Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Önümüzde ki günlerde kendinize yeni hedefler belirleyebilir, dernekler ya da sosyal gruplar içinde yer alabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilir ya da arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Bugün çalışma ortamınızda çok aktif olabilir, üstlerinizden ya da sosyal ortamınızda ki güçlü kişilerden alacağınız destekle kendinizi ifade edebilir, eski anlaşmaları yenileyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte iş ve sosyal hayatınızda daha aktif olabileceğiniz, kendinizi toplum içinde ifade edebileceğiniz bir süreç içinde olabilirsiniz. Bugün romantik ilişkilerinizle ilgili kararlar alabilir, geçmişteki ilişkilerinizle yeniden bağlantıya geçebilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir, yaratıcılığınızı açığa çıkarabilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün eve ve aileye dair işler gündeme gelebilir. Gayrimenkul alım satımında finansal destekler alabilir, kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatları yeniden yakalayabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili destekler alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde yurtdışı seyahatleri planlayabilir, akademik eğitim konularına eğilebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Alacağınız haberler kendinizi güçlü hissetmenizi ve anlaşmazlıkları gidermenizi sağlayabilir. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alarak kişisel gelişiminizle ilgili adımlar atabilirsiniz. Planladığınız yolculuklara çıkabilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Finansal konularda ve ortak paylaşımlarda kendinize yeni hedefler koyabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuz da hareket etmeye başlayan Güneş; önümüzde ki ay ilişkilerin ve işbirliklerinin önem kazanacağına işaret etmekte. Ortaklıklar ya da evlilikle ilgili kararlar alabilir, işbirlikleri aracılığıyla girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün gelirlerinizle ilgili olumlu gelişmeler olabilir, yeteneklerinizi kullanarak daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ay; bugün de burcunuzda hareketine devam ediyor. Kendinizi güçlü ve harekete geçmeye hazır hissedebilirsiniz. Romantik ilişkilerde kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatları tekrar yakalayabilir, eski aşklarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Çocuklarınız için faydalı olacağına inandığınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu ay çalışma ortamınızda yeni hedefler koyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte; keyiflerinize ve sevdiklerinize daha fazla odaklanabileceğiniz bir döneme girmiş olabilirsiniz. Yeni romantik ilişkilere girebilir, çocuk sahibi olmakla ya da çocuklarınızla ilgili hedefler koyabilirsiniz. Fakat bugün yalnız kalmaya ve kafanızı meşgul eden düzenlemeleri yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Endişelerinizi gidermek için aile fertlerinden destek alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilir, sosyal gruplar içinde yer alabilirsiniz. Bugün; ikna yeteneğinizi kullanarak, kariyerinizde başarılı olabileceğiniz anlaşmalar ya da işbirlikleri yapabilirsiniz. Eski okul arkadaşlarınızla ya da yarım kalmış ilişkilerle tekrar görüşebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde eve ve aileye dair hedefler koyabilir, yaşadığınız yere odaklanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda aktif olabilir, yeteneklerinizin de yardımıyla kariyerinizde başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Sizi destekleyen kişilerin varlığını fark edebilir, kaçırdığınız fırsatları yeniden yakalayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize odaklanabileceğiniz, yeni eğitimlere başlayabileceğiniz, sosyal medya da fazlasıyla zaman geçirebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün kendinizden emin olabilir, hayata bakış açınızı ifade edebilir, daha başarılı ve verimli olabilmek için kafa yorabilirsiniz. Size fayda sağlayan ilişkileri tekrar canlandırabilir, yaşamınıza dair aldığınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Bu ay kazançlarınızı değerlendirmek veya gelirlerinizi artırmak için sıradışı yöntemler geliştirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Güneş; önümüzde ki bir ay içinde kendinizi daha rahat ifade edebileceğinize, ilişkilere ve yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almaya odaklanacağınıza işaret etmekte. Girişimlerde bulunabilir, yakın çevrenizde lider konumunda olabilirsiniz. Bugün finansal konularda endişeler yaşasanız bile gizli destekler sizi rahatlatabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda hareketine devam eden Ay; bugün işbirliklerinin sizin için önemli olacağına işaret etmekte. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için ortak adımlar atabilir, eski arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin yardımlarıyla girişimlerde bulunabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde kendinizi açığa çıkarmak istemeyebilirsiniz.