Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşecek olan Ay Tutulması; ilişkilerde güven arayışınıza vurgu yapmakta. Bağımlılık getiren ilişkilerinizi sonlandırabilir veya zaman içinde kazandığınız değerlerler nedeniyle beraberliğinizi bir üst noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ise daha keyiflerinize yöneleceğiniz bir ruh haline bürüneceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bilinçaltınızda sizi yoran düşüncelerinizi artık bir son verebilirsiniz. Bugün gerçekleşecek Ay tutulması sizi bu yönde destekleyecektir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilir; ilişkilerinizde perde arkasında kalan durumları daha net görebildiğiniz için artık kesin kararlar almak isteyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gelecek planlarınız ve hedeflerinizle ilgili artık bir karar aşamasındasınız. Cesur kararlar almaktan çekinmeyeceksiniz. Gruplar ve arkadaşlar içinde kendinizi öne çıkaracağınız gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca sonlandırmak istediğiniz ilişkinizi bitirebilirsiniz. Çocuklarınızla alakalı adeta bir dönüm noktası olacak durumlar söz konusu.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evde, aile içinde bir süredir yaşanmakta olan konularla alakalı sonlanmalar olabilir. Yerleşime ait bir değişim kararı alabilir; eksik kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İş ve kariyere ait sizi sıkıştıran durumlara bir çözüm bulabilir; tamam mı devam mı diyebilirsiniz. Hissedeceğiniz cesaretle kendinize yeni bir yön belirleyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kendinizi her zamankinden cesur hissedebilir; geleceğiniz ilgilendiren konularda radikal kararlar alabilirsiniz. Ancak yanılabileceğiniz durumlar olduğunu da unutmamalısınız. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili bir süredir sizi meşgul eden konularda haberler alabilirsiniz. Öğleden sonra sosyal hayatınız renklenecek.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün gerçekleşecek Ay Tutulması ile birlikte maddi ortaklıklarınıza bir nokta koyabilir veya yolunda ilerlemeyen durumları ele alabilirsiniz. Eşin kazançlarıyla, sizin elde edeceğiniz komisyon veya primlerle ilgili sizi huzursuz eden gelişmelerin yaşanacak olması gerilime neden olabilir. Öğleden sonra ise kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek Ay Tutulması ilişkilere bakışınızda yeni bir dönemin başladığına işaret etmekte. Bağımlılık yaratan beraberliğinizi bitirebilir; kendi değerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin de özgür davranışlarının bu kararda etkisi olabilir. Öğleden sonra maddi konular ve paylaşımlarla alakalı yeni gelişmeler yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkiler ve ortaklıklarla alakalı sizi yoran durumları ele alabilir artık bir son noktayı koymak isteyebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda cesaret göstermekte zorlandığınız konularda Ay Tutulmasının etkisiyle bir dönemi bitirebilir; yeni bir süreci başlatabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz teklifleri değerlendirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün yaşanacak Ay Tutulması ile birlikte çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, aşk hayatınızda bir dönem kapanabilir; yeni bir süreç başlayabilir. Özgürlüğünüzün elinizden gitmenin gerilimini yaşayabilirsiniz. Ayrıca şans oyunları, spekülatif kazançlarla alakalı riskli kararlar alma durumu söz konusu. Maddi durumuna yönelik gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünkü Ay tutulması ruhunuzun derinliklerinde sizi kısıtlayan durumlardan ve düşüncelerden kurtulma şansını size getirebilir. Kendinizi daha cesur hissederek ileriye yönelik adımlar atabilirsiniz. Ev, aile meseleleri veya kariyerinizi ilgilendiren konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Öğleden sonra ise keyiflerinize, dinlenmeye vakit ayırabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendinizi düşüncelerinizde yenilediğiniz v geliştirdiğiniz bir dönemdesiniz. Bugün yaşanacak Ay Tutulması bu gibi durumların fazlasıyla ortaya çıkmasına neden olmakta. Eğitim, yurtdışını içine alan işlerinizde yeni haberle alabilirsiniz. Ayrıca yakın çevre ve kardeşlerle alakalı sürüncemede kalmış konular sonlanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün gerçekleşecek Ay Tutulması gelir ve giderlerle alakalı sizi bir karar aşamasına getirebilir. Bütçenizi ayarlamak, harcamalarınızda belli bir düzen kurmanız gerekebilir. Var olan değerlerinizi, yeteneklerinizi kullanarak ileriye yönelik harekete geçebilirsiniz. Öğleden sonra ise yakın çevre, kardeşlerle bir araya gelebilirsiniz.