Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 20.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygularınızı tutkuyla ifade edebilir; kendinizi iyi analiz edebilir ve ilgilendiğiniz konulara tamamen odaklanabilirsiniz. Maddi konularda size kriz yaratan durumlarla mücadele edecek güce de sahipsiniz. Aile içinde huzursuzluk yaratan durumlara sezgilerinize kulak vererek yaklaşmanız çözüm yolları üretmenize olanak sağlayacaktır. Eve, gayrimenkule dair işleriniz bugün pozitif ilerleyebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda güven tazeleyebilir; aradığınız huzuru bugün bulabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin kararlı tavırları duygu ve düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmenize neden olacaktır. İç sesinizi dinleyerek ve yakınlarınızın desteklerini alarak yeni bir yön çizebilirsiniz. Yolculuklar, eğitim ve iletişim alanında olumlu gelişmeler yaşayabilir; güzel haberler alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınız ve günlük akışınız oldukça yoğun geçmekte. Yerine getirilmesi gereken uğraşlara odaklanabilir; güzel analizler yapabilir; yeni planlar içinde olabilirsiniz. Kazançlarınızın söz konusu olduğu durumlarla ilgili karşınıza çıkan projeleri iyi değerlendirmeye bakmalısınız zira maddi konulardaki endişelerinizi giderebilecek fırsatlara açıksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınızda size huzursuzluk yaratan sorunları geri bırakmak niyetindesiniz. Bunun için kararlı olmanın yanı sıra duygu ve düşüncelerinizi de değiştirmeniz gerekmekte. İç sesinizi dinlemeniz, gelişmelere empati kurarak yaklaşmanız fayda sağlayacaktır. Çocuklarınızla iletişimizin arttıracak şekilde davranabilir; onların isteklerine daha duyarlı olmaya gayret edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ailevi konular ve duygusal bağlar sizi meşgul etmekte. Bilinçaltınıza attığınız duygu ve düşüncelerinizi bugün ifade edebilir; başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Alacağınız destekler sayesinde içi huzurunuzu bulabilir; duygusal olarak beslendiğinizi düşünebilirsiniz. Evde yapılacak işler, gayrimenkul ve taşınma ile alakalı kararları alabilir; harekete geçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Düşüncelerinizi belli bir konuya odaklayabilir; doğru analizler yapabilirsiniz. Hedeflediğiniz işler için strateji geliştirebilir; amacınıza uygun davranabilirsiniz. Dostlardan ve bağlı olduğunuz gruplardan destek bulabilirisiniz. Eğitim, yolculuk ve anlaşmaları içeren konularda bir süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Kardeşlerle bozuk olan iletişiminizi olumlu bir noktaya taşıtyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Duygusal paylaşımlarda sizi huzursuz eden gelişmeler içindesiniz. Hislerinizin karşılık bulmuyor oluşu içten içe gerilim yaratmakta. Ancak bugün olumlu sayılabilecek gelişmeler sayesinde düşüncelerinizi aktarabilirsiniz. Eşin parası, ortak olduğunuz gelirlerle alakalı ufak çaplı yaşadığınız krizlere bir çözüm bulabilir; karşınızdaki kişilerle bir anlaşma yolu bulabilirisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi analiz etmenize; isteklerinizin peşinden gitmenize olanak sağlamakta. Yolunda gitmeyen işlerinizi daha kararlı ve ciddiyetle ele alabilir; kendinizi gelecekte nerede görmek istediğinize uygun hareket edebilirsiniz. Duygusal dünyanızda yaşanacaklar da size bir tür içsel gelişme fırsatı getirecektir. Eğitim, yolculuklar ve yabancılardan yana şanslısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizle baş başa kalmak ve kendinizi dinlemek isteğindesiniz. Bir süredir yaşadığınız hareketli günlerin getirdiği yorgunluğu atma niyetindesiniz. Bugünlerde girişim yapacağınız işlerde risk almamaya gayret etmeli; akışta kalmaya çalışmalısınız. Ortak gelirler ve paylaşımlarla ilgili sizi endişeye düşüren gelişmeleri konuşarak çözmek en uygun yol olabilir.

 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sizin açınızdan olumlu gelişecek koşullar içindesiniz. Gruplar içinde gerek duruşunuz gerek düşünceleriniz ile bir yer edinebilir; çalıştığınız projelere tüm benliğinizle odaklanabilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde yeni bir süreçtesiniz. Karşınızdaki kişilerin sizden beklediği empati ve anlayışı gösterebilirseniz gerek özel gerek sosyal hayattaki ilişkileriniz de yoluna girecektir.

 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatınızda oldukça yoğun bir süreçten geçmektesiniz. Geleceğinizi ilgilendiren adımları atıyor olabileceğiniz için temkinli ve stratejik ilerlemek istemektesiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle bunu başarabilirsiniz. İlerideki konumunuz göstereceğiniz emeğe bağlı olarak gelişeceği için anlaşmalar, eğitim ve yolculuklarla ilgili konulara özellikle dikkat etmelisiniz.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili sizi kararlı olmaya iten durumlar söz konusu. Gelecekle ilgili projelerinizi iyi belirlemeli; düşüncelerinizi iyi analiz etmelisiniz. Şu günlerde göstereceğiniz tutum ve davranışlarımız gerek aşk hayatınızı gerekse de çocuklarla olan ilişkileriniz üzerinde önemli olacaktır. Duygularınıza ve iç sesinize kulak vererek harekete edebilirsiniz.