Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İletişim trafiğinizin hızlı aktığı, düşünce dünyanızın yoğun olduğu günlerdesiniz. Kardeşleriniz, yakın çevrenizle diolaglarınız, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler sizi telaşlı kılabilir. İş hayatında ve üzerinize aldığınız çalışmalarda sizi strese neden olan durumların olması gerginliğe sebep olabilir. Eve, aileye ait konular ait artık harekete geçeceğiniz motivasyona sahipsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal alanda yaşadığınız iniş çıkışlar bugün de devam etmekte. İletişimci yönünüzü kullanarak ipleri elinize almak istiyor; kazançlarınızı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmak istiyorsunuz. Ancak sizi gerginliğe iten gelişmeler bugün sizi huzursuz kılabilir. Çocuklarınız ve sevdiklerinizde aranızda yaşanacaklara dikkat etmeli; alttan almaya bakmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerleyen Ay; hareketli kılarken bir yandan da zihinsel olarak karmaşaya itmekte. Ailenizden, evden veya yerleşime ait gelişmelerden kaynaklı durumlar gerginlik yaşamanıza sebep olabilir. İleriyi net görememeniz; içinde bulunduğunuz koşulların huzursuzluğunu bugün sinirli ve öfkeli hissetmenize neden olabilir. Enerjinizi dengeli ve etkin kullanmaya bakmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler duygusal olarak ta huzursuz hissetmenize sebep olmakta. Zihnen hazır olmadıkça harekete geçmekte zorlanıyor; kaygıların getirdiği gerilimi yaşıyorsunuz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek; anlaşmalar, eğitim, yolculukları içine alan işlerinizdeki girişim için gereken cesareti gösterecek ve riski alabileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hedeflerinize ulaşmak için finansal olarak etkin olmaya ve kaynaklarınızı iyi kullanamaya çalışıyorsunuz. Doğru bir planlama ve bütçeyle başaramayacağınız hiçbir şey yok. Size destek olacak kişiler, gizli tuttuğunuz aile kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Gruplar ve arkadaş çevrenizle yapacağınız etkinlikler devam ederken harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda yine hareketli günler içindesiniz. Eğitim, yolculuklar, iletişimin yoğun olduğu durumlarla baş ederken yorulabilirsiniz. Ancak çıkaracağınız işler ve elde edeceğiniz kazanımlar buna değecektir. Gruplardan alacağınız destekler sayesinde motivasyonunuz yükselecek; cesaretle girişimlerinizin yapacaksınız. Riskleri iyi hesaplamayı unutmamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim ve medyayı içine alan işlerinizde hareketli koşullar var. Ancak kontrol dışı gelişmeler veya bilinçaltından sizi gerginliğe iten düşünceleriniz ikileme ve huzursuzluğa neden olabilir. İşe, kariyere yönelik gelişmeler sizi meşgul ederken arka plandaki gelişmeleri de takip etmelisiniz, gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal alanda, ortak olduğunuz gelirlerle alakalı gelişmelerde bugün yeni durumlar gündeme gelebilir. Çalışmalarınızda göstereceğini performansa bağlı olarak üreteceklerinizden kazanacaklarınız üzerine odaklanabilirsiniz. Yurtdışı işlerde, eğitim ve yolculuklarla girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygu dünyanızda ise sizi ikileme ve kararsızlığa düşüren gelişmeler içsel gerginliğe neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda değişken koşullar iş ve sosyal hayatınız üzerinde etkili olabilir. Sizi huzursuz kılan durumlarla baş etmeniz gerekebilir. Karşı tarafın ikilem yaratan tavırları yıpranmanıza neden olabilir. Ancak aile kaynaklarından faydalanmakta, ihtiyacınız olan duygusal desteği bulmakta zorlanmayacaksınız. Önümüzdeki günlerde rahatlayacağınız koşullar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda anlaşmalar, eğitim ve yolculuklar sizi oldukça meşgul etmekte. Geleceğiniz planlamaya yönelik çalışmalar, yurtdışını içine alan durumlar sizi hem zihnen hem bedenen uğraştırabilir. Eşinizden, dostunuzdan veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerden alacağınız desteklerle cesur kararlar alabilir; girişimlerde bulunabilir; ileriye daha güvenle bakabilirsiniz.

 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayatın keyiflerine odaklandığınız şu günlerde finansal konulara dikkat etmelisiniz. Duygusal paylaşımlarınızda sizi krize iten ve huzursuz kılan durumlarla bugün karşılaşma olasılığınız yüksek. Sakin kamaya çalışmalı; tepkilerinizi iyi ayarlamalısınız. Çalışma arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek ve yakınlık görebilirsiniz. İşle ilgili parasal konularda yeni girişimler söz konusu.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evde, aile içinde hareketli günler geçirmektesiniz. İçinde bulunduğunuz telaşlı ortam bazı iletişim sorunlarına neden olabilir. Eşinizden gelen eleştiriler gerginliğe ve bazı çatışmalar yaşamanıza neden olabilir. Ancak şefkatiniz ve duyarlılığınız sayesinde sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler çocuklarınızla ilgili durumlar ve yaratıcı alandaki çalışmalarınız için destekçi olabilirler.