Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Güneş’ in burç değiştirmesiyle daha aktif ve hareketli olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ay neredeyse tüm gün boşlukta olduğundan yeni girişimler için uygun olmasa da çevrenizle iletişiminiz hızlanabilir, yolculuk ve eğitim planları yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkiler daha fazla gündeme gelebilir. Sosyal ortamlarda ve organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün özellikle ekonomik konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Maddi değerlerinizle ilgili fırsatlar sizi kararsız kılarak yanlış adımlar atmanıza neden olabilir, detaylara takılmanız zarar verecek risklere yol açabilir. Güneş’ in burç değiştirmesiyle önümüzde ki bir ay boyunca yeni kazanç yolları, ticari faaliyetler ve işbirlikleri gündeme gelebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güneş’ in burcunuza geçmesiyle kendinizi ifade edebileceğiniz, ilişkilerde ön plana çıkarak, yaşamsal kararlar alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Fiziksel görünümünüzle ilgilenerek, sağlığınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Gün içinde evinizde yarım kalan temizlik ve düzenleme işlerini tamamlayabilirsiniz. Akşama doğru ise romantik ilişkiler açığa çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün içinde geleceğe dair planlarınızla ve anlaşmalarla ilgili fırsatlar karşınıza çıksa bile çok dikkatli olmalısınız. Üstünde çalıştığınız projelerin sonuçlanması açısından uygun bir gün olmasına rağmen yeni başlanan girişimleri sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde gizli anlaşmalar, ticari faaliyetler ve kulisler açısından yoğun olabilir. Dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda yaptığınız çalışmaların bugün sonuçlarını alabilir ya da artık geçerliliğini yitirdiği için sonlandırabilirsiniz. Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte artık geleceğinize yönelik çalışmalara daha fazla hız verebilirsiniz. Hayal ettiğiniz veya planladığınız idealler peşine düşmek, girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim trafiği hızlanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Uzun yolculuklar, mahkemeler, yüksek eğitim ve medyayla ilgili üstünde çalıştığınız işlerin sonuçlarını alabileceğiniz bir gündesiniz. Görüş ve düşüncelerinizde ısrarcı olmaktan vazgeçerek yeni ufuklara yönelebilirsiniz. Önümüzde ki bir ay içinde toplum önünde daha fazla yer alarak, iş ve sosyal hayatınızda aktif olabilirsiniz. Yeni kariyer fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularla ilgili endişeleriniz artık son bulabilir. Kayıp veya kazançları kabullenerek yolunuza devam etme zamanı. Güneş’ in burç değiştirmesiyle önümüzde ki günlerde aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla daha fazla bir araya gelebilir, medya, yurtdışı yolculuklar ve eğitimlerle ilgili harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay ile birlikte daha enerjik olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın ilişkilerin, işbirliklerinin ve ortaklıkların yoğun gündem oluşturduğu bir dönemin sonuna geldiniz. Bugün bu konularla ilgili eylemlerinizin sonuçlarını alabilir ve yeni bir sürece başlayabilirsiniz. Artık girişimlerinizin finansal boyutuyla ilgilenebilir ve ortak kaynaklarla ilgili projeler geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise gizli ilişkiler gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bir süredir çalışma hayatınızın yoğunluğu ve sağlığınızla ilgili problemler sizi oldukça meşgul etmiş olabilir. Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzde ki bir ay boyunca evlilik, ortaklık, işbirlikleri ve yakın ilişkiler gündeme gelebilir. Koşulları siz belirleyemeyebilir, karşınızdakilerin şartlarına uyum sağlamak zorunda kalabilirsiniz. Akşamı arkadaşlarınızla beraber geçirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Romantik ilişkilerde ve çocuklarla ilgili girişimlerinizde sonuçlar alabilir, risk aldığınız yatırımlarla ilgili muhasebelerinizi yapabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine üstünde çalıştığınız projeleri sonlandırmak için uygun bir gün. Önümüzde ki bir ay boyunca günlük alışkanlıklarınızı ve çalışma düzeninizi gözden geçirebilir, sağlığınıza daha fazla önem verebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gayrimenkul yatırımları ve finansal konularla ilgili girişimlerinizden sonuçlar alabilir, bu konularda ki krizleri sonlandırabilirsiniz. Son anda gelecek maddi sorunları çözmek için çaba sarf edebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde sizi daha keyifli ve neşeli zamanlar bekliyor olabilir. Hayatınıza yeni bir aşk girebilir, hobiler edinebilir ya da çocuklarla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün eşin, ortağın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin sizi girişime zorlayan tavırları kararsızlığa yol açsa bile siz üstünde çalıştığınız projeleri sonlandırmayı tercih edebilirsiniz. Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte eve ve aileye daha fazla zaman ayırabilir, ebeveynlerinizle beraber olmayı tercih edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkilerde krizler yaşanabilir.