Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuza geçen Güneş’ in etkisiyle yaşamsal enerjiniz yükselebilir, ilişkilerde ve sosyal çevrenizde dikkat çekebilirsiniz. Bugün eve ve aileye dair girişimler hız kazanabilir, anlık kararlarla harekete geçebilir, duygusal olarak beklenmedik tepkiler verebiliriz. İş ve sosyal hayatınızdan kaynaklanan gerilimden dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat krizleri yönetebilecek güçtesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün alacağınız haberler sizi anlık tepkiler vermeye zorlayabilir, yakın çevrenizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yolculuklar ve eğitimlerde engellerle karşılaşabilirsiniz fakat kendinizi ve duygularınızı ifade ederek anlaşma zemini bulabilir, eşinizin, ortağınızın ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan olaylar gündemde.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güneş’ in Koç burcuna geçişiyle birlikte hedef ve ideallerinizle ilgili girişimler hız kazanabilir. Arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilir, dernek ve gruplar içinde yönetim görevi üstlenebilirsiniz. Fakat bugün ekonomik konularla ilgili girişimler daha ön planda olacaktır. İş ve sosyal hayatınızda kendini ifade edebilir, sezgilerinizin yardımıyla çalışma ortamınızda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

: Burcunuza geçen Ay’ ın getirdiği enerjiyle çok hareketli ve girişimlerde bulunabileceğimiz bir gün geçirebilirsiniz. Ani gelişen olaylar karşısında beklenmedik kararlar alarak adım atabilirsiniz. İlişkilerde fevri tepkiler vererek, duygusal gerilim ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yoğun gelişmelerin olacağı bir dönemdesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güneş’ in burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde düşüncelerinizi açık ve

  savunabilirsiniz. Yurtdışı, medya, mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili gelişmeler hız kazanabilir. Bugün duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir, ani tepkiler vererek çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi muhafaza ederseniz akşama doğru olaylar lehinize dönecektir, girişimlerde bulunmadan önce sizi destekleyen kişilere danışabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularla ilgili gelişmelerin hız kazanacağı bir dönemdesiniz. Borçlar ve alacaklar gündeme gelebilir, krizleri çözmek için sizin önderliğiniz gerekebilir. Bugün geleceğe dair hedef ve ideallerinizle ilgili girişimlerde bulunabilir fakat karşınıza çıkan engellerden dolayı ani tepkiler verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla çatışmalar yaşasanız da yakın çevreniz size destek olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güneş’ in karşıt burcunuza geçmesiyle birlikte işbirlikleri, ilişkiler ve ortaklıklar gündeme gelecektir. Girişimlerinizde sizi destekleyecek kişilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün iş ve sosyal yaşamınızda duygusal tepkiler verebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın yardımıyla, ekonomik konularda başarılı olsanız da karşınıza sizi engellemeye çalışanlar çıkabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün sevdiklerinizin de desteğini alarak görüş ve düşüncelerinizi ifade edebilir, sezgilerinizin de yardımıyla girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yoğun hareketliliğin yaşanacağı, günlük işlerinizin hız kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Fakat ani gelişen olaylara beklenmedik tepkiler verebilir, duygusal gerilimler ve çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınız hareketlenebilir, çocuklarla ve yaratıcılık gerektiren çalışmalarla ilgili girişimler gündeme gelebilir. Enerji ve rekabet gerektiren konularda kendinizi daha güçlü hissedebilir, risk alabilirsiniz. Fakat bugün duygusal krizlere açıksınız. Finansal olaylar karşısında ani tepkiler verebilir, harcamalarınızı kontrol edemeyebilirsiniz. Ailenin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay’ ın enerjisiyle başkalarının istek ve ihtiyaçlarına kulak vermeye zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizi yönlendirmeye çalışabilirsiniz. Eve ve aileye dair gelişmeler sizi meşgul etmeye başlayabilir, yatırımlar ve yuva kurmak isteği ön plana çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanarak gerilim yaşayabilirsiniz. Fakat girişimlerinizde destekleneceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İletişiminizin hız kazanacağı bir dönemdesiniz. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla daha fazla bir araya gelebilir, kendinizi ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yolculuklar ve kişisel gelişimle ilgili eğitimler gündeme gelebilir. Bugün çalışma hayatınızda ve gündelik işlerinizde aksilikler yaşansa da güçlü destekler alabileceksiniz. Ani ve beklenmedik tepkilere karşı dikkatli olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik konuların gündeme geldiği bu ay; harcamalarınızı ve gelir gider dengenizi muhafaza etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Romantik ilişkilerin, çocukların ve sanatsal çalışmaların ön planda olduğu bir gündesiniz. Her ne kadar maddi gelirlerle ilgili engellemeler sizi gerilime sürüklese de alacağınız destekler girişimlerinize hız kazandıracaktır.