Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar finansal sorumluluklarınız yüzünden engellenebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla yoğun iletişim içinde olabilir, yakın çevrenizin de desteğiyle kendinize farklı ortamlar oluşturabilirsiniz. Teknolojik konularda ve sosyal medya da sıra dışı bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün iş ve sosyal hayatınıza odaklanabilir, yoğun bir çalışma temposuna girebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projelerde, işbirliklerinden beklediğiniz yardımı alamayabilir, ortaklarınız üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmeyebilir. Fakat olaylara farklı bakış açısı geliştirerek, özellikle ticarette ekonomik başarılar kazanabilirsiniz. Kazançlarınızda artış yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşanabilir. Görüş farklılıkları ve inatlaşmaktan dolayı işlerinizde aksamalar ve engeller olabilir. Sonrasında kendi düşünce ve inançlarınızı özgürce ifade edebilir, aynı görüşü paylaştığınız grupların desteğini alabilirsiniz. Uzun yolculuklar, yüksek eğitim ve mahkemelerle ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Risk alarak yaptığınız yatırımlar ve harcamalar borç alacak dengesini muhafaza etmenizde zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiklerinize karşı hissettiğiniz sorumluluktan dolayı bağımsız hareket edemeyebilirsiniz. Derin paylaşımlarda bulunabilir, kendi görüşlerinizi ve sıra dışı fikirlerinizi açıkladığınız kişilerden destek alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün ilişkilerde karşılıklı inatlaşmanın sonucu girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Aileye ve yuvaya dair sorumluluklar özgür ve bağımsız davranabilmenizi zorlaştıracaktır. Şartların size bağlı olmaması da hareket alanınızı kısıtlayabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler hedeflerinize varmanız için sizi destekleyebilir, fikir alışverişinde bulunarak sıra dışı çözümler üretebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamınızda sıra dışı çözümler üretebilir, yeni projeler üreterek başarılı olabilirsiniz. Fakat iş arkadaşlarınızla aranızda sorumluluk alanlarından kaynaklanan çatışmalar yaşanabilir. Kariyerinizde karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilir, geçmişte başladığınız girişimlerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Gün içinde akıcı enerjiler yaşamınızı kolaylaştıracaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşk ilişkilerinin ve yaratıcılık gerektiren çalışmaların gündemde olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili sorumluluklarınız yaşamdan aldığınız keyfi kısıtlayabilir ve size mutluluk getiren girişimlerde bulunmanızı engelleyebilir. Mahkemeler, medya, yüksek eğitim ve mahkemelerle ilgili daha önceden başladığınız çalışmalar olumlu sonuçlanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Güne gergin ve engellenmiş hissiyle başlayabilirsiniz. Yaşamınızı yeniden organize ederken özgürlüğünüz kısıtlanabilir ve aile ilişkilerinde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat derinden gelen, zihinsel paylaşımlar kendinizi daha rahat ifade etmenizi sağlayabilir. Finansal konularla ilgili önceki girişimleriniz yatırımlarınızdan ve aile kaynaklarından destek alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kontrol edemediğiniz olaylar yolculuklarda ve eğitimlerde engellere yol açabilir. Kendi başınıza hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla iyi bir iletişim içinde olabilir, kendinizi rahatlıkla ve özgürce ifade edebilirsiniz. Eskiden beri üstünde çalıştığınız ve çeşitli sebeplerle ertelenen anlaşmalar imzalanabilir, işbirlikleri kurulabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Maddi değerleriniz üzerinde düşünebilir, çalışmalarınızda başarılı olabilir, rahat bir iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma ortamınızda daha önceden girişimde bulunduğunuz konularda bugün olumlu dönüşler alabilir, üstünde çalıştığınız projelerde sıra dışı çözümler üretebilirsiniz. Fakat hedeflerinize varmak için gereken ekonomik güce sahip olmadığınızı hissedebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendinizi ifade etmenizi ve yaşamınızı ilgilendiren konularda girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Sabah saatlerinde iş ve sosyal hayatınızda ki sorumluluklar özgür ve bağımsız hareket etmenizi engelleyebilir. Fakat sonrasında sevdiklerinizin de desteğiyle daha yaratıcı ve keyif aldığınız çalışmalar yapabilirsiniz. Romantik ilişkilerde olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün yalnız kalmak ve çevrenizden izole olmak isteyebilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardımcı olabilir, kapalı alanlarda bulunmayı tercih edebilirsiniz. Aile içinde geçmişten gelen sırlar ve sorunlar çözülebilir, yatırımlarla ilgili tıkanıklıklar kontrolünüzde olmayan gizli desteklerle giderilebilir. Sezgilerinizi de kullanarak, sıra dışı çözümler ve fikirler üretebilirsiniz.