplar içinde, ekip çalışmalarında hedefinizden şaşmanıza neden olana gelişmelere ve yanılgı yaratacak bilgilere açıksınız. İlerleyen saatlerde çözüm yolları üretmekten geri kalmayacaksınız. İş hayatınızda size prestij ve ilerleme getirecek gelişmeler içindesiniz. Gerektiği zaman güç savaşlarına girebilir; azminiz ve stratejiniz sayesinde kontrolü elde tutabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ufkunuzu açacak ve sizi geliştirecek olaylar yaşamaktasınız. Bugün karşınıza çıkan kişilerin de bunda etkisi büyük olabilir. Gelen öneri ve teklifleri detaylandırarak incelemenizde yarar var zira sizi karmaşaya ve yanılgıya düşüren noktalar olabilir. Aileye, eve ait durumlar bazı fedakarlıklarda bulunmanıza neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konular, prim, sigorta ile ilgili işler gündeminizde. Çalışma hayatının yoğunluğu içindesiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler, yolculuklar ve eğitimle ilgili uğraşılarınız arasında. Planlı programlı ilerlemeye gayret ederken sizi karmaşaya sürükleyen durumlar olabilir. Sabit fikirlilik gösterdiğiniz alanlarda esnemenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Şu günlerde aşk hayatınız oldukça hareketli. Arkadaşlığınız bir sevgi beraberliğine dönüşebilir. Çocuklarınızla olan iletişinizde de olumluluk söz konusu. Ancak sizi para meseleleri biraz yorabilir. Gelir gider dengenizi sağlamak için gerçekçi değerlendirmelerde bulunmalı; güncel yaşamda olanları takip etmelisiniz. Dostlarla keyifli geçecek zamanlar var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evde, aile içinde ve kariyerde bitiş ve başlangıçlar söz konusu. Yoğun bir iletişim trafiği içinde olacak; yakın çevreniz ve kardeşlerinizle bilgi paylaşımlarında bulunacaksınız. Ancak işbirliği içinde olduğunuz kişiler sizin hayallerinizi gerçekleştirmenize şu günlerde engel olabilirler. Eleştirilerine, sizi kısıtlayan davranışlarına maruz kalabilirsiniz.