Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 19.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yurtdışıyla ilgili konularda yaşanan gelişmeler yaşamınızda değişikliklere neden olabilir. Sosyal medyadan gelişen ilişkiler sürprizlere yol açabilir. Mahkemeler, yüksek eğitim ve uzun yolculuklarda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Akşama doğru gizli planlar yapabilir, kulisler içinde olabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol altına alabilir, duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün finansal konularda yaşanan kadersel gelişmelerden dolayı olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkilerde ve ortak kaynaklarda derin paylaşımlarda bulunmak bilinçaltınızda değişikliklere neden olabilir. Arkadaşlarınızla fikir birliği içinde olabilir ve onların cesaretlendirmesiyle ileriye yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Kafanız dağınık olsa da eyleme geçebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ani işbirliği ve ortaklık teklifleri alabilir, ilişkilerde sürprizler yaşayabilirsiniz. Birden gelişen olaylar karşısında hedeflerinizi değiştirebilir, karşınızdakilerle ortak planlar yapabilirsiniz. Size fikir veren kişiler farkındalığa yol açabilir, beklenmedik gelişmeler olabilir. İş hayatınızda birkaç gündür yaşanan belirsizlik ortadan kalkabilir, finansal girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ortamınızdan gelişen ilişkiler kariyer hedeflerinizi değiştirmenize neden olabilir. Sürpriz işbirlikleri çalışma hayatınızda farklı kapıların açılmasını sağlayabilir. Bugün görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Mahkeme, yüksek eğitim ve yurtdışı ile ilgili konularda aldığınız yardımlarla sonuca ulaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün sürpriz aşk ilişkileri gelişebilir, görüşlerinizi değiştirecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda sıra dışı bakış açısı ve farklılıklarınızla dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Şans faktörü sizden yana çalışabilir. Finansal konularla ilgili belirsizlik ise yavaş yavaş dağılabilir, çalışma arkadaşlarınız yatırımlarınızda yardımcı olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aile içi ilişkilerden alacağınız destekle finansal konularda sürprizler yaşayabilirsiniz. Yatırımlar ve gayrimenkul alım satımıyla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle cesur işbirliklerine girebilir, her zamankinden daha kararlı ve sezgisel davranabilirsiniz. Karşınızdakilere girişimlerinde yardımcı olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün alacağınız haberler sürpriz ilişkilerin gelişmesine neden olabilir. Anlaşma ve kontratlarda beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle iletişiminizde farklı bakış açıları kazanabilir, ilginç ve sıradışı söylemlerde bulunabilirsiniz. Gündelik işlerinizi yerine getirirken daha pratik davranabilir, çalışma ortamınızda tutarı davranabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda yaşanan değişiklikler ekonomik konularda şansınızı artırabilir. Farklı bir bakış açısıyla yeteneklerinizi sergileyebilir, iş arkadaşlarınızın yardımıyla yeni işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için alacağınız eğitimler yaratıcılığınızı açığa çıkarabilir. Hobilerinize zaman ayırabilir, keyif alabileceğiniz yolculuklar için planlar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün hayatınıza size keyif veren ilişkiler girebilir, sürpriz aşk ilişkileri başlayabilir. Kendinizi yaratıcı ve özgün bir dille ifade edebilir, dış görüntünüzde ani değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle beraber zaman geçirebilir, gayrimenkul yatırımları için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ekonomik konularda ailenizin de desteğiyle daha cesur kararlar alabilir, harekete geçebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gizli ilişkiler beklenmedik sürprizlere yol açabilir. Kulislerden ve duyumlardan alacağınız destekle ani kararlar alabilir, harekete geçebilirsiniz. Bugün sezgilerinize güvenerek girişimlerde bulunabilir, yakın çevrenizle işbirliği yapabilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda eylemde bulunabilmek için eğitimlere katılabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün arkadaşlarınızla sürpriz planlar yapabilir, dernek ve gruplardan gelişen ilişkilerle sıra dışı sohbetler geliştirebilirsiniz. Ufkunuzu açacak, yeni bakış açıları geliştirecek ortamlarda bulunabilir, beklenmedik anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili birkaç gündür devam eden belirsizlik alacağınız giderilebilir. Gizli destekler yeteneklerinizi açığa çıkarabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızdan gelişen ilişkiler ekonomik konularda değişiklikler yapmanızı sağlayabilir. Farklı ve sıra dışı çözümlerle kariyerinizde başarılı olabilir, beklenmedik işbirlikleri içine girebilirsiniz. Arkadaşlarınızın da desteğiyle yaşamınızda yeni düzenlemelere gidebilir. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.